www.sudzibas.lv Arvīds nepareiza apkures radiatoru nomaiņa

Arvīds - nepareiza apkures radiatoru nomaiņa

Nekad neizmantojiet santehniķa Arvīda pakalpojumus (tālr. Nr.252-55-323, brauc ar baltu Mersede Vito mikroautobusu JA8940) mājas lapas adrese https://www.ss.lv/msg/lv/construction/civil-work/face-works/plumbing-jobs/belxb.html . Krāpnieks un neprofesionāls. Šis ''speciālists'' nomainīja dzīvoklī apkures radiatorus. Saņēma naudu par darbu, nesagaidot Siltumtīkla pārstāvi, kad parbaudīs un pieslēgs ūdeni, aizlaidās. Pēc siltumtīklu pārstāvja ierašanās tika konstatēts, ka pirmkārt, nepareizi savienoja radiatorus (apkures sezonā atstātu bez apkures augšējo stāvu iedzīvotājus), otkārt pievienoja radiatorus ar neatbilstošu materiālu, kā rezultātā būtu liela ūdens noplūde. Vēlāk sazvanīju ''speciālistu'' Arvīdu, solija atmaksāt atpakaļ naudu par savu nekompetento darbu. Līgums nebija noslēgts un protams kvīts arī nebija. Līdz šim laikam naudu nav atmaksājis un uz maniem zvaniem neatbild. Zvanot no cita tālruņa, atrunājas, ka tas nav viņš, jo zem ši tālruņa strādā divi santehniķi. Muļķības. Uzmanieties! Sludinājumā ir rakstīts, ka viņš sniedz ekspertu slēdzienus apkures jomā. Kā šads speciālists var sniegt ekspertu slēdzienu, ja viņš nevar elementāri savienot radiatorus. Esiet uzmanīģi!

I

Комментарии (1)

Inženieris 17.06.2015

SS.LV ir īsta vieta, kur meklēt profesionālu santehniķi :)
Tur labi ja 10 procenti no sludinājumiem ir atbilstoši un telefona galā - sakarīgs, zinošs speciālists.

Lielāka daļa amatieri un diletanti!

Diletantisms (franču: dilettantisme, itāļu: dilettare baudīt) ir amatierisms (negatīvā nozīmē), pavirša nodarbošanās ar kādu zinātni, mākslu vai arodu.

Cilvēku, kura darbībās saskatāms diletantisms, sauc par diletantu. Šāds cilvēks nodarbojas ar kādu mākslu, zinātni vai arodu bez speciālām, profesionālām zināšanām attiecīgajā jomā vai arī vienkārši vāji pārzina šo jomu. Diletants aiz savas nezināšanas vai neprasmes bieži vien pieļauj kļūdas. Pretstats diletantam ir profesionālis, kuram ir attiecīgajā jomā vajadzīgās prasmes vai zināšanas. Apgūstot attiecīgajai zinātnei, mākslai vai arodam vajadzīgās zināšanas un prasmes arī diletantam ir iespējams ar laiku kļūt par profesionāli. Šo vārdu bieži attiecina arī uz pavirši paveiktu darbu, kur būtu bijusi nepieciešama profesionāla un rūpīga pieeja.

Bet kādu meklē, tādu arī atrod.

Un tomēr – būtiski ir apzināties, ka skopais maksā divreiz!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы