Salons Ikvienam - Darbs

Labdien!! Vēlos tikai pabrīdināt par šo iestādi!Granly TechnologyNevienam neiesaku uz šo bodīti iet strādāt. Viss jau ir forši - jauks veikals kurā pārdod mājražotāju preces, bet nu tas ka pie tevis var ienākt jebkurš ražotājs un prasīt kad būs pārskaitīta nauda! Jo nevienam ražotājam netiek maksāts!!! Protams, arī darbiniekiem nav maksātas algas. Valsts Darba Inspekcijā jau par bodes direktoru ir vismaz 6 sūdzības. Lūdzu neļaujaties braukāšanai gar ausīm.

K

Комментарии (1)

S Salons Ikvienam 11.11.2015

Ir darbinieki kuri nevēlas strādāt, tāpēc meklē dažādus ieganstus, lai varētu pārbaudes laikā neiznākt uz darbu "slimības dēļ", taču patiesībā iekārtojas citā darbā un sistemātiski jau vecajā darba vietā neiznāk uz darbu...

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы