www.sudzibas.lv Rīgas siltums Darba pienākumu nepildīšana

Rīgas siltums - Darba pienākumu nepildīšana

Situācija: 21.10.14. piezvanīju uz Rīgas siltumu, pieteicu, lai atgaiso trubas radiatoros, jo radiatori dzīvoklī ir auksts, neskatoties uz to, ka apkure mājā ir padota jau oktobra sākumā. Tikai pieteikts, ka 22.10.14. ieradīses un atgaisos trubas. Protams neviens neieradās. Atkal zvanīju-atbildēja, sieviete ne visai labā omā, un vienkārši mani pasūtīja-ko e,s lūk, iedomājoties, ka kāds nāks uz dzīvokli un atgaisos trubas, pagrabā tas jādara, un Namu pārvaldnieks, lūk atslēgu uzkarinājis, ko es te zvanot un trauējot strādāt. Tas jau nekas, ka laukā ir mīnus 8 grādi.22.10.14. piezvanīju atkal uz Rīgas siltumu, pieteicu, ka radiatori auksti un vajag atgaisot, norunājām uz 18:30. Itkā liekas, kas būs ok, bet tad iznāk, ka jāmaksā tāpat būs par pilnu apkures mēnesi, neskatoties, ka 23.10.14. vel ir pilnībā auksts radiators. Nosakidroju pie namu pārvaldniek, ka vajagot, lai Rīgas siltums sastāda aktu temperatūras. Atkal zvanu uz Rīgas siltumu, noprecizēt, ka 18:30 no rīta pieteicu atgaisot trubas, lai paņemot līdzi šos aktus, kas būs jāiesniedz namu pārvaldniekam. Oi, jautra saruna-histēriska sieviete, mēģināja, bļaujot, pārliecināt, ko es iedomājos, ka avārijas brigāde tagad brauks uz norunāto laiku, kad viņiem būs laiks tad arī atbrauks, tas jau nekas, ka es plānoju savu laiku, un nevaru līdz plkst.00:00 sēdēt aukstā dzīvoklī un cerēt, ka kāds atbrauks. Situācija jautra, laukā mīnus grādi, un ja sasals truibas, tad visai mājai var uzsprāgt kaut kas, tas jau nekas, ka es regulāri maksāju rēķinus, nē, sēdi un salsti, un vel maksā par pilnu apkuri, neskatoties uz to, ka joprojām ir auksts, un radiatori pilnībā auksti. PALDIES RĪGAS SILTUMAM, PAR TO, KA JĀSALST UN NEVIENS JAU MAN NEKOMEPNESĒS MEDIKAMENTU IZDEVUMUS, KĀ ARĪ VEL BŪS JĀMAKSĀ PAR PILNU APKURES PERIODU, JO TO SKAITA UZ VISU MĀJU NO APKURES UZSĀKŠANAS. UN MILZĪGS PALDIES 2 RĪGAS SILTUMA OPRETAORĒM, KURAS BIJA RUPJAS, UN VIENA PAT ATĻĀVĀS HISTĒRISKI BĻAUT!!!! VIENREIZĒJA SITUĀCIJA, KĀ PAKALPOJUMA SNIEDZĒJS NESNIEDZ PAKALPOJUMU , TAČU JĀMAKSĀ PAR PILNU PERIODU UN VEL OPERATORI BĻAUJ, UN PASAKA, KA TAS NAV VIŅU KOMPETENCĒ!! PALDIES, PALDIES

A

Комментарии (1)

N NatālijaaD 29.11.2014

Es skatos, ka ne es vienīgā cīnos ar šo problēmu! Riebjas jau tas kantoris. Arī sēžam aukstumā, bet neviens pat nevēlas pakustināt savas pēcpuses lai kaut ko izdarītu.. Tāpat arī ar brigādi - gaidīju kā muļķe vairākas stundas.. Varbūt zini ko darīt? Kā par viņiem sūdzēties labāk? Nu, es domāju sūdzēties tā, lai tas kaut kur tālāk aiziet. Varētu vispār uz Bez Tabu uzrakstīt, lai uztaisa skaistu sižetu.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы