Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Bardaks

Esmu ārkārtīgi neapmierināta ar mikroautobusu satiksmi Rīgā. Kamēr konkursā nebija uzvarējuši "savējie", mikriņi brauca normāli. Gada laikā visa sistēma ir sačakarēta, maršruti likvidēti, pēc saraksta nebrauc, šoferi biļetes neizsniedz. Nez vai Eiropas valstī kam tādam būtu jānotiek.Likvidēti visi mikroautobusi, kas brauca maršrutā Pļavnieki - Katedrāle (bija 3 tādi, katram mazliet atšķirīgs maršruts). Pirms vēlēšanām notika zili brīnumi un beidzot regulāri un bieži kursēja 212.mikroautobuss (protams, ne pēc saraksta, bet tas jau laikam par daudz prasīts). Par šo ekstru gan bija papildus neērtības - nemitīgā Saskaņas centra un Ušakova reklāma mikriņos. Pagāja vēlēšanas un mikriņi no maršruta pazuda kā nebijuši, nekursē neviens. Šodien paskatos mājaslapā - tāda maršruta nemaz vairs nav :((( Vienkārši cūcība! Kā vienā no Eiropas galvaspilsētām var iepirkumu konkursā uzvarēt uzņēmums, kas būtībā nevar piedāvāt neko? Cik var nekaunīgi raust savās silēs?

B

Комментарии (7)

Likumsargs 13.11.2014

Rīga ir tikai galvaspilsēta!
Pārējais viss ir slāvu stilā! Paskatieties, kas darās pilsētas ielās! Latviešu valodu praktiski nedzird, apdzērušies slāvi vazājas riņķī!
Rīga - Eiropas kultūras galvaspilsēta, ja tāda ir tā kultūra, tad nafig tā Eiropa vajadzīga!

B Balta_Puma 15.11.2014

Starcitu šis nav vienīgais likvidētais maršruts. arī 224. mikrautobuss praktiski likvidēts. no 01.11.2014 esot jauns saraksts. Tik Rīgas Satiksme par to neko nezina!

V Vadim 15.11.2014

Так ведь 212 ликвидировали вроде, помоему писали много где. Или я путаю ?
Ещё была такая 222, она хотила Katedrale->Dzelzavas->Pļavnieki, вот её точно ликвидировали, сейчас 222 это Центр - Аэропорт (видимо, чтобы цифры были похожи на 22 автобус).

А в целом да, с приходом РМС всё стало ужасно, расписание не соблюдается вообще, ездят как хотят. Слава богу, что всякие Blands и прочие остались ещё, поддерживают как-то. Раньше такого не было.

A A'dam 16.11.2014

Уже прошлым летом уехал из Риги в Амстердам, жить и работать, Так вот по сравнению Рига, за пределами Старушки и ближнего центра, это унылая и серая деревня со всей ее убогой инфраструктурой

R ri4y 19.11.2014

Agrāk bija 212a, 212b, kas kursēja Centrs-Purvciems-Mežaparks-Sarkandaugava-Centrs un otrādi, šis maršruts bijis no 1994.gada, jeb gandrīz 20 gadi, daļu maršruta aizstāja no 9 un 48 autobusa, bet tad kad ienāca šis mikriņu parks, maršrutu nolēma likvidēt un cilvēkiem, lai tiktu uz mājām vai darbu centrā jāgaida 9 autobuss, kurš kursē vienu reizi 30 minūtēs, brīvdienās 1 reizi 45 minūtēs, bet ja pļavniekos tad jābrauc ar 2 transportiem!

F Fosfors 21.11.2014

Nu ja, neko neizdarisi. laiki mainas, marsruti ari)) Bet godigi pateikt, zhel ta situacija, kas ir shodien

L Lina777 30.10.2018

100% Jums piekrītu!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы