Repute Sabiedrisko attiecību aģentūra - Darba devējs

Šīs aģentūras īpašniece Iveta Antonišķe pret darbiniekiem izturas, kā pret niecībām. Darbinieki viņas izpratnē ir tikai pakalpiņi, kas klausa viņas pavēlēm. Antonišķe komunikācijā ar darbiniekiem piekopj sistemātisku psiholoģisko un emocionālo teroru. Viņa darbiniekus pakļauj stresam ne tikai darba laikā, bet sūta uzbrūkošus e pastus un zvana, lai kārtējo reizi padarītu par niecību arī vēlu vakarā un pat brīvdienās. Rezultātā tiek strādāts krietni vairāk, par paredzētajām darba stundām un nesaņemot pat minimālo algu. Vairākiem darbiniekiem alga tur ir mazāka par minimālo vai minimālā. Laikā, kad es tur vēl strādāju kolēģei noņēma pusi no algas, jo viņa slimības dēļ nevarēja ierasties darbā vienu dienu, kā arī dažu mēnešu laikā nomainījās pieci darbinieki.Visbeidzot neiesaku šajā aģentūrā strādāt tiem, kas vēlas turpināt karjeru šajā konkrētajā nozarē, jo Antonišķe parūpējas par to, lai darbinieki, kas aizgājuši darbu nedabū. Šādu faktu ir apstiprinājuši vairāki potenciālie darba devēji, kas darba intervijas laikā tā arī pasaka, ka Iveta Antonišķe pateikusi, lai nepieņem šo konkrēto cilvēku.

š

Комментарии (10)

L lietvuišķis 13.09.2014

paldies par info, tas bija noderīgi, jo bija plāns sadarboties ar šo kantori, tagad protams, viss ir skaidrs

B blonderror 13.09.2014

Pilnīgi pēc gurķa izskatās, ka tā varētu būt!

Ontūns 13.09.2014

Gadās šādas stervozas mātītes ar milzu ambīcijām, nekaunību un slēptiem kompleksiem, ko cenšas izgāzt pār padotajiem. Labāk no tādām turēties pa gabalu.

ilmaars 17.09.2014

No kurienes šitādas atvedušās cūkas rodas! T.i., maitas ar zelta medaļu, augstākajā kategorijā. Laikam vīrs mājās nepietiekami apmierina, tad ņem un drāž smadzenes kolēģiem. "Patīk" kā šitādas nokompleksojušās iedomājas, ka ap viņām visa biznesa pasaule griežās.

BondsBonds 17.09.2014

Nesaprotu, ko jūs pinaties ar visiem šiem nemaksātaju un vergkantoriem, bet paldies par informāciju. Cilvēkiem savi varoņi jāzina.

A arturs vidins 01.10.2014

Pilnīgs murgs! Šo sūdzību laikam uzrakstījis cilvēks, kuram ļoti, ļoti pāri nodarīts! Aģentūrā vidējā alga ir ap 800 - 900 EUR uz rokas. Darba atmosfēra - lieliska! Kopš tika izmesta I.O. no a;gentūras, - vairs nav kas bļauj un pazemo darbiniekus. Tas gan ir fakts, kamēr viņa strādāja, no turienes visi bēga projām un šo faktu zina visi bijušie darbinieki. Jā, fakts ir - šai aģentūrā netur tos, kuri laiž luni un taisa intrigas.

I ivetaantoniske 02.10.2014

Paldies sūdzības iesniedzējam par savu viedokli, taču jāatzīst, ka viedokļa anonimitāte un saturs rada šaubas par rakstītāja godīgiem un tīriem nodomiem.
Fakti.
1. Par algu līmeni. Tā nu ir sakritis, ka vēl vakar esam saņēmuši v;estuli no VID, kur esam atzīti par vienu no nozīmīgākajiem nodokļu maksātājiem., Tas nozīmē, ka maksajot minimālās un zem minimālām - algas, par tādiem mūs atzit nevarētu. Mūsu aģentūrā tiek maksātas stabilas un konkurētspējīgas algas, papildus regulāri cilvēkiem maksājot arī piemaksas - 100 līdz pat 1000 EUR un vairāk apmērā. Šis man nav jāpierāda, jo to pierāda sociālo un ienākumu nodokļu apmērs.
2. Par kadru mainību. Jā, piekrītu, vienu laiku mūsu uzņēmumā šī bija problēma, jo biju pievērusi acis uz konkrēta vadītāja nespēju vadīt cilvēkus. Rezultāts - ļoti labi projektu vadītāji aizgāja strādāt citur. Jau vairāk kā gadu problēma ir atrisināta un NEVIENS no aģentūras šai laikā nav aizgājis projām tapēc, ka juties te slikti. Šobrīd kadru mainība ir minimāla un tā saistīta tikai un vienīgi ar profesionālām varēšanas lietām.
3. Par dažāda veida teroriem - ziniet, visu darbinieku kontakti mums ir pieeejami publiski, tāpēc droši zvaniet un jautājiet, kuri no viņiem jūtas pazemoti; apbižoti, utt:))))

Man ir versija, kas ir anomīmā viedokļa autors. Tāpēc to zinot, es tagad publiski pateikšu, - es neko nedarīšu un nekādi nevērsīšos pret šo cilvēku. Jo uzskatu, ka tikai emocionāli ļoti ievainojams un vājš cilvēks var rast un atrast laiku, lai samērā regulāri rakstītu šādas muļķības. Man viņa ir patiesi žēl.
Un vēl… Diemžēl šīs nodarbes rezultējas tikai vienā, - man vēl un vēlreiz gribas pierādīt savas komandas spēku un profesionalitāti, Līdz ar to, atvaino, bet Tu panāc pretēju efektu ar savām darbībām. Veiksmi Tev:) Iesaku nekad nepaklupt, jo pieceļas tikai stiprie:)
I.Antonišķe, "Repute"

A alisealise 02.10.2014

Ilgstoši sadarbojos ar šo aģentūru - vienmēr pret mani VISI ir izturējušies ar cieņu. Un jāpiebilst, ka ikdienas darbu pavada lieliska atmosfēra kopā ar labiem, kompetentiem un sirsnīgiem kolēģiem! Kādas muļķības te citi raksta...

R Ramilenam 02.10.2014

Sadarbojos ar Ivetu jau vairāk kā piecus gadus, un viss ko varu pateikt: Iveta ir harizmātiska un sirsnīga vadītāja, kas savu kolektīvu iedvesmo, un arī ļoti rūpējas par saviem darbiniekiem. Mans dēls, reiz ciemojoties aģentūrā tā arī pateica: kā Tev paveicies ar darba kolēģiem un kantori.

Man atliek tikai piekrist.

I Ivans Kastanis 06.10.2016

Nu, jā,... tā intrigante varētu būt Inese Ozoliņa? - Kura arī Krimuldas pašvaldībā uzvedās kā prasta "kūts sieva".

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы