www.sudzibas.lv Renārs Asaris Dzīvokļa īrnieks

Renārs Asaris - Dzīvokļa īrnieks

Cilvēki!Neizīrējiet savus dzīvokļus šim cilvēkam. Pēc viņa paliks sabojāts remonts un nenomaksāti rēķini un saistības. Maksu par īri arī gaidīsiet ilgi! Renārs Asaris no Madonas, bet dzīvo Rīgā.

R

Комментарии (3)

T Tina00 29.07.2015

Сейчас много таких неблагодарных жильцов, у нас тоже такой жилец снимал квартиру, отжил, не заплатил и съехал, через окно выгружал свои вещи Jānis Čudarāns 070771-11959, снимает с женой и с двумя детьми, не сдавайте ему квартиру

S satiksme 16.08.2015

Ja to var saukt par remontu . Dzīvoklis vienkārši bija drausmīgi izremontēts. Kājas ķērās aiz lamināta. Flīzes ieklātas uz šķības grīdas, kā viņas var nelūst, ja viena augstāk otra zemāk? Tapetas līmētas uz ātru roku skatam, pie tam uz krīta, nav brīnums ka neturas klāt. Veļas mašīnu jau lūdzām pašā sākumā nomainīt, kas protams netika darīts. Tāpēc tika iemaksāts drošības depozīts no kā tu to savu dzīvokli, ja tā to bedri var saukt, vari atkal skatam uzprišināt nākamajiem nabagiem!

R RespoL 09.09.2015

Cilvēki neticiet pēdējam komentāram! Ko Tu vari zināt par remonta kvalitāti, ja pat par visu dzīvošanas laiku nevarēji ne vienu spuldzi nomainīt visā dīvoklī ( kopā dzīvoklī bija 10 spuldzes, no tām viena bija palikusi dzīva ). Smirdoņa stāvēja vēl divas nedēļas un tikai pēc kompānijas kura atbrauca un ar ķīmiju visu tīrija, izvēdinājās. Aizkars saplēsts, flīzes virtuvē sadauzītas, netīrumu un kārta bij tāda ka izskatījās ka nekad kopš ievākšanās nav tīrījuši. Rēķini palika pēc viņiem nesamaksāti par pēdējo mēnesi, nerunājot par visu sabojāto. Katru mēnesi kavēja maksājumus, sazvanīt nevarēja.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы