www.sudzibas.lv R.D.A. Nav labākais darbs!

RDA - Nav labākais darbs!

MEITENES, KURAS VĒLĀS STRĀDĀT ŠAJĀ KOMPĀNIJĀ! BRĪDINU, KA TĀS NAV ROŽU DĀRZS, JA NELĪDĪSI PAKAĻĀ PRIEKŠNIEKIEM, TAD PRET TEVI BŪS VISS ZEMĀKĀ ATTIEKSME UN NICINĀJUMI UN APVAINOJUMI!ESMU TUR STRĀDĀJUSI, REĢIONĀLĀ VADĪTĀJA IZTURĀS, KA TAS VEIKALS PIEDERĒTU VIŅAI, CIK VIŅA IR PAZEMOJUSI PĀRDEVĒJAS, KATRA TUR IR RAUDĀJUSI, TĀ KOMPĀNIJA DRĪZ AIZSTAISĪSIES, JO PĀRDEVĒJAS MAINĀS ĻOTI BIEŽI, KURAM PATSTĀVĪGAM PIRCĒJAM PATIKS, KA KATRU MĒNESI MAINĀS PĀRDEVĒJAS... VISU BOJĀ REGĪONĀLĀ VADĪTĀJA! BET ĪSTIE PRIEKŠNIEKI, ĪPAŠNIEKI NESAPROT, KAS NOTIEK!UN JĀ, SOLA GRAFIKĀ ROŽU DĀRZU, BET PA ĪSTAM STRĀDĀ VAIRĀK UN BRĪVDIENAS PA VIENAI.ALGAS VARBŪT IR LABĀS VASARĀ, BET ZIEMĀ SĒDI UZ 200 EUR, SKOPOJĀS, KAD PAT BIJA UZ ZIEMASSVĒTKIEM AKCIJA KA 50% ATLAIDES UZ VISU, TAS BIJA TIKAI PIRCĒJIEM DOMĀTS, PAŠAS PĀRDEVĒJAS NEVARĒJA IEPIRKTIES UN UZ VIŅĀM TIE 50% NEATTIECĀS, KAS TAS VISPĀR PAR DARBU, KA PAT SAVIEM DARBINIEKIEM NAV ATLAIDES, CIK ESMU STRĀDĀJUSI VIENMER BIJA VISMAZ 15%TĀKĀ RDA NAV LABĀKAIS DARBS UN ALGASJELGAVĀ IR CITI UN LABI DARBI, KUR CIENĪS JŪS UN MAKSĀS LABI!

S

Комментарии (9)

S shell 31.01.2015

AUGŠA VISPĀR NEZIN KO DARA ŠĪ VADĪTĀJA, VIŅA TO TIK VILTĪGI DARA,
KĀ VISPĀR VAR VEIKALS BŪT BEZ VADĪTĀJAS UN KA CITOS VEIKALOS PAT NAV KAM STRĀDĀT, UN IZĒD PĀRDEVĒJAS UN PIEŅEM VIETĀ PAKAĻU LĪDĒJAS, DRAUDZ, SPIEŽ ĀRA LAI RAKSTA ATLŪGUMUS! AUGŠA!!! VAI JŪS VISPAR ZINAT KAS NOTIEK?

M Marfuša 01.02.2015

Cik novērots, tad pārdevēji tanī kompānija nemainās no sākta gala strādā!

S shell 02.02.2015

Slikti novērots!

M Marfuša 02.02.2015

un kāpēc tu domā, ka taisnība tikai tev????????RDA veikalus apmeklēju regulāri dažādās vietā un nekur nekad slikts nav novērots.Bet ja runā par kādiem tur menedzeriem ---tad man kā pircējam tie ir ---pie kājas!

K kautkadssviests 10.03.2017

Gadi iet -nekas nemainaas...

B Brokenhope 04.02.2015

Esmu arī tur strādājusi. Nostrādāju 3nedēļas ar dažām brīvdienām, bet pēctam atlaida. Kā meitene es tur biju 24 pēc kārtas!!! Attieksme kā pret suni, strādāju tiešam labi. Reģionālā vadītāja pati neko nedarīja, tikai visu diktēja. Strādāju čakli un ātri vien visu apguvu, tad jau protams manā vietā tika atrasta kāda cita. :)
Algu sola, tāpat kā ar piemaksām, nekā tāda.

Karma nāk atpakaļ. :)

Dmitry Resnais 07.09.2015

Marfuša - izlasi tēmas autores 'shell' sūdzību vēlreiz un tad komentē. Aitām un blondīnēm varu paskaidrot - ši sūdzība ir par sliktiem darba apstākļiem šajā kantorī, bet ne vis par Tavu veikala apmeklēšanu un iepirkšanos.

R re,kā 11.01.2017

Jā jā...tādas labiņas,laipniņas tās pārdevējiņas,bet zinu konkrētu pārdevēju Dobeles RDA Brīvības ielā,kas pircējam aiz muguras šņāc un izrāda neapmierinātību,jo šis,lūk,kaut ko sajaucis lielajā drēbju kaudzē...pircējai apskrējās dūša,aizgāja,vēl jo vairāk,ka viņa no citas valsts...

L Lolovs 28.04.2018

Kapec daudz kas ir rakstīts caps lockā?

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы