Zemes nodoklis

Man ir privatizēts dzīvoklis, atklajas ka zemes nodoklis jamaksā trijiem i'pašniekiem. Valstij, namu pārvaldniekam un baznīcai. Mājas zeme dalas tieši uz pusēm. Viena puse ir uz valsts zemes, bet otra puse baznicas. Par baznicas zemi jāmaksā arī tas daļas iedzivotājiem kuri ir uz valsts zemes. Man ir jauta'jums vai namu paŗvalde ir tiesiga pieprasi't šo nodokli no puses iedzīivotaju, kuri atrodas uz valsts zemes? Gaismas nav, lietus laikā māja slikst, neka'dus remontus netaisa. Vai varu pieprasīt no namu parvaldes zemes plaņojumu vai meŗijumus.

G gena jaunberzins 24.11.2016

Ответы (2)

б Борька 25.11.2016

Protams. Jums taču jāzin par Ko jūs samaksājāt naudu

Skaidrojumu noteikti vajag pieprasīt, taču visticamāk, ka zemes nodoklis ir vienkārši izrēķināts proporcionāli dzīvokļu skaitam.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы