Lattelecom darbs no mājam

Labdien, kā ir ar darbu latellecom no mājām? Kādas tur algas un ko īsti jādara? Vai esot aizņemts visu dienu vai noteikts darba grafiks un vai var nodarboties ar savam lietam kamēr neviens nezvana?Vai ir arī jāzvana pašam?Pateikšos par informāciju!

I Irina69 11.05.2016

Ответы (2)

A anonimais 007 14.05.2016

Tas ir tā. Viņi tevi iekārto darbā un tev pašam jāmeklē klienti, ejot pie viņiem uz mājām. Zvanot un uzbāžoties piedāvājot pakalpojumus, kas jau principā visiem ir. Padomā vai ir vērts tev pelnīt 5-15 EUR? Jo vairāk būs tukšās dienas nekā normālas, kad tiks noslēgts kāds līgums. Jo viņi arī maksā tikai tad ja klients pakalpojumu lieto 3 mēnešus. Lai atrastu vienu klientu jāapzvana 100 numuri. Uz vienu nr. vidēji aiziet 3 minūtes, jeb 1 līgums 6 stundās, gribi pelnīt 5-15 EUR 4-6 stundās - nodokļi droši piesakies. Zinu ļoti labi pārdevēji, kas sēž uz izejošajiem zvaniem ofisā, kā arī ja kāds ienāk pārdošanā pelna 400-500 EUR pēc nodokļu nomaksas, bet vidējā alga 250 EUR ar 8 stundu darba dienu un tie vēl saka ka aģenti pelna vēl mazāk vismaz uz pusi. Līdz ar to sanāk ja strādāsi cītīgi pa 12 stundām varēsi nopelnīt ap 300 EUR, ja strādāsi pa 3 stundām nopelnīsi labi ja 50 EUR

L Lindeee 02.08.2016

Lattelecom ir ļoti laba kompānija, velu vieksmi.:)

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы