Rīgas Slimokase

Neiesaku nevienam pirkt veselibas apdroshinashanas polises shajaa uznjeemumaa... man darba vieta nodroshinaaja shii uznjeemuma Sudraba polisi, kuraa paredzeeta medikamentu iegaades atmaksa liidz 50 Ls. Kas pa sviestu - biju jau tur 3 reizes - vienmeer atrodas kaads iemesls, kaapeec man sho naudu neatdot atpakalj - tad cheks nav pareizi noformets, tad stingras uzskaites kvits nepareiza, tad recepte nav iesniegta utt.

Комментарии (2)

A astra 01.12.2004

Slimokase izceļas ar savaam kapriizeem un klientu naudu iešņaukšanu!Pilniigs sviests, nav pat ienaacis prātā pirkt no viņiem polisi!

D diana 21.12.2004

Paši klienti ir vainīgi,ka pēc 3 reižu skaidrošanas vēl nepielec,ka ar pliku čeku var iet ...Katram čekam ir jābūt kvītij,kas veic paskaidrojošu funkciju!Kā pēc jūsu domām var atmaksāt atlīdzību ja nezini kas tas ir par medikamentu???Un aptiekā ir grūti paprasīt,lai čekam uzspiež zīmogu un lai izraksta to kvīti?TAS AIZŅEM NE VAIRĀK PAR MINŪTI!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы