VeleM

Nekad neiesaku doties caur sso firmu darbaa uz Angliju.Juus tikai samaksaasiet itkaa par dziivesvietas samekleessanu un darbaa iekaartossanu un ar to arii viss beigsies.Atbrauksiet sseit un buus veel papildus jaamaksaa.SSii firma atrodas Zinaatnu namaa 13.staava.Pat kabinetu vairs neatceros.Sitie tin ap pirkstu ar leetajaam cenaam.

Комментарии (1)

U UK 15.09.2008

...piekrītu. Divus gadus atpakaļ arī uzķērāmies uz šo firmeli - bet laicīgi attapāmies, kad sākās runas par kaut kādiem cilvēkiem, kuriem UK arī būs vēl jāmaksā. Esiet ļoti uzmanīgi, kad parakstīsiet pie viņiem līgumu un noteikti to izlasiet, JO - tas ir sastādīts ļoti slīpēti, tā ka viņi nenesīs nekādu atbildību, bet Jūs nomaksāsiet viņiem 'piķi', kuru pēc tam atpakaļ nedabūsiet pat caur tiesām.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы