Dzemdību Nams

Vēl kāds "jauks" notikums dzemdību namā- piedzima man puika, ārste (ar kuru pat tika noslēgts līgums) iziet ārā koridorā paziņot laimīgajam tēvam par bērna piedzimšanu un pasaka, ka.. piedzimusi- meita!!!.. Vai tiešām ārstam to ir grūtāk atšķirt nekā mums?! Kad mazais neelpoja tiko piedzimis, ārste skēja pa auksto koridotu mazuli aiz kājas turēdama un meklēja terapeitu!!!

D

Комментарии (9)

S sanita 12.02.2007

Nevajag arī tik ļoti pārspīlēt, ka nu ārsts skrien pa aukstu koridoru ar tikko dzimušu bērnu, ko tur aiz vienas kājas! kādas muļķi'bas??? cilvēki dažreiz tik ļoti māk pārspīlēt! es uzskatu ka nedrīkst vainot ārstus pie visām savām nelaimēm! vai tiešām cilvēki nesaprot, ka dzemdību laikā var gadīties , ka bērniņam nav tik labi kā gribētos? un vai tiešām pašam nav gadījies kaut ko pārklausīties vai arī puikas vietā netīšām pateikt vārdu- meitene? kašķīgajiem cilvēkiem nekas nav labs!

A Anna 11.01.2008

Tad strādāt vajag visiem labi, lai tie 40% sliktie darbinieki neapkaunotu superārstus!

Protaties taču vienreiz! Visiem nav tik daudz naudas un dēļ tā nav tiesību vecmātei u.c. dzemdību speciālistiem izturēties zemiski pret dzemdētāju! - no pieredzes saku!

Kad paziņoju pēc dzemdībām, ka viss ierakstīts un paredzētā "pateicība" 100Ls viņiem paliek secen - biešu krāsas darbinieces raustīja valodu vēl ilgi!

N Nella 06.04.2008

Mūsdienās dzemdību namos notiek netik vien tādas lietas tā kā nevajag stresot ok?? ;)

E Evija 06.04.2008

Gribas pateikt arī labu vārdu. Man meitiņa piedzima 22.01.2005. netradicionālajā nodaļā Miera ielā, personāls vienkārši super. Man ļoti paveicās, dzemdības bija ar sarežģijumiem, bet paldies dievam man bija blakām vecmāte Sofija, kura tiešām ir sirds cilvēks. Liels paldies viņai.

M Minesota 06.04.2008

MAni abi bērni ir dzimuši Rīgas dzemdību namā...gājis ir visādi. Un vienmēr ir sanācis, ka nevaru atļauties maksas palātu. Un ja atrodies bezmaksas palātā, tad pret tevi ar ir tāda attieksme.. vispār nekāda, , , tevis tur nav. Man taisīja ķeizargriezienu un līdz nākošās dienas rītam celties nedrīkst. Pirmais bērns bērns pēc piedzimšamas nokļuva intensīvās terapijas nodaļā, tāpēc man tās mocības, lai pabarotu bērnu pagāja secen. Bet palātā pilēja krāns...un tgas ir tik neizturami. Sūdzējos personālam... solīja, ka atsūtīs ssantehniķi... beidzot manam vīram nācās pašam to salabot.
Ar otro bērnu bija vel trakāk. Jau laicīgi ierados dzemdību namā, jo pirmais man bija ķeizargrieziens, tad otrais arī būs. Operāciju nozīmēja uz dienu, kad man būtu jādzemdē. Un man naktī jau sākās dzemdības... kautkā sameklēju dežzūrējošo vecmāti un viņa maan iedeva kaautkādu pretsāapju tableti un pati gāaja gulēt tālāk. Es mocījos palātā tālāk. Tā vecmāte pat no rīta ārstam nepateica, ka man jau sāakušās dzemdības... un paldiess, ka nezin kādu iemeslu dēļ, man operācija sākās stundu ātrāk, kā bija noteikts. Pēc operāciju palātā man piedāavāja maksas palātu... par Ls 30, bet es izvēlējos par Ls 1 diennaktī un divvieetīgo. Palātā mēs bijā divas pēc ķeizargrrieziena. Guļu un gaidu, kad man atvedīs meitu... paverās durvis un tiek iesstumta bēnu gultiņu... bet drīzāk ne iestumta, bet iegrūsta... un tā paripoja un palātas vidū apstājās. Es pat nezinu, vai tur kāds iekšsā ir... Labu, ka atnāca mans vīrs un iedeva meitiņu man pabarot. Pa nakti par desmit latiem vīram bija jāpaliek pie manis palātā, lai varētu bērnam nomainīt pamperus un iedot man pabarot. Bet nebija kam atstāt vecāko bērnu un tad sarunājām ar vecmāti, ka viņa man naktī palīdzēs... Vajadzŗja viņai uzreiz samaaksāt, jo naaktī mans un kaimiņienes bērni bļāva... speidām uz izsaukuma pogu... bet no dežūr personāla nebija ziņas kādu stundu... Tāpēc, meitenes, ja domājat dzemdēt, tad pameklējiet maksa klīniku, vai dārģu palātu dzemdību namā... Tad varbūt būs savādāka attieksme.

R raimonda 06.04.2008

Ļoti žēl, ka Minesotai bija tik slikta pieredze abās dzemdībās. Diemžēl Latvijas valstī veselības aprūpeīr tieši atkarīga no specialista, pie kura trapās nokļūt. Man mazā meita piedzima Rīgas dzemdību namā - vis noritēja gludi, labsirdīgi. Dzemdības ievilkās, un ārsts jau gandrīz gatavojās keizer griezienām, bet tieši vecmāte ar saviem gudriem paņemieniem palīdzēja meitiņiai nākt pasaulē dabiskā veidā. Un pēcdzemdību nodaļā visas bija saprotošas, izņēmot vienu vēcmāti, kura uzskatija ka pampersu reklāma ir svarīgāka par bērna pabarošanu. Bet te jau pašas izvēle - klausīties to ko jau ļoti labi zini, vai barot savu bērniņu. Tā kā vienkārši Minesota trāpiji pie diletantiem, kurie nav īstie ārsti, bet tikai cilvēki ar medicīnisko izglītību.

B Bērzs 06.04.2008

Man piedzima 2 bērni, viens 1997 un otris 1998gadā un intervāls bija 11 mēneši . Es pateicos Vecmātei Guntai par visu, ka dzemdības bija ļoti labi, un mums bija viss ideāli labi man un bērniem, man personīgi nav ko sliktu par to domāt, lai veicās, jo katram neizdabāsi !!!Par Miera ielas DZN

G galina 07.04.2008

Gribētu pastāstīt par Dzemdību nama 2. nodaļas personālu. Ar šo nodaļu esmu pazīstama jau 21. gadu. Šajā nodaļā piedzima dēls, meita un mazmeitas - veselas 3. Visas dzemdības pieņēma nodaļas vecmāte Irīna Balašova. Ļoti atsaucīga, profesionāla un uzmanīga.
Gribētu pateikt lielu Paldies par viņas darbu!!!
Arī pārējais nodaļas personāls ir ļoti atsaucīgs. Pēdēja mazmeita piedzima 21.03.2008. Atbraucām mēs naktī, bet visi bija ļoti uzmanīgi pret mums.

M Mary60 27.07.2013

Drausmīga attieksme ir arī sonogrāfijas kabinetā, Tu pieraksties, samaksā naudu, bet Tev liek nosēdēt veselu stundu gaidot, jo, redziet, nāk kaut kadas slampas pa taisno kabinetā, kuras daktere pieņem bez rindas un pieraksta:)

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы