Algas

Kāpēc Valmieras Maximās netiek paaugstinātas algas, lai gan citos veikalu tīklos tas ir izdarīts, algas ir palielinātas gan Mego, gan Top, gan Rimi tīklā. Manuprāt algas paaugstinājums būtu veids kā noturēt strādniekus un ja strādnieki nemainas tik biezi, darbs kļūst kvalitatīvāks.

J janka555 16.05.2016

Ответы (2)

A AGr 31.05.2016

Domāju, ka kadru mainība un darba kvalitāte Maximu īpaši nesatrauc, kamēr vispār ir darbinieki, kas strādā un kamēr ir klienti, kas iepērkas. Visticamāk par to sāks uztraukties tikai tad, ja tiešām būs katastrofāls darbinieku trūkums vai apkalpošanas dēļ strauji samazināsies pircēju skaits un līdz ar to peļņas apmērs. Maksājot darbiniekiem mazāk ir iespējams nopelnīt vairāk. Lūk arī atbilde.

I incis22 07.06.2016

Liepājā ir uzņēmums SIA Hidrolats.Strādniekiem maksā tikai minimālo algu,lai gan bieži jāpaliek ilgāk,kā arī iznāk strādāt brīvdienās un svētku dienās.Par to vispār netiek ne cents samaksāts,vienalga izmaksā tikai minimālo.Pašiem iznāk vēl nokļūšanu uz darbu un atpakaļ apmaksāt.Esam sūdzējušies Liepājas Darba inspekcijā,bet tur tik nosaka-mjā,nu jā Hidrolats un viss.Neko jau nevar panākt,ja nepatīk,meklē kur labāk.Tad nu visi klusē,jo Liepājā jau tā milzīgs bezdarbs.Pārsvarā strādnieki ir krievi un jau gados,bez tam nostrādājuši vienā darba vietā ilgus gadus,tad nu tie visvairāk baidās skaļi ko teikt.Pats ceha priekšnieks-ukrainis,tas latviski nerunā ne vārda,bet kliedz un lamājas gan uz nebēdu.Vispār nezin,ko iesākt!

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы