РешеноPIKC RVT - Datortehnikas nodaļa

Ja jūs gribat mācīties šajā skolā par programmētāju vai datortehniķi, tad ieteiktu labi apdomāt šo lēmumu. Piemēram, programmēšanas skolotājs pilnībā nemāk runāt latviski, liek vieniniekus. Vienreiz viņš gandrīz sakāvās ar skolnieku, jo pilnā rīklē bļāva uz viņu. Tikai tāds, kuram stipri nervi, varēja neievilkt viņam. Vēl ir tāda skolotāja, kura nemāk runāt latviski un noformulēt teikumus. Viņa katru reizi kavē stundas, reizēm pat neatnāk vispār. Viņa vienreiz nokavēja gandrīz visu stundu un lika rakstīt kontroldarbu atlikušajās minūtēs. Te gandrīz visi skolotāji kavē, bet mēs nedrīkstam kavēt ne minūti. Mājas darbu uzdevumi jānoskaidro no citiem kursa biedriem, jo skolotāji neprot paskaidrot neko. Tas tikai tāpēc, ka nemāk latviešu valodu. Tikai krieviem viņi normāli paskaidro, kas jādara. Es pašlaik eju 3. kursā un ļoti nožēloju, ka atnācu uz šo skolu mācīties. Mācību līdzekļi un programma ir novecojusi. Programmētājiem šeit vēl aizvien māca veco Pascal, kas jau ir apaudzis ar bārdu, un kuru jau sen neizmanto. Kam mums tādu vajag, ar to naudu nenopelnīsi.

Жалоба успешно разрешена rvtsucks 06.01.2016

Viss šeit rakstītais ir izdomājums. Lūdzu piedošanu tiem cilvēkiem, pret kuriem šie apmelojumi tika vērsti.

R

Комментарии (56)

T trakastasskolas 20.06.2014

RVT Patiešām ir slikta vieta kur tu vari nokļūt. Garantēju, ka tev būs smagi jāstrādā lai tikai tu būtu sekmīgs. Reālu rezultātu neredzu un esmu pārliecināts, ka citas skolas var piedāvāt ko labāku kā RTK. 1. Kurs būs izmests laiks miskastē un izskatās ka nākamgad nekas labāks nebūs. Nav brīnums ka 50% audzēkņu aiziet pēc pirmā kursa. Svešvalodas tur iemācīties ir neiespējami, jo skolotāji tiešām ir tupi un speciālajos priekšmetos mācību programma ir atpalikusi. Skolotāji nespēj Latviski noformulēt teikumus. Nodaļas vadītāja un pāris skolotājas datortehnikas nodaļā ir tikai sakarīgas. Ja esi tagat 9. vai 8. klasē un vēlies šeit nākt mācīties NENĀC ja vien nemīli rasēt pirmajā pusgadā visu nakti un otrajā rakstīt programmas kladē. Skola izskatās drausmīgi un pat smird! Gardrobē drēbes negribās atstāt kā tur smird. Pats tagat nezinu ko īsti darīt, jo dokuments jau ir noderīgs ko man izsniedz pēc 4. kursa beigšanas, bet tur ir jāiegulda milzīgs darbs un laiks. Pēc 1. kursa nēsmu ieguvis NEKO un pilnībā izsviedis 1 gadu miskastē.

S skin-solutions 21.06.2014

Pats pabeidzu RVT :D Autors taisnibu uzrakstija un Kuharchika un Litvjakovs tas veel nav viss.. vobshem laiks veejaa izmests, vieniga normala pasniedzeja bija Aija Vairoga - sporta skolotaaja :)) viss parejais bija bullshit.

F FuckingRVT 24.06.2014

Igors un tā kuharchika kkas pēc manām domām ir nedaudz atpalikuši. Vispār man liekas tā kuharchka ir no suņu patversmes izbēgusi, viņa vispār neko nemāk pateikt LATVISKI, bet tikai pļurkšķ kko savā debīlajā suņu valodā, un vēl tā viņas vērtēšanas sistēma ir vienkārši tik debīla, ka vnk nosprāgt var. Par Igoru jau vispār vairs nav ko teikt, jo ko tādu nav iespējams ar vārdiem aprakstīt. Jā un visp es NEVIENAM NEIETEIKTU iet uz rvt par programmētāju!!! Tas nav tā vērts. :D

R rvtsucks 25.06.2014

Šeit ir sūda bedre. Vīriešu tualetēs ieiet var tikai aizspiežot degunu, jo tur reāli smird. Rokas nomazgāt nevar, jo krāni ir nolauzti un iemesti miskastēs un podos, bet ziepju un salvešu vispār nav. Uz poda arī nevar pasēdēt, jo durvīm ir nospārdītas atslēgas. Podi ir nomīzti un nodirsti. Tāda sajūta, ka atrodies sabiedriskajā tualetē.

R rvtfuj 25.06.2014

Viss augšā ir patiesība, drausmīga skola. Atejās ir šausmas, vienreiz vajadzēja pa lielam, un nebija tualetes papīrs, vajadzēja ar klades papīriem nokārtoties. Nav, kur mest to papīru, jāmet podā iekšā. Dažreiz arī vispār krānu nav, kāds huligāns rauj nost. Nevar rokas nomazgāt normāli. Mīž uz grīdas kā pamatskolā, audzēkņi nav audzināti un nekulturāri! Dažviet var redzēt kādu tarakānu, bet neesmu redzējis žurkas. Nezinu kā citās nodaļās, bet datortehnikas nodaļā tā patiešām ir, ka skolotāji ir debīli! Protams, ne jau visi, bet ar savu intelektu visvairāk izrādas slavenie, iepriekš minētie, Igors un Kuharčika. Nemāk pateikt, ko no skolēniem vēlas. Tā audzēkņiem ir jācieš savā nākotnes profesijas mācībās.

F FuckingRVT 25.06.2014

PIKC RVT datortehnikas nodaļā tehnika arī ir ļoti novecojusi, 90 % datoru tur izskatās kā attēlā redzamais.
Un uz tualeti nav iespējams aiziet, jo kāds ir nolauzis visus krānus un tikko ieeju tualetē, tad pretī upe Gaujas lielumā, un vienmēr visi podi ir apčurāti un nodirsti. Un vispār visa skola ir tāda ka izskatās ka tūlīt sabruks (varētu pat piepalīdzēt). Par skolotājiem jau vairs nav vērts runāt. Igors kā jau vienmēr, arī šodien pasūtīja mani dirst un dēļ viņa es pieņemu ka nesaņemšu vasaras stipendiju. :| Vispār jau es neesmu ļauns, bet es šobrīd es vēlos arī viņam kaut ko izdarīt, un ja es dēļ viņa nedabūtu stipendiju, tad man droši vien nervi neizturētu un ...

meddler 27.06.2014

Pabeidzu RVT Pirms gadiem 5, nemācēšu teikt par datortehnikas nodaļu, manā uztverē tikai RTU normāli šo var iemācīt, par skolu, neko labu protams nevar pateikt, stāvoklis tur ir kritisks, bet ko gan var gribēt ka muļķu bari pēc 9 klases tiek iekšā kautkur un tad paši izveido tādu atmosfēru. Dažas nodaļas ir labas, bet noteikti ir pamatīgi jāizvērtē vai tu gribi mācīties tur.

R rvt4close 27.06.2014

Varu tikai piekrist augstak sacitajam. Datortehnikas nodaljas vaditaja ir kautkada fucking ome ar veco laiku principiem, nu reali prasaas naharizet vinju vispar. Protams, ari Igors un Kuharcika ir atradumi, neredzu jegu atrasties vinju stundaas, jo vairaak tev var iemacit berns kas pirmo reizi ieraudzijis datoru. Vieniga skolotaja no ka esmu kaut mazliet iemacijies ir Liga Kiselova, drosi vien tapec, ka vina ir jauna un saprot kaa skoleniem iemacit vajadziigo. Ari skolas stavoklis ir pretigs, toletes ir zem katras kritikas, skolas vizualais paskats ari "fascine". Macibu dalaa ja tu kadam kautko pajauta, tad uz tevi skatas tik neapmierinati, itka tu vinju gimeni butu spidzinajis. Aizmirsu pieminet matematikas skolotaju Kazakevicu. Uzskatu ka vina vispar nedrikst stradat par skolotaju jo, lai ari vina pati vielu saprot, skoleniem to iemacit vina TOTALI NEPROT. Lai nu kaa. Neiesaku nakt uz RVT macities.

A audzeknis 28.06.2014

Manā skatījumā Kazakēviča ir viena no labākajām skolotājam. Pateicoties viņai matemātiku saprotu labāk, un var redzēt, ka pie viņas būs iespējams sagatavoties matemātikas eksāmenam.
Bet nja... runājot par dažiem Datortehnikas nodaļu audzēkņiem, tad var redzēt, ka pašus audzēķņus sen vajadzētu atskaitīt un izmest. Ir pat redzēti tādi kadri, kuri ir apmētājuši fizikas kabinetu ar mandarīna mizām. Turklāt šis kabinets bija šogad tikai izremontēts. Nerunāsim par tādiem, kuri ir sajaukuši sporta zāli ar datorklasi, un mētā tur tenisa bumbiņu. Uz skolotāju aizrādījumiem nereāģē.
Tā kā neieteiktu uzklausīt dažas iepriekšminētās sūdzības, jo pieļauju, ka tie ir tie paši kadri, kuri neklausās skolotājus un sūdzas par to, ka viss ir slikti.
Piezīme: Par Kurahčiku varbūt varētu piekrist, bet par Igoru ne, jo kā gan savādāk var tikt ar tādiem kadriem galā, ja neklausās nevienā skolotāja un uzskata, ka datorklasē var mētāt tenisa bumbiņu?

H huinja 30.06.2014

Pareizi, RVT ir mēsls. Tādus "skolotājus" kā Igors un Irina vajag nahrinizēt.

J janciic 30.06.2014

Es par to, ka jānojauc šī skola.

E esi 04.07.2014

Uzskatu, ka portālam "sudzibas.lv" tomēr būtu jācenzē rakstītais. Kritiku arī var izteikt korekti. Nebūtu pieļaujami rupji, cieņu aizskaroši komentāri.
Principā, ja kaut reizi pret kādu no rakstītājiem tiktu uzsākts tiesas process par goda un cieņas aizskaršanu, kurā viņi noteikti zaudētu un apmaksātu tiesas izdevumus, tad šādas muļķības portālos varētu lasīt mazāk.

E esi 04.07.2014

Par šeit publicēto viedokļu autoriem, viņu kultūras līmeni, interesēm un domāšanu liecina gan viņu komentāri, gan izvēlētie segvārdi.

F FuckingRVT 08.07.2014

Tavs segvārds jau arī ir tizls. Ko tu vispār raksti te? Ja nepatīk, tad nelasi visus šos sūdus, bet viss šeit augstāk rakstītais ir 100% taisnība. Šie augstāk pieminētie cilvēki nav pelnījuši, lai par viņiem teiktu ko labu, un cenzūra šajā portālā arī nav vajadzīga, lai cilvēki varētu savas domas izteikt precīzi kā vēlas. :P

S skin-solutions 12.07.2014

Atceros kad es vel macijos tur gadus 4 atpakal mes vel limeejaam uz sienas blakus garderobei "Huli garderobe smird?" Un reali, huli ta garderobe tik drausmigi voniija ka ziema reals pizdecs bija panjemt un atstaat jaku. ;D Vispariba par datornodalju viss ir hujova tas ir taisniba bet man draugs bija kokapstraadee vot salidzinajuma kas tur darijas tad datornodalja jums paliksies civila un intelektuaala vide :DD

P peteris28 28.10.2014

Atnākot uz šo skolu domāju, ka varēšu normāli apgūt profesiju un mācības būs interesantas. Mani draugi ieteica man iet uz Rīgas Vaslts tehnikumu, jo tas skaitoties vislabākais un šī tehnikuma absolventi atrodot vislabākās darba vietas. Tagad jau ir pagāuši nepilni divi mēneši, kopš sāku mācīties šeit, bet nezinu, vai spēšu izturēt līdz galam.
Vistrakākie šeit ir skolotāji. Runāt jau var ilgi un dikti par viņiem, bet Igors Litvjakovs, laikam, ir melnā saraksta priekšgalā. Man liekas, ka šim vispār derētu paņemt vienvirziena biļeti uz Krieviju, jo gandrīz visas stundas tiek vadītas krievu valodā. Viņa stundās, primārā ir krievu valoda. Šis jau nemaz nemāk runāt latviski - stostās, it kā grib kaut ko baigi gudro pateikt, bet beigās nekas tur nesanāk. Nevienu vārdu nemāk izrunāt sakarīgi. Pat riebjas viņam uzdot kādu jautājumu, jo normālu atbildi nesaņemsi. Igors neciena skolēnus - bļauj pilnā rīklē uz viņiem, izsmej un noniecina viņus. Ja kāds Igoram pajautās kaut ko, šis uzreiz nolamās viņu un pataisīs par muļķi visas klases priekšā. Uz stundām šis laicīgi arī neprot atnākt, vienmēr ierodas ar 10-20 minūšu kavēšanos.
Vēl ir viens tāds dīvains skolotājs ar blondiem matiem, laikam māca kaut ko par datoriem. Ar klasesbiedru redzējām, kā šis skraida turp-atpakaļ, pa 10 reizēm te uz tualeti, te uz kabinetu. Nesapratām, kāpēc šis tā skraida kā no trakās mājas izbēdzis. Vēlāk mēs iegājām tualetē un redzējām, ka tur viss pods bija aizdirsts, papīri ar kaudzēm samesti iekšā un ūdens no poda tecēja kā no krāna. Vēlāk izrādījās, ka tas trakais skolotājs bija to šmuci sastrādājis. Viņš bija pārbijies, ka sūds neiet lejā un rikšoja kā tāds zirgs no viena gala uz otra un domāja, ko nu darīt - atstāt, kā ir vai tomēr riskēt un ar kailām rokām smelt ārā to sūda čupu, ja pat tajā brīdī kāds cits ienāk tualetē. Protams, viņš jau savus sūdus atstāja un nesatīrīja aiz sevis, atstāja visu apkopējas rokās.
Vispār tualetes šeit ir pretīgas, grūti ienākt tajās neaizspiežot degunu vai neaizturot elpu, jo smaka ir neizturama. Nevienā kabīnē nav atslēga, jebkurš var ienākt un ieraudzīt tavu metamo, kad tu sēdi uz poda. Grīdas pastāvīgi ir slapjas, nomīztas un netīras. Izlietnēs nav krānu, ūdens arī netek. Salvetes vienmēr ir izrullētas, bet miskastes ir pāri malām piebāztas ar salvetēm. Šodien kā reiz redzēju, kā podā bija iemesta miskaste un kāds jau bija nolicis tur kluci. Sanāk, ka tur tagad būs sausā tualete.

A andrejs10 29.10.2014

Ļoti labi, ka beidzot RVT skolotājiem kāds sāk pievērst uzmanību, visu laiku taisos mainīt skolu, tikai tāpec, ka jau vairākus gadus mācos, bet, kāda ir patiesā situācija neviens nevēlas stāstīt. Pilnībā piekrītu šim rakstam, nav ko te slēpt par skolotājiem. Te viens skolotājs nemāk runāt, otrais nenāk uz stundu, trešais bola savas acis, bet visiem jau vienalga. Skolas valdei pie vienas vietas, ka tik tur kaut ko māca, lai tik dzemdē idiotus. Cik pazīstu cilvēkus no datoriķu grupām, nu galīgi nevienam neinteresē, ko tur māca, jo tā mācību programma novecojusi līdz nebēdai. Datoriķiem pirmajā kursā jārasē līdz nebēdai gan dienu, gan nakti, ja gribi to nieka stipendiju. Stipendiju normālu var tikai saņemt, ja esi svētāks par jēzusu kristu, smadzenes neaug no dirsas un nervi no nerūsējoša tērauda. Tualetes ir visšausmīgākās, kādas esmu redzējis. Pat mikrorajonā, kā piemēram, Imantā nav tik slikti publiskajās tualetēs. Ja ieej tualetē un nenomazgā rokas, tad būsi saslimis ar triperi un vēl 500 slimībām. Neiesaku iet uz šo tehnikumu, ja vien profesijas programma ir salīdzinoši jauna un patīk mocīties.

S sasha678 29.10.2014

Rīgas Valsts tehnikums ir pretīgākā vieta Latvijā. Tā skola jau ir sabrukšanas stadijā. Sporta zāle vispār ir katastrofālā stāvoklī, visas sienas cauras, pat bail tur ieiet. Pie galvenās ieejas vienmēr stāv vesels bars ar nepilngadīgiem pīpmaņiem. Datoriem peles un tastatūras vienmēr ir speķainas un lipīgas.

M mrbrightside 30.10.2014

Es ļoti vēlētos, lai izglītības ministrija pārbauda skolotājas Irinas Kuharčikas izglītību! Skolotāja lielāko daļu stundas vazājas pa skolu, ja paveicās, tad atnāk uz otro pusīti. Vienmēr nākot uz stundu nav sagatavojusi stundas darbu. vienmēr viss tiek izdomāts pēdējā brīdī. Skolotāja nevar atbildēt uz nevienu no jautājumiem, visu laiku tiek teikts, ka viņa neko nevar pateikt, jo tā raktīts grāmatā. Žurnālā nekad nav saliktas laicīgi atzīmes, mēs nekad nezinām vai ir sekmīgi vai nav sekmīgi uzrakstīs kontroldars. Es skolu neesmu bastojis, taču vienmer pazūd daudzu skolēnu rakstītie kontroldarbi. Atestācijas tiek izliktas vairāk kā dīvaini - visam kursam ir ieskaitīts, un kāda atzīme attiecīgi nopelnīta? Taču atestācija nav izlikta! Tāpat arī uzdevumu diktēšana ir "krimināla". Viss kurss palūdz lai paskaidro vēlreiz, jo nevar saprast, ko viņa tur murmina.

G gangsta321 30.10.2014

Kas ir Rīgas Valsts tehnikums? - zema līmeņa tehnikums. Ar RVT diplomu dirsu var noslaucīt, to neņem pretī neviena valsts. Kā var vispāri izvēle krist uz kaut kādu RVT... Esmu dzirdējis, ka cilvēks RVT ir saņēmis 2 diplomus un to, ka privātās augstskolas ir pērkamas. Pilnīgas muļķības! Mans draugs mācījās un pabeidza RVT, nekārtojot nevienu eksāmenu, bet par katru eksāmenu samaksājot no 5-15 Ls. Rīgas Valsts tehnikums ir uzpērkams.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы