NS King t/c Spice - Zābaki

Nopirku zābakus NSKing SIA "Nittis", skaiti, it kā viss labi, bet pēc apmēram 3 mēnešiem ejot pa ielu nolūza zābakam papēdis. Aiznesu, lai salabo. Teica, ka esot mana vaina, jo es ar tiem staigāju (ko tad man- lidot?!). Labi, salaboja! Uzvilku divas reizes, tieši tā pati problēma, tam pašam zābakam. Aiznesu atpakaļ, saku, lai maina. Gaidu 10 dienas un atbild, ka es pati esmu vainīga, jo defekts radies, piemēram, vadot automašīnu. Es patiesi vadu auto un reti kad staigāju. Bet auto vadu jau 10 gadus un neviens supinators nav salūzis!!! Naudu nedos (man arī nevajag, jo gribu zābakus), zābakus arī nemainīs pret citiem (es arī negribu, jo ko es darīšu, ja citi arī būs tāds pats mēsls?), dāvanu karti arī nedod (esmu saskārusies ar brāķiem arī citos veikalos un tur ir vismaz kaut tā risinātas manas tiesības), taisīt arī vēlreiz netaisīs (laikam jau saprot, ka nav jēga). Kā vienīgo risinājumu viņi redz, ka varu veikt ekspertīzi par savu naudu 35-50 eiro vērtībā. Nu es atvainojos!!! Ne tie zābaki tik vērti, ne apavu veikalu tik maz, lai es nespētu iepirkties citos un ar kvalitāti!Paldies, NSKing, tagad zinu, ka pie jums neiepirkšos un arī citiem neiesaku!!!

I

Комментарии (1)

K Kristīne 26.10.2015

Ļoti slikta pieredze ar nekvalitatīviem NS King veikalā pirktiem apaviem. Kad iesniedzu iesniegumu ar prasību atlīdzināt naudu par mazāk kā mēnesi nēsātām ielas laiviņām (pirku par 56 euro), kurām ejot pa ietvi ielūza papēdis pie zoles, man tika atsūtīts iktā NS King eksperta slēdziens ar tekstu, ka apavam ir bijusi mehāniska iedarbība un ka apavi esot nonēsāti. Veikala vadītāja man zvanīja svētdienas rītā un teica, ka varbūt es tīšām esmu papēdi nolauzusi. Viņi varot sniegt uz neatkarīgo ekspertīzi, bet man būšot jāatlīdzina visi izdevumi, kurus piedzīs kaut vai tiesas ceļā, jo atzinums būšot viņiem labvēlīgs. Man vairākās apavu darbnīcās konstatēja vienu un to pašu – problēma ir papēža supinatorā un mana vaina apava salūšanā nav. Apnika man cīnīties un sapratu, ka taisnību nepanākšu. Man nebija tobrīd nauda, ko maksāt pašas izvēlētam neatkarīgam ekspertam (un ekspertīze maksā 50 euro), tāpēc paņēmu savas kurpes atpakaļ un viss. Pat garantijas remontu atsakās nodrošināt. NS King izceļas ar necieņu pret klientu, diemžēl.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы