www.sudzibas.lv Nomo.lv Maldina klientus!

Nomo.Lv - Maldina klientus!

Velejos ar jums padalities sada zina intresanta! Es no nomo.lv Pasutiju ierici mobilo, vini sola, ka tiks piegadata 5 darbadienu laika! Es pasutiju Nedelu ieprieks Skaitot 2 briv. nostim sodien aprit 5 darbadiena. Zvanu, lai noskaudrotu kpc nekadu zinu nesmu sanemis kad tiesi prece tiks piegadata. Man pasaka, ka sodien preces noteikti nebus, sanak ta, ka 5 dienu laika vini nenodrosina so piegades iespeju. Man vel jautajums (viniem) rit noteikti bus piegades diena ?(6darb. diena) Operators nevareja ari galvot, ka si prece tiks piegadata ari rit!Es viss vairak esmu sadusmots par to, ka man netika pa so laiku nekadas zinas dotas.Man bija visulaiku jaatrodas majas tuvuma, jo nezinaju kad un kura bridi sis DPD.LV kurjers man zvanis un nogadas so preci man! Saproams, ja es dzivotu tirakajos laikos, bet dzivoju viena no 8 lielakam Latvijas pilsetam.Un del si starpgadijuma izjuka ari man 2 ieplanoti pasakumi ar draugiem. Uzskatu, ka cilvekiem butu jazin, ka 5 darba dienu laika vini nespej nodrosinat piegadi, ka pasi reklama! Tiri meli!

Комментарии (39)

R redzenalds001 30.09.2014

Un ta skaitas uzticama kompanija!

R Redženalds Eiduks 30.09.2014

Vispariba, kas viniem butu sakams seit?

M mikeness 18.05.2016

Esi gan bremze,jo vajag noskaidrot iemeslus,tacu ka istens latvietis ar galvu nedomaji.Ka ari starp citu kurjeri piegada sutijumus jebkura vieta,ko var pazinot kad vins piezvana!Nav obligati jabut majas vai tas tuvuma.Jabut tikai personas apliecinosam dokumentam lidzi.Taka pats vainigs vien esi,tapec pirms riet pakustini savu tukso podu uz pleciem.

P pica555 30.09.2014

mēs arī pasūtījām telefonu vairāk nekā pirms nedēļas, atzvanīja tikai pēc 2 dienām un tagad jau ir pagājusi nedēļa, bet telefona kā nav tā nav. Kad tomēr viņi domās to telefonu atvest, atteikšos, principa pēc. Dzīvoju Rīgā.

R Redženalds Eiduks 30.09.2014

pica555
A kpc vini liek so reklamu 5 dienu laika? Ja nesmu vienigais cilveks kam ir sadi gadijies? Ka ta var melot!

Likumsargs 30.09.2014

Lūk mans gadījums! Pasūtīju Nomo.lv televizoru. Tajā pašā dienā zvana operatore un saka, ka televizoru varēs piegādāt tikai pēc 2.oktobra, jo esot liels pieprasījums pēc šī modeļa. Ok! Man tā lieta nedeg! Operatore vēl noprasa vai būšu ar mieru gaidīt tik ilgi. Saruna notika 22.septembrī.25.septembrī saņemu e pastā vēstuli, ka mana prece tiks piegādāta nākamajā darba dienā, līdzīga satura īsziņa atnāk no DPD.
26.septembrī ap plkst. 10.00 zvana DPD kurjers un saka, ka pēc pusstundas būs klāt. Es tajā brīdī biju Latvijas otrā galā. Vienojāmies ar kurjeru par citu piegādes laiku un televizors nonāca pie manis tās pašas dienas vakarā! Jauki!

pica555- ja Tu dzīvo Rīgā, aizbrauc pati uz viņu biroju un saņem savu telefonu! Kur problēma?

R Redženalds Eiduks 30.09.2014

Likumsargs!
Tev palaimejas! Bet redzi ir kuriem nav ta paveicies un man. Ja tu zini, ka garante 5darb. dienu laika. Firma zaude reputaciju cilveka acis! Varbut mes sam no 10000 cilvekiem kadi 15-20 kam ta atgadijies.Bet tomer fakts paliek fakts!

P pica555 30.09.2014

Likumsargs - ja jau piegāde par brīvu, gribēju izmantot izdevību.kapēc gan ne? es biju gatava gaidīt tās 5 dienas, bet nu jau ir pagājušas 7, un nav. Solīt sola, darīt nedara..

R Redženalds Eiduks 01.10.2014

Pienacis nakamais datums un skatos, ka sodien ari vel piegade nebus :D Skaisti! 7dienas neskaitot brivdienas :D

P patiess 01.10.2014

nenomā jo tā ir krāpšana pamatu pamatos. tagad tu zini un esi gudrs un vērīgs tev nav jāgaida uz kautkādiem dauņiem. viņiem ir jāgaida uz tevi. neizmantojiet nomo.lv cilvēki. tur visu aprēķinot esi ka cietumnieks kurš neko nevar darīt bez viņu ziņas. nav to vērts,

N Nomo.lv Ответ от представителя 03.10.2014

Redženald!

Mēs ļoti atvainojamies par sagādātajām neērtībām! Neparedzētu apstākļu dēļ bijām spiesti gaidīt preci no piegādātājiem, jo brīdī, kad apstiprinājām Jūsu pasūtījumu, šī prece vairs nebija pieejama noliktavā. Tālāk veicam pasūtījumu, kas diemžēl aizkavējās.
Esam sazinājušies ar Jums personīgi, prece ir ienākusi noliktavā un tās piegāde Jums tiks nodrošināta jau rītdien!

patiesā cieņā,
Nomo.lv komanda

M Mārtiņš_K 03.10.2014

Hei Nomo.lv Es arī gaidu savu Xbox360.
Mārtiņš

R Redženalds Eiduks 04.10.2014

Nomo!!!
Skaisti! Bet lieta tada, ka ari ritdien diemzel nepiegadasiet man preci! Jo man atnaca izina, ka no 6dienas piegade atkal atlikta un piegadas man 1dien vai 2dien tas sanak. 6 vai 7 datuma! Bija runats 6dien beidzot, bet tomer atkal palieku ar garu degunu! Seit isti pat nezini kurs ir vainigs vai nomo.lv vai DPD kurjers! Jo viss beidzot tika sarunats, bet no dpd atnaca izina, ka tomer nepiegadas 04.10. Tad jau jasaka paldies jaukajiem dpd kurjeriem!

A AleksandraM 06.10.2014

Izmantoju nomo.lv pakalpojumus.Esmu ļoti apmierināta, ļoti laipna attieksme pret klientu!

A Aiga051 07.10.2014

Nomo .lv manā skatījumā pret klientiem izturas labklājīgi.Pirms 5dienam pasūtīju televizoru, nakamaja darba diena jau atgāja atbilde, tagad tik jāsagaida piegāde.

A Aiga051 07.10.2014

Nomo.lv pret klientiem izturas labi.pirms 4dienām pasūtīju TV, nākamajā darba diena jau saņēmu apstiprinājuma atbildi.Tagad tikai jāgaida piegāde. [tās dienas bija ieskaitot 6 un svētdienu, ]

Likumsargs 11.10.2014

Man arī patīk apkalpošanas kultūra nomo.lv!
Noteikti izmantošu viņu pakalpojumus. Man tā arī izdevīgāk, jo liela apjoma preci nav jādomā kā dabūt mājās, pieved un ienes iekšā!

B Beisbolzzz 01.11.2014

nu gan aunu bars... parmaksā par precēm par gandrīz visiem 100% :D

Nu man ir nedaudz savadak. Par pasu apkalposanu man nav sudzibu bet par pasu preci. No sakuma pasutiju bernu ratinus. Nepagaja ilgs laiks ka nojudzas bremzes. Ofisa cilveki man atbildeja ka ja kas salausts, man jaatmaksa remonts 100%. Nu neko. Saremontejam pasi. Nakamais solis, nolemu panemt jaunu skapi. Seit nu biju pamatigi parsteigta. Biju pasutijusi gaisu oskoka 3 durvju skapi. Tai vieta sanemu melnu. Rodas jautajums, vini vispar parbauda preci pirms nosuta klientiem?

G gomos 13.12.2014

Nieks par to, ka nomo.lv piegāde mazliet aizkavējas, bet iesaku parēķināt cik tiek samaksāts nomājot, un cik tāda prece maksā citā iternetveikalā.

B beca20017 08.01.2015

Sveiki!nu gan noliekat Nomo.lv, cik esu sutijusi preces visas ir bijusas bez kaveesanos!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы