NL Jobs - Alga

Nl Jobs - ir darba iekārtošanas aģentūra Nīderlandē. Tātad .. Vispirms apdomājiet, vai tiešām vēlaties turp doties. Palasiet atsauksmes, utt. Tās ir vienkārši šausmas, kas tur notiek.. Sākumā tiek piedāvāts darbs pakošanā, viss notiek officiāli, tur nav pie kā piesieties. Taču tālāk gan iet murgs. "Jo vairāk strādāsiet, jo vairāk pelnīsiet", tur tas neder, jo 40 stundas nedēļā nesanāca, pat ne tuvu. Dienā aizej uz 2 stundiņām pastrādāt un palaiž mājās. Nopelnīt neko nevar, varu pabrīdināt jau iepriekš. 18 eur maksā apdrošināšana nedēļā, kā arī dzīvesvieta (ļoti mazā istabiņā, kur pat apgriezties nevar, vietas pietiek tikai 2 stāvīgai gultai, galdam un ledusskapim) - tās cena ir 300 eur mēnesī. Tātad to sasodīto kvadtrātu jādala ar vēlvienu cilvēku, respektīvi no abiem 600eur, vienkārī aaaaaa!!!! nedēļā saņem 40 eur, tātad nākamais jautājums, vai vispār ir jēga tur sēdēt, braukt uz darbu ar riteni, kurš ir gandrīz sabrucis. Palimējas ja nedēļā nopelna vismaz 100 eur. Ja tu vēlies padzīvoties tur, tad lūdzu, bet ja brauc ar mērķi nopelnīt, tad aizmirsti! Pietam aģentūra saka, ka sākumā būs sliktāki darba apstākļi, ar laiku viss uzlabosies, nekas neuzlabojas, daži tā gaida gandrīz gadu, pat žēl viņus. Cilvēki tur vienkārši izdzīvo, kā lielākā daļa šeit Latvijā, tad nākamais jautājums, vai nav labāk, tad palikt Latvijā?Šajā gadījumā jā! Bet es jums iesaku nestrādāt tur un braukt uz citām vietām, pie paziņām draugiem utt. tās aģentūras jau ir tādas slidenas.

D

Комментарии (13)

B bijutur 05.03.2015

Es arī biju Nīderlandē caur NL JOBS. darbinieki bija atsaucīgi un rūpējās par strādniekiem līdz brīdim, kad tikām GREENPACK pakošanā. Latvieši kā likums ir nakts maiņā- un sezonas laikā nopelnīt var pat 300 eiro nedēļā. BET IR JĀBŪT NENORMĀLI IZTURĪGAM PRET PAZEMOJOŠO STĀVOKLI- esat tikai nr. ..., viena no konveijera detaļām, vēl pastāv reti kuram izpildāmas normas- melns, sarkans, zaļš- pārtraukumos cilvēki ir stresā par to, vai ir izpildījuši normu un atpūtas vietā spieto ap kompi, lai radzētu, kurā sarakstā ir. Nenormāli garas stundas un, ja vēl tiek dzīvot mājā, kur citi staigā dienas laikā, kad būtu jāatpūšas, t.i jāpaguļ.

S signe1988 16.04.2015

Nav jau gluzhi taa ka tajaa greenpakaa ir tiiraas shausmas, pati tur nostraadaaju triis gadus, straadaaju pie kilograma uz Q1 liinijas, straadaaju arii nakts mainjaa... bija reizes kad viss bija piegriezies, bet aizbraucaam jau tur straadaat nevis par kaut ko gausties...un peec tam straadaaju caur nl jobs siltumniicaas, mums piemeeram, bija algas normaalas, straadaajm pa 35 - 40 stundaam nedeeljaa un tas bija pietiekami! attieksme no biroja cilveekiem bija laba, tik tas ka vienu reizi salika muus dziivot ar polju tautiibas cilveekiem, paveicaas ar to, ka ar dalju notiem cilveekiem bijaam paziistami un otru dalju iepazinaam, bija tieshaam normaali cilveeki! dziivojaam lielaa maajaa, bet bijaa kopaa astonji cilveeki! vieniigais minusska dziivojot tik daudziem kopaa, ir tas, kad atbrauc maajaas un citreiz rinda uz dushu vai eest gatavoshanu! bet taa kopumaa pa nl jobs neko sliktu nevaru teikt, man un manam viiram patikaas tur straadaat! labpraat aizbrauktu veel kaadu laicinju tur pastraadaat!

A Apkrāptais123 06.10.2015

Neiesaku nevienam braukt caur NL jobu. It īpaši, ja tiksiet mājā kuras pārvaldnieks būs Artis Liepiņš, tad varat saņemt pat 50euro sodu, par to, ka neesat sakārtojis istabu kā viņam patīk.
Tad šī gada laikā tika apzagtas 4 NL jobs mājas kamēr Arti bija "atvaļinājumā" un arī tas pats Artis ir pieķerts rakājotie pa cilvēku personīgajām mantām un aizbildinās, ka ir mājas pārvaldnieks un meklē tikai zāli un tādas lietas. Kā sāksi par to runāt ar NL jobs vadību jeb Ilzi Klausu, tiksi atlaists. Ja parādīsi vēl, ka Tev ir B kategorijas tiesības, Tev uzgrūdīs darba mašīnu, neprasot vai Tu gribi ar to braukt, un protams, tās jau ir apskrāpētas, bet izdodot Tev automašīnu, lapā neviens to neatzīmē, Tu nodod mašīnu, ierauga kaut vienu mazu skrambu un Tu saņem 300euro sodu.
Istabās nedzīvo pa 2 kā tiek solīts, dzīvo pat 3 un 4 cilvēki. Algā nekad neieraudzīt Rīgas offisā solītos 1500euro, maksimums dabūsi 400euro nedēļa, bet strādāsi 60h pa to nedēļu, Greenpackā no 17:00-5:00 katru dienu un paveikies ja līdz darbam nebūs vēl ~50km jābrauc.

K Klavs Eizengrauds 27.11.2015

Es arī biju strādājies caur nl jobs un tieši grīnpakā un jā vasaras periodā var nopelnīt tos 280-350€, ziemā rēķinaties ar 2-4h pa nakti, bet tiešām jābūt dzelzs nerviem. Par Arti Liepiņu varu pateikt to ka tiešām viņš rakājas caur mantām kamēr esat darbā, liek mistiskus sodus un kamēr es strādāju bija apzagtas 3 mājas visas kamēr A.Liepiņš bija atvaļinājumā un vienai mājai pat nebija uzlauztas durvis, bet atslēgtas un atstātas vaļā. Good luck! Un ja tomēr satiekat Arti Liepiņu ieblieziet viņam ar kāju ka kunģi :). Ir arī labā puse tas ka nl jobs vienmēr laikā izmaksā algas un īsti nečakarē kā to dara daudzas citas aģentūras.

J Jānizx92 02.12.2015

Par nljobu neko sliktu nevaru teikt, pats strādāju grenpackā ar sieviņu. Par greenpack daudz var sūdzēties, bet tas ir bezjēdzīgi, ja vajag naudu, ej strādā. Strādā daudz dzēraji, narkomāni, zeki un sakarīgo uz tā kolektīva ir stipri maz. Tie atnāk un pazūd. Iepriekš strādāju STIPT, labāk neejiet tur strādāt. Sāku strādāt nljobā, jo pazinas ieteica šo aģentūru. Cik zinu, tad Artis izmeta abus ar to krievu Dimu un Klāvu par dzeršanu un narkošanos. Nejau paši aizgāja, kad tik slikti apstāķļi nljobs. Visu laiku sanarkojušies staigāja. Kolēģi stāstija, ka visu laiku pie mājas esot piestaigājis narkokurjers, tāpēc jau darba vairs nav. Ko paši nofenderēja, par to arī šnauca. Darbu tagad nevar dabūt, tāpēc arī Arti noliek. Par majokļiem var sarunāt labāku tikai ilgi jāgaida, kad pārcel uz labāku. Iesaku iet dzīvot Vlardingenā. Skaista pilsēta un poļu veikalā var nopirkt produktus no Latvijas. Lai ietu uz privāto, tad pārāk neizdevīgi, jo nezini kāda alga būs katru nedēļu. Uz darbu brauc ar darba autiņu (corsa, agila), var arī braukt privātos kilometerus un no algas atvelk ar apdrosināšanu un dzivošanu. Poļu Mojkā var nokārtot, ka katru mēnesi atmaksā apdrošināšanu. Sezonā strādājot, šogad 4000eiro sakrāju, nav slikti. Bet ilgi tur tomātos pastrādāt nevar. Jābūt stipriem nerviem un biezai ādai.

D Direktorss 10.07.2018

Meli,uzdzejosi vēl kaut ko? Riebjas tādi sliņķi un nomelnotāji

M martins 21.04.2016

stip ari nebija tik vienigais tas kad divas nedelas nostrada tresaja tik samaksa nu man tur mazak par 550 pa divam ned nesanaca
bet nu atieksme tur tad labak stradat nav tik traki taja greenpack ja pierod un ja pasam mute ir tad var sarunat kad greenpack nav sezona lai ieliek kada siltumnica vispart labak uzreiz prasities siltumnica tomatu vismaz tur ziema ir pa kad 6-7 h ko darit

A Alfrets 06.08.2017

Ne tikai pa algam bet ari pret cilvekiem piemeram ir viniem viena viesnica tur pa parvaldnieku ir ieliks tads cilveks ka martins vins ta pazemo cilvekus gados ka brinos ka tadu var ielikt pa parvaldnieku un kurs tikai tusee un dzer

M Madd 09.07.2019

Zvanīju NL Jobs, atsaucoties uz sludinājumu par darbu tomātu siltumnīcā. Nezinu, kā darbinieki tur tiek apmācīti sarunām ar klientiem, bet mani konkrētā darbiniece sarunas laikā uzrunāja uz "tu". Uz daudziem parastiem jautājumiem atbilžu viņai nebija. Beigās viņa pateica, ka tur vispār šobrīd ir vakances tikai vīriešiem un par pārējo informāciju un citām iespējām viņa atzvanīs nākamajā nedēļā. Nu jau būs pagājuši 3 mēneši.:D Protams, pēc šīs sarunas es uzreiz sapratu, ka man nav ne mazākās vēlēšanās iet caur viņiem strādāt. Gaidīju tikai to atzvanīšanu, gribēju arī viņu atpakaļ uzrunāt uz "tu", ko toreiz neizdarīju, un paklausīties reakciju.:D

M Madd 09.07.2019

Ak, jā, un zvanīju arī vietējajam NL Jobs Nīderlandē. Kāda ir stundas likme, potenciālie darbinieki varot uzzināt tikai pēc līguma parakstīšanas. Tas bija kaut kas vienkārši šokējoši smieklīgs.

D diggers007 31.01.2021

2021 gadā nekas nav mainijies no visa tā ko raksta un komentē šeit.Jo vairāk strādāsi,mazāk maksās.Ja palaimējas tikt normālā darba pie normāla kolektīva un priekšniecības tad ir vēl ok.Dzīvošana,,,,nu tas vispār pipec..viesnīcās kur pilns ar visādiem dzērājiem,narikiem.matrači netīri,pleķaini.Izstabiņa mazāka par lauka atteju.Ziemā nosalt var.Ja jūties slikti,apslimis...tas nevienam te neinteresē..Pēc pieredzes varu teikt ka ir aģentūras kur dzīvošana un darbi ir 100× labāki un cilvēcigāki.NL Jobā neko nenopelnīsiet,tik veselību sačakarēt var un viss.Tur valda PL un RUM impērija,par LV tautiešiem nevienam nerūp jo kantoros no LV neviena darbinieka NL nestrādā.Vienīgi neko sliktu nevaru teikt par NL Jobs offisu Latvijā,tur viss ir supper.

M MarinaTish 08.03.2021

Vai Jums nebūtu grūti ieteikt aģentūras, kurām var uzticēties?

O Ostenbakens 06.03.2022

Ko var gribēt svešā zemē, darot darbus, kurus vietējie nedara. Aģentūrām tas biznes, vairāk piečakarē, vairāk nopelna. Nekā personīga, tikai biznes!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы