www.sudzibas.lv LMT Reklāmas blefs par 4G laukos

LMT - Reklāmas blefs par 4G laukos

Lai vai kāds dators tev būtu neceri ka laukos ātrums būs kas paredzēts kā 4G.Labi ka tas pats 3G spēj nodrošināt normālu darbošanos internetā. Tas nekas ka LMT tornis no tavas mājas ir 2.5 km un vizuāli tu to redzi un atrodies kalnā.Tas tevi neglābs no interneta savienojuma gaidīšanas līdz pat 3-5 min. Vienīgi ja dzīvotu kā Karlsons uz jumta tad naivi var cerēt ka reklāmas ir patiesa, tomēr šis varianst arī tika pārbaudīts un rezūltatā . Tas pats tikai 3G.Laucinieki neceriet ka saldā reklāma ir prieks mums tas domāts pilsētniekiem.Jānis .K.

Комментарии (1)

I iDmore 18.09.2014

Tas pat nav domāts pilsētniekiem.. Jelgavas centrs un signāls raustās.. Tika lietots nedēļu un aizsūtīts tur pat, kur tika paņemts.. Gribētos teikt, ka tas ir drīzāk domāts tiem, kam nav pieejams Lattelecom..

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы