www.sudzibas.lv Liepkalni Neapkalpo vispār

Liepkalni - Neapkalpo vispār

Kafejnīcā Liepkalni pie galdinja seedoshos vispār neapkalpo, varat ieiet, panemt edienkarti, pasēdēt 15 min un iet mājā. Strādāja šodien 2 jaunas zosis un tā arī aizgāju prom badā. Nevienam neiesaku tur savu kāju spert, drausmīga attieksme.

Комментарии (3)

P Pauline 13.11.2014

Tur garšīga ir tikai maize, tas restorāns ir pilnīgs atstojs!

K kiborgs 22.05.2018

Dārgs un blēdīgs ūķis.Saldskābā maize ar kviešu miltiem un vēl stāsta pēc senču receptēm. Cik atceros cepa ar dabīgo ieraugu un rudzu bīdelētiem miltiem.

R rango 21.11.2014

Varbūt tās bija pārpretums. Mēs regulāri pērkam tur bulciņas un kuciņas - ārprātīgi GARŠĪGI! Virs strādā netālu un divi-trīs reizes nedeļā iet iepirkties Liepkalnos - vienmēr ļoti atsaucīgā atteiskme no pārdevējiem, gatavība palīdzēt un dot padomu!!! perkam arī gaļas produkciju - viss ļoti garšīgs, svaigs un arī cenas adekvātas.
Kate

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы