www.sudzibas.lv Tet "BEZMAKSAS" PAKALPOJUMI PAR MAKSU

Lattelecom - "BEZMAKSAS" PAKALPOJUMI PAR MAKSU

Aicinu visus, kuriem Lattelecom pielietoja negaidāmas summas vai soda naudu rēķinos sakarā ar to, ka Jūs nepievēršat uzmanību vai piemirsāt atteikties no viņu uzspiesta “bezmaksas” 3-mēnešu pakalpojuma. Nesaprotu, kāpēc mums, KLIENTIEM, jāatteicas, ja no paša sākuma bija norunāts, ka pakalpojums UZ 3 MĒNEŠIEM IR BEZMAKSAS. Lattelecom man tā arī neatbildēja, kas viņiem patraucēja atslēgt šo pakalpojumu pēdējā dienā, kad pakalpojums vēl bija bezmaksas. Lūk, tas ir “mārketings”, kuru uzskatu par cinisku, nekaunīgu, neētisku un prettiesisku - juristi, palīdzējiet atrast normatīvo aktu pareizus pantus! Un tas notiek tāpēc kā mēs slēdzam līgumus ar Lattelecom, piespiežot podziņu mans.lattelecom.lv un nevaram neko tajos līgumos mainīt. Rakstiet PTAC sūdzību par netaisnīgiem līguma noteikumiem! Šodien man teica, ka ja sūdzību būtu vairāk, tad viņi izskatītu šo Lattelecom rīcību, jo, lūk, ir jābūt vairāku patērētāju interešu aizsardzībai!

L

Комментарии (1)

S smiekli nenāk 13.06.2015

Līgums no 2014.g.12.decembra, tematiskā pakete uz pusgadu, melns ekrāns no 8.jūnija vakara. I-vidē (Lattelecom i-veikalā), pasūtot jaunu pamatpaketi interaktīvajai Tv uz mēnesi - otrā rītā e-mails, ka 12.jūnijā tiks atslēgts pakalpojums ar 08.06.2014. vēlā vakara pasūtījuma Id. Nr. WEBxxyyzz. Un 13.06. lūkojies melnā ekrānā, kaut esi pieteicies mēnesi lietot, maksāt tematisko paketi ! Protams, ap 26.-o var gaidīt Lattelecoma pēc-Jāņu rēķinu + 9, 52 Euro par nesaņemto, nepiegādāto monopolista - Lattelecom pakalpojumu. Kaut Lattelecom pārbagāts un gandar;ijuma baudas pŗ pārēm gandarīts kļūtu no saviem vis-labajiem pakalpojumiem, to piedāvājumiem un nodrošinājumiem klientam!!!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы