www.sudzibas.lv KNM Open Sia Dīvokļu īre

KNM Open Sia - Dīvokļu īre

Cienījamie Rīgas un Latvijas iedzīvotāji! Rakstu šo stāstu par to,ka Līksnas ielas 26 nama īpašniece Gunta Freiberga šantažē un izkrāpj naudu no īrniekiem un visam klāt vel arī apmelo un aprunā katru no Līksnas ielā 26 dzīvojošajiem.Īreas līgumi šajā ēkā ir svešvārds ceru,ka VID paiteresēsies par nodoļu nomaksu,jo SIA,KNm open ir reģistrēta nesen,bet nams īres funkciju pilda jau ļoti sen. pāris nedēļas atpakaļ šīs ēkas īpašniece atļāvās izlikt ārā ģimeni triju dienu laikā,jo viņai pagalmā lūk esot Facekontrol.Īrnieki ir godprātīgi samaksājuši īres maksas taču telpu liek atbīvot 3 dienāsun naudu atpakaļ neatgriž,jo vel joprojām Facekontrol. Ja kāds no īrniekiem atsakās veikt remontdarbus citās telpās nevis tajās kurās dzīvo-citiem vārdiem vergot!!! Nokļūst melnajā sarakstā!!! Tāpat Gunta Freiberga piedāvā pagalmu publiskiem pasākumiem Latvijas Kultūras Akadēmijai taču līgumus neslēdz,jo sprotiet nodokļ taču būs jāmaksā. Tāpat gunta Freiberga iesavinās īrnieku mantas,jo ja cilvēks ir nokavējis mansājumu par stundu viņas iedomātā laikā nevis norunātā,tad tiek samainītas atslēgas dzīvoklim un īrnieku privātās mantas neatgriestas.NEIESAKU ĪRĒT LĪKSNAS IELĀ 26,jo tā ir vārda vistiešākajā nozīmē cilvēku nicināšana. Neuzķerieties.

U

Комментарии (9)

M mia2 28.10.2014

Šo rakstu ir jāpublicē plašākā mērogā lai visi to redz. Mantu atsavināšana un cilvēku izmešana no dzīvokļiem nezināmu iemeslu dēļ tur notiek gadiem. Katrs kam ir pieredze ar šo sievieti varētu sevis piedzīvoto uzrakstīt.

G guntax 15.11.2014

šī jaukā teksta autore ir Solvita Logina, kas ir plaši pazīstama nu jau visa lv reģionā ka mahinatore un naudas izkrapēja!
tauta--- lūdzu nekad, ne pie kādiem apstākļiem neļaujiet Solvitai Loginai jūs apvardot un neaizdodiet naudu! stāsts, par to, ka nauda nesasniedz adresatu un iesprūst starp kontiem nu jau ir klasiska leģenda ne tikai visā Līksnas ielā!
Gunta Freiberga

U User45905 25.11.2014

super! Tu savas saistības vispirms nokārto gunta freiberga!!! ari par so sievieti raksti tikai tāpec, ka saproti, ka esi iekodusi viņai un gan jau ari apzagusi ka mūs visus, kas reiz esam uzkerusies uz tavas reklamas par dzivokliem!

G guntax 19.02.2015

nu jā solvita logia ana že angela angela..., ja jau neesi nevienā sociālajā tīmeklī tad jau vismaz šeit vari parādīties sabiedrībā! citādi jau sākam tevi piemirst! :) :) :) interesanti, kas dārziņos tagad notiek, pērkam un būvējam majas-mājiņas????

D dzudesv 24.02.2015

Man ļoti gribētos zināt, par kādu Solvitu Loginu iet runa ? Vai tik tiešām tā ir tā pati Logina, kas arī man neatdod naudu !!!

O oujee 23.03.2015

A nu ka vienreiz noliekam pie vietas to Solvitu... ja jau reiz ir savācies bariņš, tad varbūt vieta jāierāda? Aiz restēm būtu labi. Tad vairs nevajadzētu vaimanāt un pasaciņas par naudas problēmām un pasaules galu izgudrot un normālus cilvēkus čakarēt.. es labprāt ietu pastāstīt tiesā, kādas pasakas viņa man gadu gaitā stāstījusi..

G gustavsbergs 22.09.2015

Cienijamie namdari un citi meistari
Es uzreiz pazinjoju ka shaja adrese nestradat pie guntas freibergas
Jo vinja ligumus neuztaisis tikai ar solijumiem metejas
Es varakus meneshus nostradaju izdariju visu darbu ko bijam sarunajushi un rezultata paliku pats bez savien instrumentiem un par samaksu tur nav ko vairs runat
Ka ari bez savam personigajam mantam
Vinja mani vel apmeloja un apvainoja
Es savus instrumentus ta ari nedabuju ar policijas palidzibu
Jo tie tika no minetas adreses aizvakti laicigi
Cienijamie lv iedzivotaji kas ir citushi g freibergas aferam aicinu griesties policija
Tad tikai sho afristi vares apturet pa visiem likumiga veida.

G guntax 11.11.2015

solvita vēl dzīva? tagad jau piesakās ar niku... gustavsbergs!...lielisks koments, tikai žēl ka drukas un stila kļūdas tās pašas vecās! cik saprotu tiesu darbi vēl tevi nav veduši pie prāta! bet tas ir tikai laika un attieksmes jautajums, attieksme ir nepareiza!

G guntax 11.11.2015

Vai tiešām lv palikuši tikai vieni vienīgi krāpnieki un afēristi, kas ir gatavi par sīknaudu mati notirgot? domaju cik nelaimīgam, slimam, nemīlētam un ievainotam ir jābūt cilvēkam lai rakstītu visas šīs preteklības un melus/ diez kā viņiem guļas pa nakti? tā vietā lai tērētu laiku rakstot murgus, reģistrētos zem n-tajiem nikiem, būtu labak gājuši strādat un beidzot atdevuši aizņemto naudu! pasaule ir apaļa un viss atgriežas bumeranga principa veidā, tādas ______solvitas, andrīši un jānīši _____laikam jau ir mūsu laikmeta ->cilvēks parastais! bēdigi! patiešām bēdīgi! varbūt mēs esam tos pelnijuši, lai vairs nekad neuzticetos nevienam, neaizdotu, pat tad ja stāsta, ka māte slimnīcā, vai bērns mirst! bet kādam taču gribas ticēt...

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы