www.sudzibas.lv Kebabish Nekvalitatīva apkalpošana

Kebabish - Nekvalitatīva apkalpošana

Tiem kas negrib daudz lasīt - var uzreiz sākt no secinājuma :) pusdienlaikā nolēmu paēst nesen atvērtā kebabish. Pie kases bija čalis, kurš pēc izskata nebūt nav ne latvietis ne krievs :) uzjautāju kurās valodās viņš runā - krieviski nē, latviski arī nē, angliski it kā jā. Pasūtot ēdienu, uzjautāju vai kebaba plate ir ar kartupeļiem frī. Čalis atbildēja ka jā, protams. Plates cena 5. 99, iedevu 10, atpakaļ saņēmu 2 ar kapeikām. Redzot ka es izbrīnījos, džeks pateica ka frī maksā 1. 50 (Varu kļūdīties, neatceros precīzi). Nu ok, pasmaidīju un aizgāju pie galdiņa. Atnesa divus šķīvjus - vienu ar frī, otru ar liellopa gaļu un salātiem. Kečupa un mērces - nu varbūt viena ēdamkarote. Likās ka ir ļoti daudz gaļas. Nē - te gaidīja pārsteigums, zem gaļas gabaliņiem bija cepta rīsa kalns... Secinājums:apkalpošana - slikti (Varēja pateikt ka plate nāk ar rīsiem, ka kartupeļus frī var pasūtīt tikai atsevišķi). Forši ja būtu kāda zīme kur var saprast kādā valodā jārunā lai tevi saprastu. Ēdiens - gaļa bija ok, kebabā fix sliktāk, turkebab daudz labāk. Porcijas izmērs normāls, toties par šādu cenu ko vēl var gaidīt... Cena - nu, ziniet, nepilni 8 eiro par kebaba plati tas gan ir par daudz.

V

Комментарии (4)

S sūdzība28 21.04.2015

Aizej labāk Āgenskalnā pie Gabriela kebaba. Pa 2.40 saņemsi izcili labu kebabu, ko taisa īsts babajs.

V Valentine 22.04.2015

Paldies par padomu, ja būšu tur apkārt noteikti izmēģināšu.

R runcis2 23.04.2015

jaa, piekritu, tie babaji agenskalna taisa perfektus kebabus!

A atvars 24.04.2015

Iesaku tajā pati 22.trolejbusa pieturā kebabnīcu kurā atrodas pa labi no ieejas tirdziņā, pa kreisi ir ēstuve ar lodziņu, pa labi laikam Turkkebab, pa vidu ir tā brīnum ēstuve, laikam 3 gadus tur iepērkos, nav pa daudz salātu, nav pārāk ass, daudz gaļas, ideāls. Agrāk bija nosaukums Istambulas kebabs, tagad nomainīja, atrodas tur pat. Patiešām, nekur Latvijā nebiju ēdis garšigāku kebabu.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы