Jobcentre - Krāpšana

Aizbraucam uz Sia Jobcentru noslēdzam līgumu par došanos uz Holandi, tad pēkšņi saņemam zvanu no firmas ka tur darba devējām ir problēmas ar dzīvesvietu un solīja pēc nedēļas ka viss bus kartība un varēs braukt bet tai vieta vel jāgaida 2mensus., bet pēc 2 menesiem beidzas līguma termins. Tagad iemaksātie 180€ ir zaudēti., bet to neatstāšu un pieprasīšu Jobcentr atmaksāt gan man gan draugam tos 180€

V

Комментарии (22)

A aicis24 25.11.2015

Vakar tieši pa šito rādīja Bez Tabu ar šito kantori un tādu pašu summu 180 eiro, naudu varat aizmirst viņi nemaz to darbu jums nemeklē tā ir tāda shēma, it kā darbs esot, bet nav kur dzīvot.Tam čalim paveicās viņš ar spēku ieņēma to biroju un drošvien paveicās ar to, ka televīzija aiz durvīm filmēja, uzgaidāmajā telpā vēl cilvēki sēdēja tieši ar tādām pašām problēmām.
Domāju ātrāk nomainīs kārtējo firmas nosaukumu un turpinās tādā pašā garā.

T TAISNIBA 09.05.2016

TA IR TA PATI SATTVA ,ES AR DRAUGU PAVADIJU 10 DIENAS ZEM KLAJAS DEBESS BEZ PAREIZAS ADRESS UTT.TIKAI MINUSOS

A aicis24 25.11.2015

Donājis biju paveicās ar to, ka atguva savus 180 eiro.

M mmmm5 25.11.2015

Man tas pats, bijam ar draugu planojusi braukt uz vāciju. Nedeva mums kadu laiku zinu tad pasi sakam zvanities un teica, ka nevar nodrosinat tur dzivosanu. Tad mums piedavaja braukt uz Niderlandi l. It ka piekritam, bet loti saubijamies jo kas un ka tagad bus. Un kad vakara ka saldo edienu pa tv redzejam raidijumu par Jobcentre nakama diena braucam sanemt atpakal naudu. Mes uzrakstijam iesniegumus par liguma lausanu. Un ta teica ka 10 dienu laika mums atsakitis naudu atpakal . Un vel ar visu to meiginaja mus atrunat. Teica ka mums ir divas vietas tiesi paredzetas. Un vis jau esot sarunats ar darba deveju . Smejos jo teicu ka tas ir ka ligums nav parakstit uz niderlandi un tiem ligumiem nav musu paraksta . Ka darba devejs niderlande var apstiprinat par musu pienemsanu darba ja pasi neesam vel piekritusi:D

L Liarliar 25.11.2015

Ka tik nav tas pats "slavenais"Alpha Personel, kas zaudēja licenci, pārreģistrējās kā Sattva, atkal zaudēja licenci par uzmešanu... Jobcentram licence izsniegta nupat, oktobra beigās (skatiet NVA mājas lapu). 99%, ka tie paši vēži citā kulītē. Meklējiet labāk "vecas" firmas ar 4-5 gadus vecu vai vēl vecāku licenci.

B bleezjukeeraajs 25.11.2015

Visas nva reģ. firmas ir fiktīvā darba piedāvātājas, pilnīgi visas! Pie tam pieprasa naudu no darba meklētājiem. Ir tikai 2 firmas, kuras naudu neņem un arī iekārto darbā-Qbis un WFNL.

č Čupakabra 26.11.2015

Jobcentre reģistrēts nesen. Man aizdomas, ka tas ir tas pats Alpha Personel, kas zaudēja licenci, reģistrējās kā Sattva, atkal šiem atņēma licenci, sniedza atkal dokumentus, lai licencētos. Un tagad ir Jobcentrs? Nu, nu...Jaunas firmas ir riskantas.

T TAISNIBA 09.05.2016

VIENU FIRMU NOGREMDE,LAI OTRA UZPLAUKTU.......CIES TRUCIGIE...KAS ARI GRIB UZPLAUKT

T TAISNIBA 09.05.2016

TUR KUR DZIRDI VARDU SATTVA BEDZ PROM.MEKLE DRAUGUS PA TAISNO.

Y yfa258 26.11.2015

http://rus.tvnet.lv/novosti/kriminal_i_chp/309615-ochjerjednoy_razvod_na_rabotu_za_granicjey

S santinja94 15.12.2015

Jobcentrs ir krāpnieki..Aizbraucām itkā uz Auto aksesuāru pakošanu, bet šoferis pirms Nīderlandes pateica, ka jums tāda darba nemaz nebūs..Un kur aizveda uz siltumnīcām.Labi ka ir kur dzīvot, bet veselība ir sačakarēta..Aizbraukšu uz LV viņi visi tur dabūs pēc pilnas programmas..Teica ka atvilks 100 euro par ceļu un nekas cits nebūs jāmaksā.Bet protams ka ir par darba iekārtošanu 400 euro un pluss ceļš 100..Ceļš uz Nīderlandi arī bija briesmīgs.Tik neērti sēdekļi, auksts un vairākas reizes apstājāmies, jo šoferis lēja kreiso degvielu, tāpēc kkas tur negāja...Nokratījāmies 30 h..

Vienkārši trūkst vārdu ko esam piedzīvojuši pa šo mazo laika sprīdi!

T TAISNIBA 09.05.2016

PEC IIZLASITAS INFORMACIJAS SAPRATU TA PATI SATTVA ARI SAMAKSAJAM BEIGAS ZERRO

A albertiņš 04.01.2016

Neuzticieties JOBCENTRAM..tur vieni vienīgi krāpnieki ,meļi. TUR IR TOTĀLA UZMETĒJU KOMPĀNIJA...

T TAISNIBA 09.05.2016

TA PATI NO MERKELA IELAS 11 303 KAB..KA VEL VINI NAV......CIK CILVEKI IR CIETUSI ES TAI SKAITA

B bezvaarda 14.04.2016

OBLIGĀTI PIRMS BRAUCAT ieejat draugiem.lv domubiedru grupā "Darbs & dzīve Nīderlandē". atradīsiet daudz lietderīgas informācijas, kas palīdzēs pieņemt labāko lēmumu.

Jobcenter Stipt

R Ranaranatim44 04.06.2016

Man ari bija sakars ar jobcentru,kad es vinam pajautaju kapec tadas sudzibas uz jusu adrese vini atbildeja ka konkurenti to raksta.es vispar brinos ka vinie
m ir licenzija.Rita zvanisu juristam ka vinas apturet.daudz sola bet nekas nav,pati nesen biju apcakareta

J Jelena Rjazanova 02.08.2016

http://tvplay.skaties.lv/parraides/degpunkta 16:23

J Jelena Rjazanova 12.08.2016

Labdien, mīļie līdzcilvēki, lūdzu Jūs visus atsaukties, kuri ir cietuši no darbā iekārtošanas firmas Jobcentrs, par nekvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu, lūdzu sazināties ar mani Fk, Draugos.

J Jelena Rjazanova 31.08.2016

Nodarbinātības valsts aģentūra 2016.gada 22.augustā apturēja JOBCENTRAM izsniegtās licences darbiekārtošanas pakalpojumu sniegšanai darbību uz laiku nepilnību un neatbilstību normatīvo aktu prasībām novēršanai.

J Jelena Rjazanova 01.09.2016

Nodarbinātības valsts aģentūra 2016.gada 22.augustā apturēja JOBCENTRAM izsniegtās licences darbiekārtošanas pakalpojumu sniegšanai darbību uz laiku nepilnību un neatbilstību normatīvo aktu prasībām novēršanai.

No vēstules: Nodarbinātības valsts aģentūra 2016.gada 22.augustā apturēja JOBCENTRAM izsniegtās licences darbiekārtošanas pakalpojumu sniegšanai darbību un neatbilstību normatīvo aktu prasībām novēršanai.......

Es, Jeļene Rjazanova šīs sūdzības atsaucu.

B Baiba Gudramoviča 04.09.2016

21.augusta noformejam ligumu uz vaciju caur jobcentr aibraucam uz vaciju atnema pases izlika uz ielu un tad gajam meklet ka tikt majas nostopejam furi kas par laimi brauca uz lv tikam majas..rit iesim iz policiju un rakstisim zinojumu milie cilveki neuzkerietoes uz jobcentr mums paveicas jo aizmukam un tikam majas bet nezinam las mus sagaidija ja nebutu tikusi prom.

J Jelena Rjazanova 05.10.2016

JOBCENTOR сейчас переименовали в NEXT EMPLOYMENT и номер телефона поменяли, только голос тот-же отвечает и адрес остался прежний.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы