Irina Javorskaja - krapnieciba

Labdien! , Ieķeros uz krāpnieci no Liepājas. Irina Jarovskaja , paprasija atsūtīt Somu pa pastu , bet es naudu tā arī nesagaidīju,,,gribu visus brīdinat .. Sutīju uz Adresi (Liepāja, Turaidas 10- .....LV-3414),, Visu adresi un telefonu nevaru rakstīt , jo neesmu pārliecinata ka ta ir viņas īstas.. Lasiju par viņas krapniecubu jau arī Atver Skapi.lv,,, bet tur bija cita adrese un telefons,, Zinu ka man jau nevien nepalīdzes , bet ceru ka kadam Ši informacija derēs..

S

Комментарии (5)

K kleitastev 25.01.2015

Sveika, ja tev ir saglabājusies kvīts no pasta, varbūt kāda sarkaste e-pastā. Print skrīns no tava sludinājuma ss`ā, lai redz, ka soma tiešām tika tirgota, tad var mēģināt rakstīt iesniegumu policijā.

S sandra02 26.01.2015

Paldies!, ja, ir kvīts no pasta, , un SMS pa telefonu.. no SS.lv sludinajums noņemts, , bet nedomaju ka policija 15 euro delj ko darīs, , , , Es pat draudeju viņai, ka Policija vinu atradis, , ..Bet viņa mani par muļķi tur, , tagad raksta, ka nesaprot par ko ir runa, un telefonu viņai nozaga, un neko nepirka, , , , , bet Somu taču kads ar viņas Vardu, Uzvardu, u Adresi izņema... ...

L Lepnā Lavīze 26.01.2015

Muļķības, netici, neviens svešs bez tās Irinas pilnvaras no pasta neko nevar izņemt.

L Lepnā Lavīze 26.01.2015

Kā tad, no zagta telefona zināja, uz ka vārda pasūtīt un kopā ar zagli gāja izņemt...

S sandra02 26.01.2015

Sveiki, , jus laikam neticesiet:), , bet draudi ar Policiju iedarbojas, , un es vel uzrakstiju, ka Pastā ir Video ieraksti, , , Viņa apsolija atsutit somu atpakaļ... nu gaidisīm, , , Tomēr ēsiet uzmanīgi kad uz Liepāju kat ko sutisiet, , krapniece maina uzvārdu un telefonu.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы