[email protected] 26929622 - Krapniece

Atverskapi.lv iegadajos ziemas kurtku.Sanemot sutijumu biju soketa!Bildes no JAUNAS jakas :http://foto1.inbox.lv/chiepux01/Soks/ Ludzu lai pardeveja nem jaku atpakal un atgriez naudu vai vismaz dalu no naudas, protams atbildi nesanemu. Pedeja cuciba! Nevienai neiesaku sadarboties ar so cilveku, tam kam janonak mistkaste tirgo pa "normaliem" cipariem.Meitenes Vārds: Ina E-pasts: [slēpt]@inbox.lv Telefons: 26929622 Dzivo Jelgava Meiju cels 36.

Комментарии (20)

Dana1111 23.03.2015

https://www.facebook.com/ina.paulovica

Annnnnn 23.03.2015

Klau, es viņai nosūtiju naudu par šo jaku, bet tā arī nesaņēmu un izskatās arī nesaņemšu paku.
Tikai man tas bij caur ss.lv
E-pasta adrese bij šī un arī telefona numurs, tāpat neatbild ne tur, ne tur.
Dzīvokļa numura Tev nav?
Jaizbrauc ciemos...

G Godiga 24.03.2015

Ja cilvēks pēc dabas jau ir nelīdzsvarots, tad arī tā uzvedas. Tu atbrauci, nopētīji savām acīm lietotu preci, tevi apmierināja kvalitāte, tu iedevi naudu, savāci savu preci un aizbrauci, pēc tam mājās kaut ko secināji, ka kaut kas nav kā vajag? Pretenzijas vajag celt pirkšanas brīdī, nevis aizbraucot uz mājām. Ja jau apmierināja prece un to nopirki, tad ko tu cepies? Tā, kā tu, uzvedas tikai mazi bērni, izskatās, ka tev līdz pieauguša cilvēka statusam vēl ir jāaug un jāaug. Var būt vēl čeku un garantijas talonu uzrakstīt? Nevajag draudēt ar instancēm, par kurām pati neko nezini, labāk iepazīsties ar likumdošanu, jo tevi, par nomelnošanu, pie tam vēl klajiem meliem (pati zini par ko) var vairāk iesūdzēt, nekā par kkādu sūta kujrtku, kuru pati nopirki, pirms tam rūpīgi izpētot un atzīstot par labu pēc kvalitātes.

Tev kāds ar nazi draudēja un izspieda naudu? Skrejlapu mētātāja :D Tu raudi par katru eiro, un vēl esi gatav atdot savu naudu un spēku, lai izgatavotu un izmētātu skrejlapas? Sāc pieaugt un domā, ko runā.

G Godiga 24.03.2015

Vel uztaisa viltus profilus un raksta itkā no citas personas, ka es apkrāpu vel vienu, fufeli nenes!
Brīdinu, ja tu šo nepārtrauksi un neizdzesīsi, es uzsākšu procesu par taviem apvainojumiem, un tici man no kura datora tu so visu sastrādāji atradīs!

G Godiga 24.03.2015

https://www.facebook.com/aiva.liepina.5
un tas ir sākums! ja neapstāsies un neizdzēsīsi šito visu!

L Lepnā Lavīze 24.03.2015

Bet kā vispār kaut ko tik nonēsātu var pārdot? Neērti pašai nebija? Varu iedomāties, kāda kurtkas iepriekšējā īpašniece ir nevīža, līdz tādai pakāpei nonēsāt. Tai jakai ir vieta miskastē!, , Saņemot sūtījumu" - tātad pircējai nebija iespējams ar preci iepazīties klātienē, kas ir maldināšana KL izpratnē.
P.s. autore neko nepārkāpj, personas un sensitīvie dati nav publicēti, bet sociālie tīkli ir publiski pieejamas informācijas statusā.

G Godiga 24.03.2015

nummurs nav personiski dati? Un jaka tika klatiene apskatita, neviens nav sutijis pa pastu!

L Lepnā Lavīze 24.03.2015

Protams, nē (personas, nevis personiski dati!)! Bet lai kā tā manta tiktu pārdota, tādai vieta miskastē! Ina, tu tiešām dzīvo tik dziļā nabadzībā, ka ķeries pie pēdējiem salmiņiem - pārdod novalkātas lupatas, kādās tikai bezpajumtnieces staigā, un vēl nebaidies bojāt savu reputāciju?
Paskatījos foto - tā gribot jaku nevar sabojāt, bumbuļi un nobrāzts zeltījums sprādzei, kā arī izdiluši stūri rodas no ļoti ilgas valkāšanas.

A ar_likumu_uz_tu 25.03.2015

Ko var cepties? Mašīnu, kad braucat pirkt, par to meksājot teiksim no vairākiem simtiem, līdz vairākiem tūksošiem, jūs taču rēķinaties ar to, ka tā mašīna ir braukta, tai var būt tehniskas dabas problēmas, vizuāli deketi, taču NAV jauna? Tieši tādēļ jau tiek ņemti lōdzi speciālisti, kas novērtē, vai atbilstoši cenai ir atbilstošs stāvoklis?! Tieši tāpat ir ar jebkuru LIETOTU preci, cilvēks brauc, skatās dzīvē, nepatīk nepērk, bet, ja stāvoklis apmierina un cena atbilst tam, tad nopērk. Iedomājaties, ja visi, kas tikuši apkrāpti, nopērkot auto (kur cena nav daži eiro, bet simti un tūkstoši) tagad sāktu viens otru nomelnot ineternetā, meklēt rok, a dot purnā utt, kas tad būtu par karu? Te vairs neviens dzīvs nebūtu, visi pa lielam būtu krāpnieki utt. Bet ja jau reiz esi aizbraucis, apskatījis, novērtējis pats, vai ar kāda cita palīdzību, tad kādas var būt pretenzijas pret pārdevēju? Pats taču piekriti stāvoklim un cenai?... Kāda starpība ko katrs nēsā, kā nesā un tamlīdzīgi? Pircēja tad jau sanāk, ka arī ir bomzis, ka jāpērk lietota jaka, nevis aizbrauc uz Rīgu, ieiet dārgā veikalā, nopērk dārgu, jaunu jaku, ar garantiju un čekiem. Lūk tad arī varētu draudēt ar atbilstošām instancēm, nevis tagad te cepties pāris eiro dēļ, bojāt viens otram nervus un reputāciju. Internetā nomelnot var jebkuru, arī pircējai var piemērot klajus melus, ka jaka, piemēram tika apmaksāta lietojot viltotu naudu, tā nebūtu taisnība, bet pierādīt nevar. Tieši tāpēc, mīļie LATVIEŠI, pārstājiem meklēt adatu siena kaudzē, ja paša savā acī baļķi nevarat saskatīt. Aizmirsti tos savus pāris eiro, sašuj, salabo un staigā laimīga, tāpat to naudu būtu apēdusi vai nodzērusi, jeb šajā gadījumā vairāk jau sāk likties, ka nošņaukusi. Verdikts: pārdevēja rīkojās godīgi, pirms tam atrādot preci, pircēja, pati vainīga, ka neapskata ko pērk, tas arī VISS. Vainu jau atzīt ir pagrūti, ka skuķis pastulbs, lūk tāda iemesla dēļ, tagad mēģina pierādīt, cika varena utt. BULLSHIT, labāk pati sevi apkaunojusi nebūtu, kur nu vēl citus.

A ar_likumu_uz_tu 25.03.2015

http://www.sudzibas.lv/aiva-liepina-27841110-c39433.html

A ar_likumu_uz_tu 25.03.2015

http://www.atverskapi.lv/ru/forum/temy/komentarii.html?ft=93&start=100

L Lepnā Lavīze 25.03.2015

Super loģika, salīdzināt lupatas ar mašīnām., , Nav jauns" var būt ļoti lielā amplitūdā, bet šajā gadījumā jaka ir ļoti veca un novazāta. Nezinu, kādas loģikas vadīta, tā Aiva viņu pirka (ja tiešām pirka klātienē) - varbūt steidzās. Varbū jaka bija tā sapakota, ka veselākā puse uz augšu.
Bet loģika, ka kāda starpība, ko katrs nēsā un kā nēsā, ar savu antiloģiskumu gāž gar zemi - kamēr tu nēsā pats, nav starpības, ja cilvēks nēsājot ir sava komforta zonā. Ir aprindas, kur cauru un netīru nēsāt ir norma. Labi, lai būtu - cilvēktiesības tomēr :) Bte iesmērēt otrai artī ir smieklīgi. Pircēja nav vis bomzis, jo viņa tādu jaku nenēsā., , Sašuj, salabo, staigā laimīga" - saprotams, sociālajās mājās, trūkuma spiesti, tā rīkojas, jo nav variantu. Bet tas vēl nedod tiesības savu zemāko slāņu loģiku uzspiest cilvēkiem no malas. Un ne jūsu daļa, vai viņa tos eiro apēstu, nodzertu, izmestu - tā ir viņas nauda un pat centu nav viņas pienākums ziedot kādai citai par vecu lupatu.
Vienīgais, par ko pircēju var apvainot - par viņas naivumu, domājot, ka visi cilvēki ir godīgi.

G Godiga 25.03.2015

http://www.sudzibas.lv/aiva-liepina-27841110-c39433.html
http://www.atverskapi.lv/ru/forum/temy/komentarii.html?ft=93&start=100
VISS IR SKAIDRS, te nav ko attaisnoties, būtiba ir skaidra!

G Godiga 25.03.2015

Un viņa nesteidzās viņa vēl prasija savim čalim viedokli kā izskatās! kādas 15min skatijas jaku! ar to jau pietiek visu saskatīt, bet nu pati vainīga ka deļ savas dīvainības saplēš jaku un sašuj, lai cilvēki tjipa šokejas, ka itka iegadajusies internetā!!! zemiski!!!
Augstais slānis nepirks lietotu preci un pietam par katru kapeiku tricet!
Godigi cilvkeki, ne melo un neraksta visādas muļķības internetā! Un viņa godīga tiešām nav, ka pati apkrāpj cilvēkus!!!

L Lepnā Lavīze 25.03.2015

Pieņemsim, Aiva ir krāpniece. Iespējams. Bet ne dotajā gadījumā. Citi krāpšanas gadījumi risināmi starp apkrāpto un krāpēju. Bet te ir konkrēts jūsu divu gadījums, kad tās Aivas vaina ir tikai viņas naivums. Normāls cilvēks vispār NPIEDĀVĀS kaut ko ļoti novalkātu, noplēstu, lai neatstātu krāmu tirgotāja un izmisīga nabadzībā nonākuša cilvēka iespaidu. Pieņemsim, tā meitene ar dīvainībām, sagrieza jaku un sašuva. Bet tos bumbuļus nevar uztaisīt mākslīgi, tie, tāpat kā nodilumi, veidojas no ilgas nevīžīgas valkāšanas /vai arī jaka ir no lētā gala un tāpēc savēlusies pēc nedēļas valkāšanas.
Nesaprotu, kāda motivācija kādam būtu ņemt mantu, ko pēc tam nevalkās. Ja pircēja un pārdevēja nav personīgi pazīstamas, tad kāda motivācija ieriebt pilnīgi svešai personai? Ina, Tava loģika klibo.
Par augstāko (nevis augsto) sociālo slāni - piederība tam nenozīmē, ka tur cilvēki svaidās ar naudu. Tāpat viņi meklē, , pērles" veikalos uz atlaidēm, internetā. Tāpēc jau ir turīgi, ka ar naudu nemētājas.

G Godiga 27.03.2015

Negodprātīgo pircēju/ pārdevēju saraksts

Šajā tematā veidojam listi ar negodprātīgiem lietotājiem, kuri iemaldījušies AtverSkapi.lv.

Tēmas atbildēs rakstam:

1) personas vārdu, uzvārdu uz kuras kontu nosūtīta nauda/ vai izsūtīta prece;

2) linku uz AtverSkapi.lv profilu, ja tāds vēl eksistē;

3) situācijas aprakstu, kā tikāt apkrāpts.

Neaizmirstam arī šo visu pieminēt Atsauksmēs konkrētā lietotāja profilā, kā arī veikt ierakstu Sudzibas.lv portālā.

Ceram, ka ar šīs listes palīdzību kaut nedaudz ierobežosim šo dažu cilvēku darbības!

---- Saraksts atjaunots 09.03.2015. ----

Kristīne Zommere

Dita Dmitročenko
Nikola Neste
Aiva Liepiņa!!!
Marija Semkovska, Valentīna Bikova
Evija Ķepule / Evija Zepa LV33UNLA0050015817853
Alona Volkova
Ketija Matisineca (Leona Paegles 2a - 8, Cēsis)

G Godiga 27.03.2015

http://www.sudzibas.lv/aiva-liepina-27841110-c39433.html
http://www.sudzibas.lv/aiva-liepi-a-c25502.html

L Lepnā Lavīze 27.03.2015

KĀPĒC NEATBILDI UZ JAUTĀJUMU: Tas tagad tā kā attaisno tevi, ka mēģināji piekrāpt krāpnieci?
Pieņemsim, Aiva ir krāpniece. Iespējams. Bet ne dotajā gadījumā. Citi krāpšanas gadījumi risināmi starp apkrāpto un krāpēju. Bet te ir konkrēts jūsu divu gadījums, kad tās Aivas vaina ir tikai viņas naivums. Normāls cilvēks vispār NPIEDĀVĀS kaut ko ļoti novalkātu, noplēstu, lai neatstātu krāmu tirgotāja un izmisīga nabadzībā nonākuša cilvēka iespaidu. Pieņemsim, tā meitene ar dīvainībām, sagrieza jaku un sašuva. Bet tos bumbuļus nevar uztaisīt mākslīgi, tie, tāpat kā nodilumi, veidojas no ilgas nevīžīgas valkāšanas /vai arī jaka ir no lētā gala un tāpēc savēlusies pēc nedēļas valkāšanas.
Nesaprotu, kāda motivācija kādam būtu ņemt mantu, ko pēc tam nevalkās. Ja pircēja un pārdevēja nav personīgi pazīstamas, tad kāda motivācija ieriebt pilnīgi svešai personai? Ina, Tava loģika klibo.
Par augstāko (nevis augsto) sociālo slāni - piederība tam nenozīmē, ka tur cilvēki svaidās ar naudu. Tāpat viņi meklē, , pērles" veikalos uz atlaidēm, internetā. Tāpēc jau ir turīgi, ka ar naudu nemētājas.

I Ilze Litmane 03.05.2015

Neko nekad no viņas nepērkat!
Nopirku "jaunas" kurpes.
Saņēmu apavus kuriem zole un platforma vairs nestāv klāt pie pašas kurpes.
Portāla administrācija ieteica griesties šeit, kas protams manu naudu tāpat neatgriezīs, bet vismaz pabrīdināšu pārējās.
Meitene apalvoja, ka es pati kurpes esmu sabojājusi un lai tagad neapmeloju viņu.
Iespējams cilvēkam ir kādas garīgas problēmas, jo izsakot savu neapmierinātību par to ko saņēmu pretī deva atbildi, ka iešot uz tiesu par apmelošanu.
Ina ku- kū? Latvija nav liela un nedzīvojam pēdējo dienu. Viss reiz nāk atpakaļ! Ko tad darīsi?

L Laura555 21.03.2018

Aiva Liepina - krāpniece

gribeeju padaliitie, persona Aiva Liepiņa ir krāpniece, cilveks kas liek viltus sludinaajumus, un sola ka pasuutiijums atnaaks, bet nju paliec besjaa, e-pasts [slēpt]@inbox.lv, iespeejams ka ir veel kaads, bet ceru ka neviens neuzkersies, un vinjas leetajiem trikiem, vinjas dati:
Aiva Liepiņa
LV62HABA0551026252242
040989-12***
uz sjo konta numuru, un personas kodu, naudinju NEPAARSKAITIET !
ja atradiisies veel kaads cilveeks, kas uzticeejies sjai personaai, luugums zinjot!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы