www.sudzibas.lv Infinity Fitness Nevīžīga attieksme

INFITINITY FITNESS - Nevīžīga attieksme

Esmu neapmierināta ar kluba attieksmi, jo neitko apstakļu dēl, nesanāca aktivizēt kuponu līdz 10.09.14. , bet atnacu to izdarit 15.09.14. Admisnistratore ar nevīžīgu attieksmi atbildēja, ka neko nevar darīt un cauri, repektīvi 29 eur var mest mistakstē. Klubam taču jāatblasta savus klientus un vismaz iedotu kadu pievienoto vērtību, neviss pasūtīt 5 mājas tālāk. Klientam VIENMĒR ir taisnība, bet izksatās, ka infirity fitness šo noteikumu ignorē. Jā meklējiet kādu pretīmnakošo sporta klubu, tas noteikti NEBŪS INFITINITY FITNESS.

L

Комментарии (4)

L Lelle Bez Matiem 17.09.2014

Un kam tad tavuprāt ir domāts tas termiņš uz kupona?
Ja tev tik labi zināms, kā pretimnākošam klubam būtu jāstrādā, varbūt atver pati savējo, kur visi abižotie klienti būs laipni lūgti tērēt savus vecos kuponus, citu klubu abonementus, kavēt nodarbību laikus un tamlīdzīgi?

V VarenaaTejkana 17.09.2014

Aizgāju RIMI nopirku saldējumu, pirms paspeju nokosties, saldējums izkrita no rokas un nokrita zemē. Aizgaju pie kases un prasiju jaunu saldejumu par brīvu. Nezkapec mani pasūtija 5 majas tālāk, klientam tak vienmēr taisniba, pat ja rokas no dirsas aug!

Nezinu, smieties vai raudāt. Klubs tevi lidz tam 10. septembrim iekšā nelaida vai? Kas tad vainīgs ka nokavēji, vai nabaga adfministrātore? Ne jau vina tos notekumus izdoma? Ja nav galvas uz pleciem, tad esi pelnijusi laj tevi pasūta 5 mājas tālak. uz redzēšanos!

BondsBonds 17.09.2014

Šī reāli nav sūdzība, bet "atnācu muti pabrūķēt".

A Airita 18.09.2014

Protams, idiotiem vienmēr ir taisnība!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы