www.sudzibas.lv Inese Krumina Ginekologe Purvciemā, Sia "'Aura - R""/Neprofesionalitaate, dzila nelojalitaate pret klienti

Inese Krumina - Ginekologe Purvciemā, Sia "'Aura - R""/Neprofesionalitaate, dzila nelojalitaate pret klienti

Ak! ! ! Nebrīnos! ! ! Šeit jau ir sūdzība par inesi krumiņu, nu tad copy paste:) ) tgd uzmanību, visām sievietēm! ! ! Inese krumina (P. K. Pirmā dala - 271262) , ginekologe purvciemā, sia "'aura - r"", nicgales 5, rīgā, ne tikai izpauz koridorā iziedama klientu analizu rezultātus, bet arī pie puspievērtām durvīm, loti skali, brēkdama kērkdama, man piemeram, gribēja iestāstīt ka man ir sifiliss. Pajautāju, ka lūdzu, vai tad analīzes to uzrāda? Šī pa visu slimnīcas stāvu brēcot: nu kā es to varu zināt, bet kāpēc klai nebūtu ??? (! ! !) pazemos jūs par maksu. Par to, ka pajautāju, rezultātus, man vajadzēja, samaksāt 10 ls toreiz. Krople. Pirmā, pedejā reize kad biju pie tās neadekvātas, rupjas, neprofesionālās pezas. Bridinu - izskats - vairāk ka nepattīkams.

Комментарии (8)

K Kamillaaa 24.04.2015

ja MAN VINJA TEICA KA MAN NEKAD NE BUS BERNI-KAD ES JAU BIJA STAVOKLI :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

K kolette 25.01.2016

Neadekvāti izteikts viedoklis, kas nav vērā ņemams

K kolette 25.01.2016

Spriežot pēc sūdzības iesniedzējas leksikas jau vien negribas ticēt šim autoram. Ārste Krūmiņa ļoti patīk. Varbūt viņa neauklējas ar pacientiem, nepažēlos, ja atnāksi un raudāsi ka esi noķērusi sifilisu, bet tas ir tikai saprotami. Pie ginekoloģēm, kas tēlo mammu vai draudzeni arī pēc tam nāk vienas un tās pašas meitenes taisīt atkārtotu abortu vai pat ar tām pašām saslimšanām, jo tev taču tikai pateiks - nabadzīte nu kā nu tev tā gadījās, nekas, nekas.. Pēc manas pieredzes Krūmiņa uztver nopietni šo visu ginekoloģisko padarīšanu un cenšas tā noskaņot arī savus klientus. Pašas esam atbildīgās par savu veselību un ir tikai konkrētas lietas kuras ārsts tev var palīdzēt. Pašam jāseko līdzi un arī regulāri jāpārbaudās. Biju pie šīs dakteres arī grūtniecības uzskaitē, tikai to labāko varu teikt. Kas attiecas uz sūdzības autores tekstu par nelojalitati un to ka tikusi pazemota šādā veidā... lasot kādus vārdus tu (acīmredzot jaunā) dāma izmanto, aprakstot pieaugušu cilvēku, negribas ticēt nekam no tevis iepriekš teiktā

es milu so sudzibu paldies

I Ivonna Hodakovska 21.11.2016

Es arī pie viņas biju uzskaite kad biju stāvokli, nekādu pretenziju, arī masina ļoti jauka.

P Pelīte123 23.02.2017

Izturēšanās drausmīga.Nākošreiz vairs nejiešu.pirmo reizi ko tādu dabūju dzirdēt.Kad ienācu pa durvīm jau sākās visādas stulbas runas.Es gāju pārbaudīt kpc man nav mēn reizes bet sāku saņemt negatīvas runas .Iepriekš gāju Valmierā pie feinas dakterītes viņiem ar uz vietas bija usg utt.Attieksme ar bija ļoti patīkama.Pie šīs tiešām vairs nedošos.Jau domājot kad man vajdzētu iet tur vēlreiz paliek šķērmīgi.

D Diemžēl 16.01.2020

Viņas dēļ zaudēju bērnu 18. Nedēļās. Ļoti pavirši uzklausīja manas sūdzības un neņēma vēra rekomemdācijas no slimnīcas par saudzējošo režīmu un būt viņas uzraudzība. Tikai atcirta lai netaisu paniku un ka neturēs mani uz slimības lapas. Rezultātā sākās vēl lielākas problēmas ar grūtniecību, kura arī beigās beidzās. Jau kādu laiku biju meklējusi citu dakteri, bet pie labiem ārstiem rindas garas un diemžēl nepaspēju nomainīt. Ar pirmo bērnu biju uzskaitē arī pie viņas un nebij nekādu problēmu, bet arī nebij sūdzību par grūtniecību tapēc varbūt arī nebij problēmu ar viņu.

Z Zina 27.04.2021

Мымра, которой не место в поликлинике. Пусть к ней всю оставшуюся жизнь относятся так же как она относиться к пациентам. Если бы можно было, то её нужно лишить сертификата гинеколога.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы