Imants Vilands (īrnieks) - nemaksā, melo

Īrēja dzīvokli, uzkrāja parādu EUR 600+ un aizlaidās, atstājot salauztas durvis un santehniku.Imantam ir ap 40 gadu, strādā par krāvēju un haltūrās, kopā ar sievieti daudz dzer, patīk hokejs.Mūžīgi ataisnojās, kāpēc atkal nav naudas => zobi jātaisa, radinieks nomira, darbā nesamaksāja, sieviete saslima, kaķis saslima, ģimenes problēmas utt.Dzīvo kopā ar nevaldāmu sievieti, kurai regulāri ir problēmas ar policiju, ir apzagusi kaimiņus utml.Ja atpazīstat dotos cilvēkus, esiet ļoti uzmanīgi ielaižoties jebkādos darījumos.

Комментарии (2)

BondsBonds 17.09.2014

Slēdz normālu līgumu un maksā nodokļus. Pateicoties tam, pēc tam varēsi padot informāciju tālāk parādu piedziņas kompānijai vai juristam.

B belij lebjed 02.12.2016

to gaili kursh uzrakstija shitos apvainojumus es ljoti veletos satikt un ta sirsnigi iedot pa tauri!!! (belij ljebed)

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы