www.sudzibas.lv Ik Noka Nekļūstiet par krāpšanas upuri

Ik Noka - Nekļūstiet par krāpšanas upuri

Uzmanieties no individuālā komersanta Normunda Kaktiņa un viņa uzņēmuma I/K NOKA, kurš darbojas Jelgavā. Pats viņš neko nedara, darbojas aizsegā. Tiek mainīti servisu nosaukumi, adreses un tālruņa numuri, parasti tiek ievietoti sludinājumi SS.LV par automātisko ātrumkārbu remontu, stūres pārlikšanu un auto krāsošanu . Klientus pievilina ar cenām, termiņiem un garantijām. Tiek ievietotas falšas atsauksmes internetā. Patiesībā remonts tiek veikts pavirši ar vienīgo mērķi izspiest naudu no klienta. Shēma tāda - meistars, kurš vieš uzticību vienojas par cenu un termiņiem, tālāk termiņi, pagarinās un summas pieaug. Visbeidzot jums jānoliek visa summa, bez iespējas novērtēt remonta kvalitāti. Tālākais jau ir jūsu problēmas. Nedomājiet, ka jums piesolītā garantija kaut ko nozīmē. Par garantijas remontu tiek iekasēta vēl papildus samaksa.Neiekrītiet kā es! Taupiet savu naudu, laiku un nervus!

M

Комментарии (5)

A Aigars Grinbergs 27.02.2017

Silti iesaku visiem kurus viņš jau ir apkāsis , griezties ar iesniegumu policijā , ko es jau izdariju !
Tā bodīte vienreiz ir jāklapē ciet !

E Emīls Dūmiņš 24.04.2017
Pateicība

Paldies par divmastu turbīnas remontu. Vienīgais autoserviss kurš apņēmās turbīnu salabot. Pārējie servisi piedāvāja pirkt jaunu turbīnu par fantastiskām cenu. Beigās turbīnas remonts izmaksāja tikai 200 eiro. Serviss atbilst savai nozīmei, jo šajā servisā - cik nopētīju dara visu iespējamo un neispējamo. Kā teikt, ja ir nauda, tad ir rezultāts.

M mazaisdadzis 29.11.2019

Kā teikt N. Kaktiņ beidz liet čugunu. Tajā midzenī nevienu neielaiž, ko tu komentara autor tur nopetiji?

E Emīls Dūmiņš 24.04.2017

Mūsu kantorim gan nav sūdzības par sho servisu.Labojam patstāvīgi automašīnas .Lētāk varēja būt ,bet ne jebkurš katrs serviss var palielīties ar tādu profesionalitāti.

M mazaisdadzis 29.11.2019

Kā jūsu kantorim nosaukums? N. Kaktiņš un R. Ivanovs? Nu jau arī Olga iesaistījušies. Kārtīgs ģimenes bizness, vai tomēr organizēta krāpšana grupā?

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы