Hesburger - apkalposana

Vakar biju aizbraukusi uz hesburgeru bija loti daudz cilveku pie auto kases un ieksa. Pienaca pulkstens 22:00 un mus izmeta ara ka sunus jo teica kad mes vairs neapkalposim un lika iziet ara un aisledza durvis ciet.. Pec butibas ir jastrada lidz pedejam cilvekam. Domaju kad tada atieksme es neveletos katru reizi kad braucu uz hesburgeru.

S

Комментарии (8)

V vissok 22.04.2015

Nezinu gan...es arī biju pāris min pirms slēgšanas...laipni apkalpoja, nobaudījām maltīti un izlaida mūs ārā...nevienu pretenziju neviens neizteica, ka slēgs ciet...vai, ka neapkalpos.

R roze242 23.04.2015

Ir jāsaprot arī darbinieki, kuriem 22.00 ir beidzies darba laiks, un viņi grib mājās. Ja straadatu lidz pedejam klientam, tad vini tur cauru nakti butu stradajusi.

A atvars 24.04.2015

Tas nav krutais restorāns lai tie strādātu līdz pēdējam klientam, atradusies karaliene.

Z zalais_arn 27.04.2015

Tādi jau ir tie Hesburgeri :D:D

M miilulite 27.04.2015

nav viņiem jāstrāda līdz pēdējiem klientiem, kur tu to rāvi? tur, kaut kur, tā ir rakstīts? 22.00 durvis ciet, vsjo, cauri, vajadzēja braukt ātrāk . Un nav ko rīt tik velu vakarā.

A atvars 01.05.2015

Ja darba laiks ir līdz 22:00, tad jā, vsjo. Darbiniekiem ir tiesības iet prom, jo ir tāda lieta kā darba līgums. Tas nav 5 zvaigžņu restorāns

S saartais 04.05.2015

pl 22.00 pārdevējs slēdz veikalu.apkalpo iekšā esošos pircējus, un laipni pavada.ja notiek savādāk.pircēji tiek izdzīti, tad ar sūdzībām pie hesburger vadības.un nejau vietējās.pārdevēja paliks, bet vadītāju ļoti iespējams gan samainīs.nevajaga tč par niekiem pērties.māte google parādīs kurp jāzvana.un lieta atrisināta.

K kraukskis 25.11.2016

Interesanti būtu uzzināt kurš tieši restorāns, par tādu rīcību pat var atlaist, zinu to ka pats strādāju Hesburger un bieži gadās strādāt 30 min pēc slēgšanas.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы