www.sudzibas.lv herbalife Konsultante ANETE MACKARE

herbalife - Konsultante ANETE MACKARE

Nevienai dzīvai būtnei neiesaku šo MELI!
Viņa sola VISU ko vien var piesolīt! Šīs maitas interesēs ir tikai nopelnīt naudu! Viņa VISIEM stāsta, ka neēd, ne kartupeļus, nedz kafiju dzer utt. BET ziniet, i dzer, i ēd savas vafeļu tortes, ka tik uziet! Lielās ar savu 9 cm dibenu, it kā ar ko būtu lielīties! Firmas un it īpaši šīs konsultantes interesēs ir tikai dabūt naudu, aizņemties, nozagt, izspiest.. viņai vienalga. Tā muļke strādā arī Saldū un tās apkārtnē - neuzķeraties!! Melošana ir viņas stiprākā puse!!!
Varu iedot arī viņas bildi, lai arī no Jums neizspiež naudu un par varu neko neliek.

Комментарии (15)

L Latio Fox 11.12.2012

Herbalaifs ir s...s!Man viena pazina sabeidza sev ieksas - pa sieviesu liiniju!Zaalees un aarsteesanaa izdeva 700 eiro!!!
Vini indee cilveekus-apvaardo-un uz tiem nelaimiigajiem naudu pelna.

Harold 11.12.2012

Nu, mīlīši, kur aitas, tur vienmēr kāds cirpējs atradīsies. Tevi, ko, ar varu piespieda šos mēslus pirkt? Pilns internets ar sūdzībām, vai tad nekas nav lasīts un aizķēries?

N Neaizmirstule 11.12.2012

Ar to, ka viņai ir tendence no visiem aizņemties naudu, arī no saviem klientiem! Aizņemas un tad ej meklē, kur palikusi ar visu naudu, un šādi gadījumi ir daudziem klientiem bijuši, un ne tikai..
Arī tas, cik ļoti visiem stāsta, ka neēd, ne kartupeļus, ne makaronus vai kādus saldumus, bet pati pērk, pati cep un ēd, ka tik uziet!

U User133501p 11.12.2012

Reiz interesējos, - kas tad ir tai herbalaifa sastāvā! Teica ka dažādas zālītes smalki sasmalcinātas.
Tak laukos pilnas kūtsaugšas ir ar to zālīti.

N Neaizmirstule 12.12.2012

Smīkņa
Tas jau ir normāli, ka cilvēks to ēd. Bet ja konsultants visus semināros tik ļoti bļaustās un lielās, ka neko tādu neēd un pateicoties tam viņai ir lieliskā figūra un nav vairs migrēnas un citi sūdi, tad tas paliek pretīgi! Zinot, ka principā katru dienu ēd šādus vai tamlīdzīgus draņķus. Arī bernam dod.

Harold 12.12.2012

Kartupeļi un kafija ir s&di? Tad es labāk no tādiem sū pārtieku, nekā herbalife riju. Jūs tiem herzbashit ticiet arī?

N Neaizmirstule 13.12.2012

Nu tāds ir viņu uzskats, ka tie, rupji sakot, ir sūdi. Bet tas jau nekas, ka rij tāpat, lai gan tāā lielās, ka neko tamlīdzīgu neēd. Pretīgi klausīties!

godmode 14.12.2012

Viņai ir 9 cm plata dibena atvere? Tad jau būs liela anālā seksa cienītāja?

N Neaizmirstule 18.12.2012

Par atveri neko nezinu... bet visu laiku lielās, ka ir uzaudzējusi 9cm dibena apkārtmēram, jo kādreiz, redz, tai svilpastei neesot bijis dibens..

raikina30 13.05.2015

Dāmīte nu ir noskatījusi jaunas aitiņas Talsos un stāsta arī to, kā ar to visu baro savu bērnu
Pati var to visu ēst kaut slikti metas, bet bērnu...
Piesaista ar to ka pirmā ir bezmaksas konsultācija, kas beidzas ar to, ka viss ko līdz šim ēdis ir mēsli, bet tas kokteilis (kas pilns ar soju un utt) esot labs un tikai tas var dot mūsu organismam ko vajag utt

B Brenda 13.05.2015

Nu nav nu gan tā, mana mamma izārstēja kunģa čūlu, lietoja tikai mēnesi, ārsti pat brīnījas, ka no kuņģa čūlas, nav ne vēsts.Un pagājuši jau daudzi gadi, un ar kunģi viss kārtībā.

A allex 21.05.2015

Izārstēja kunģa čūlu, jūs jokojaties!!! Pati noteikt izplatiet šos produktus. Dzirdēju, ka tikai sliktāk no viniem esot un ne vienu vien reizi esu dzirdējusi dažādas sudzibas no apmkŗtējiem par šo produktu

E Elizabetee 01.04.2016

Oi, arī es šitā pat rēju kādreiz , kamēr nenospļāvos un tieši sūdzību un lielās riešanas pēc aizgāju uz Herbalifa nodarbībām .Ir , ir tā , ka galvaspilsētā gan liela daļa konsultantu , gan arī klientu ir pārzombējušies , bet ko nevarētu teikt par konsultantiem provincēs . Ja jūs tik viegli var apstrādāt , nopārdodot pilnīgi visu , nu tad piedodiet , jūs paši esat(beep). Jo nodarbības un arī produkti ir jāizvērtē un jāpaņem sev vajadzīgais , ne jau viss piedāvājums .Tas ir viņu darbs piedāvāt , jūsu , atteikties , ja šķiet par daudz . Personīgi es tikai un vienīgi pati izvēlējos ko lietot , ko nē . Un redzu rezultātus . Esmu tikai pusceļā .Un apzinos , ka tad kad sasniegšu mērķi , man jāturpina ēst pareizi un veselīgi . Negrasos iet pēc aurotāju principa / ēdu Herbalifu , notievēju, pārtraucu, uzņēmu svaru dubultā/ .. tik tie bļāvēji aizmirst piebilst , ka atgriežas pie negausīgās rīšanas , nevis 5 x ēdot pareizi un labi . To gan aizmirst pateikt , tāpēc tagad pie kārtējā paziņas šausmināšanās es nosmīkņāju - tu jau vari turpināt rīt brokastīs savu baltmaizi ar mākslīgo desu , un tusnīt .. karavāna iet tālāk .. Tik nez kāpēc redzu skaudīgi šaudīgus acu skatienus taustām manu augumu , kurš paliek arvien slaidāks .. Pilnīgi dzirdu čukstus - lai tik rij tos pulverus dārgos , būs pēc gada atkal divreiz resnāka govs :D Ai , ai , vai tik tā nebūs skaudība , ka mans vīrs man ļauj rūpēties par sevi neskaitot kapeikas ??

Y youdo1 14.07.2016

Herbalife ir komerciāla sekta, kura zem vissvilinošākajiem piedāvajumiem ''uzlabot jūsu veselību'' izsūc naudu un,paradoksāli, bet veselību arī! Jau sen atklāja, ka Herbalife produkti satur efedrīnu (ēstgribu mazinoša viela) un AMFETMĪNU (sintētiska narkotika) dod enerģiju un rada atkarību..un daudz citu blakusparādibu! HERBALIFE IR SĀTANISKA SEKTA paskataties uz visiem tiem konsultantiem..slimi cilvēki, acīs nevesles spīdums..nozombēti un runā tikai par savu klubu! Bet uz muļķiem jau turās viņu piramīda! Daudziem pēc ilgstošas šo produktu lietošanas rodas smagas veselības problēmas! Cieš aknas, nieres, sirds! Cilvēki neesat tik naivi! Un tievē iesaistoties tur, jo vnk sāk sekot līdzi tam ko un cik daudz ēd! KĀ VAR UZTICĒT SAVU VESELĪBU KAUTKĀDAM KONSULTANTAM KURAM NAV PAT PAMATZINĀŠANU MEDICINĀ, ANATOMIJĀ? Esmu ŠOKĀ! JEBKURŠ PAT SĒTNIEKS VAR KLŪT PAR KONSULTANTU- MURGS! UN VĒL ATRODAS NAIVĀS MAMMAS KURAS BARO AR TO INDI SAVUS MAZUĻUS! VĀJPRTĀTS! TIE KONSULTANTI IR TIK SLIMĪGI UN KAITINOŠI ..JAU VIEN AR SAVU IZSKATU IEDVEŠ AIZDOMAS! VISPĀR TAS KLUBS ATGĀDINA ANONĪMO NARKOMĀNU KLUBIŅU! VISTICAMĀK UZPĒRKAS NELAIMĪGI CILVĒKI, VAI CILVĒKI , KURI ATMETUŠI VIENU ATKARĪBU MKLĒ CITU UN VIENLAGA VAI TAS BŪTU ALKOHOLS, NARKOTIKAS, PĀRMĒRĪGA RĪŠANA, ZAGŠANA VISI VIŅI IR TUR- ATKARĪGIE! Atceraties laimīgs cilvēks ir neatkarīgs cilvēks! Un tas , kas der visam (kā slavina to herbalife) NEDER NEKAM! SARGIET SEVI UN ESIET LAIMīGI!!!

herbalife ir tikai dažiem domāts produkts...man ir pieredze jau daudzus gadu desmitus...pati izstudēju kas tas par produktu un lietojam visa ģimene ...arī bērni...pārstājām slimot...25 gadus neviens tikpat kā nav slimojis ar gripām un vīrusiem ...man temperatūras paaugstināšanās nav bijusi 25 gadus...bērniem tāpat...bet visiem tas neder...tikai 1 procents var lietot herbalife...pārējiem neder..negatīvie komentāri nāk no tiem kam neder...tiem jāmeklē citas alternatīvas lai būtu laba veselība un labs izskats...iesaku pamēģināt un izjust vai tas ir jums domāts vai nē...cita varianta nav ..sekta tā nav ...bet konsultanti uir ļaudis no ielas ,kas darbojas pēc principa ,kāda viņa būtība..mūsu sabiedrība nav tā pozitīvākā un godīgākā..tādēļ arī konsultanti ir dažādi...pašiem jāpastudē,kas tas par produktu un tad jāizdara secinājumi...

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы