Greencredit - % aprēķins

Aizņēmos 03.11.2014. EUR350, savukārt 04.11.2014. izteicu vēlmi atgriezt aizņēmumu - atmaksājamā summa EUR366,50. Prasu - sik tad % Jūs aprēķinājāt? Atbilde - 2792,67% (gada %likme!!). Savukārt min termiņš atmaksai 5 dienas - arī EUR366,50. Nopietni izvērtējiet vajadzību pēc naudas, aizņemoties to šajā kompānijā!

S

Комментарии (2)

Likumsargs 06.11.2014

Jebkura ātro kredītu kompānija rēķina zirdziskus procentus.
Mēs tagad gatavojam izmaiņas likumdošanā, kas ierobežos šo kreditoru apetīti, tas gan vairāk būs saistīts ar tā saucamajām pagarināšanām, lai cilvēku dabūtu ārā no šī apburtā loka.
Doma ir tāda, ja aizņēmējs pagarina kredīta atdošanu otro reizi, tad šo summu ieskaitīt kā kredīta daļas dzēšanu un tā līdz brīdim kamēr kredīts atdots. Turklāt aizliegsim palielināt procentus un tarifus sakarā ar šādām izmaiņām. Ceru, ka izdosies!

T toro 16.12.2014

Šķiet, ka par šādu " domu " internetā lasīju jau vasarā, stāšoties spēkā ar septembri... Drīz gads būs beidzies, bet " doma " turpina lidināties...

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы