www.sudzibas.lv Edgars Pumpurs Edgars Pumpurs izkrāpa naudu.

Edgars Pumpurs - Edgars Pumpurs izkrāpa naudu.

Edgars Pumpurs nesamaksā par preci. Tika veikti vairāki darījumi ar so personu par mazākam summām un viss bija kartība. Vins sutija naudu ari no citiem cilvekiem, kas ir vina draugi Valdis Blauva, Armands Zveja, Gunars Zandmanis. Izkrapa 388 EUR un uzreiz meginaja izkrapt vel 670 EUR. Vinam nebija nekada kauna pateikt, ka naudu es nedabusu un teica lai ejot uz policiju, ka vinam esot vienalga. Pats apgalvo, ka ir datora tehnikis. Raksta loti slikta Latviesu valoda. Paslaik izskatas, ka dzīvo Spanija. Vina facebook lapa https://www.facebook.com/edgars.pumpurs Atvainojiet, bet man nav garumzīmes.

Комментарии (15)

M Marko Boiko 22.08.2015

Principā ir tā..pajāt likumu, es personīgi izdauzītu ībli vai sadurtu, piemēram, kājā..un viss

A ANNONYME 25.08.2015

NEPATIESA APSUDZIBA... VINSH NEKO JUMS LIGA ULLASE NAV IZKRAPISS JO JUS PATI VINAM AIZSUTIJAT TOS BITCOINS BEZ NAUDAS SANEMSHANU... TAPEC NEVAIG APVAINOT CITUS CILVEKUS... UN TAS NEBIJA EDGARS KURSH JUMS UZTAISIJA TOS ZAUDEJUMUS BET CITS CILVEKS... VINA PERSONIBA IR ANNONIMA... VINU ISTENIBA SAUC JANIS REDINS .. DZIVO VENTSPILI !
LIGA ULLASE IR HAKERIS KURSH JUS MEGINA PIESPIESTA KARTA MAKSAT LAI IZNEMTU SO SUDZIBU...
BET VINSH NEPIEKRITA !!!

UN BITCOINTS KO JUS ATDEVAT IR NELEGALA NAUDAS VIENIBA !

APSKATATIES SEIT : http://bitcoin.lv/

L Lepnā Lavīze 25.08.2015

Tipisks bērnu tiesību paaudzes pārstāvis, kam tikai kādu apčakarēt, pelnīt pa vieglo, klikšķināt uz visādām saitēm, spamot utt.

Labdien.
Komentāra autors ANNONYME, ir tas pats Edgars Pumpurs. Jo kā var redzēt, raksta pilnīgi gramatiski nepareizi, capslockā, un ar daudz daudzpunktēm, un arī, pilnīgi neloģiski, jo es jau vairākkārtīgi mēģinu saprast, kas īsti ir domāts ar to komentāru.
Kā nav kauna apkrāpt un pēc tam apvainot cilvēkus nepatiesos noziegumos?
Vairākas pretrunas -
1. Sakat, ka nekas nav izkrāpts, bet tomēr ir uztaisīti zaudējumi.
2. Sakat, ka "īstā krāpnieka" vārds ir anonīms, bet nākamajā nosaucat viņa vārdu un nepatiesi apmelojat Jāni Redinu.
3. Ierakstot facebook.lv tavu vārdu, Pumpur, tavs profils Tevi nodod, jo visu laiku publicē ar Bitcoiniem saistītu informāciju.
4. Tu no cita profila izkrāpi naudu, bet ja būtu mēģinājis uzreiz no sava gunarszandmanis profila, no kura mēģināji izkrāpt 670 eiro, nekad nebūtu skaitījusi tev to naudu, jo vienmēr rakstīji kā garīgi atpalicis.
5. Eiropas Savienībā Bitcoini nav nelegāli, nejauc ar Krieviju.
6. Aizsūtīju naudu, jo nekad, neviens nav bijis tik stulbs, lai verificētu savu īsto vārdu un mēģinātu kādu apkrāpt, bet jūtos stulbi, jo tik dumjš cilvēks kā tu to izdarīji pirmo reizi, un nu ir mācība.
7. Pēc izkrāpšanas, pateica paldies, pateica, ka tika nelegāli iztērēta un piedāvāja sadarbību kaut kādās nelegālās lietās.
8. Tā mājaslapa, ko publicēji, arī nav mana.
9. Kāpēc tad localbitcoins.com mājaslapā tavi profilem iet klāt brīdinājumi neveikt darījumus ar tevi, jo apkrāpi?
10. Kā jau teicu, Edgars Pumpurs uzvedas kā atpalicis cilvēks ar personības dubultošanās pazīmēm, jo saka, ka es esmu hakeris, un mēģinu izspiest naudu, lai izņemtu sūdzību, kaut gan nemaz sūdzību nevar izņemt un naudu tu izkrāpi nevis es.
11. Vēl meloja, ka ar swedbank internetbanku ir problēmas, tāpēc itkā nauda kavējās, bet kad mēģināja no otra profila gunars.zandmanis, es sapratu, ka tas ir viens cilvēks.
12. Kādā bildēm var redzēt, ka USES REAL NAME Edgars Pumpurs, verified.

Šeit uzskatei pievienoju daļu no sarakstes, kur var redzēt, ka šis cilvēks nav īsti pieskaitāms un sīkāk detaļas ko un kā tieši viņš rakstīja.
Negribēju neko no šī likt, bet tu pats uzprasījies.

Sarakste.

Otra daļa.
Atvainojos, ka sarakste nav secīga.

Ko tagad teiksi, gudriniek?

Otra daļa.

.

T trubele 26.08.2015

ISTIE LATVIESHI

T trubele 26.08.2015

nasos zora gde ti bil

T TIESNESIS777 31.08.2015

KAS IR BITCOINS ?

KRAPNIEKU NAUDA IR BITCOINS UN JUS PATI KRAPNIECE LIGA ULLASE MEGINAT APVAINOT CITUS CILVEKUS.

Aizvien biežāk interneta vidē iespējams saskarties ar terminu “bitcoin”, tomēr salīdzinoši neliela daļa iedzīvotāju zina, kas tas īsti ir. Bitcoin ir digitāla valūta, kuru iespējams izmantot, lai norēķinātos par dažādiem pakalpojumiem, ar to iespējams iepirkties, kaut ko pārdot. Galvenais, kas atšķir šo virtuālo valūtu no tik ierastajiem eiro vai dolāriem un citām valūtām ir apstāklis, ka šo naudu nevar aptaustīt un ielikt makā. Lai gan šo var uzskatīt par nākotnes naudu, kas iespējams var kādreiz kļūt par galveno maksāšanas veidu, tomēr šobrīd bitcoin monētas un to apriti nekontrolē neviena banka un valstiska institūcija. Protams, šādā veidā transakcijas, kas tiek veiktas, neliek tērēt naudu par komisijas izmaksām, tomēr šī maksāšanas sistēma nav stabila. Digitālo bitcoin valūtu iespējams pirkt uzreiz no cita lietotāja, kā arī šādām darbībām ir izveidotas pat speciālas biržas.

Pats vārds “bitcoin” ir radies no divu vārdu savienojuma – “bit”, kas nozīmē “bits”, un ir virtuālās informācijas pamata mērvienība, kā arī no “coin”, kas nozīmē “monēta”. Lai gan jau vairākās pasaules valstis, tai skaitā arī Latvijā, ir iespējams norēķināties ar bitcoin monētām dažādos uzņēmumos, piemēram, “AirBaltic” un “Spot Cafe”, tomēr šī virtuālā valūta netiek atzīta oficiāli pilnībā nekur pasaulē. Šai naudas vienībai ir kaut kāda vērtība tikai tāpēc, ka tās lietotāji tai vērtību ir paši piešķīrusi. Šobrīd viena bitcoin monēta maksā ap 250 EUR, taču cena ir svārstīga, tāpēc tiem cilvēkiem, kas izmanto šo digitālo valūtu, ir jārēķinās ar vērtības strauju kāpumu vai kritumu.

Bitcoin radās salīdzinoši nesen – 2008. gadā, kad kāds cilvēks vai pat hakeru grupa zem pseidonīma Satoši Nakamoto to izdomāja un izplatīja. Diemžēl par pašu “izgudrotāju” nav vairs iespējams atrast nekādu informāciju, jo visas darbības tika veiktas anonīmi. Anonimitāte arī tiek uzskatīta par vienu no bitcoin priekšrocībām, jo ikvienas transakcijas, kas tiek veiktas ar šo digitālo valūtu, ir pilnībā anonīmas – iespējams uzzināt tikai bitcoin izmantotāja lietotājvārdu.

Bitcoin var likties vilinošs pakalpojums tieši tiek cilvēkiem, kuriem patīk krāt naudu, jo šādā gadījumā nauda netiek izmantota patēriņa precēm un laista apgrozībā, bet gan krāta. Lai gan šīs virtuālās naudas vērtība ir mainīga un viss vairāk balstās uz lietotāju uzticību, tomēr atšķirībā no ikdienā lietotās “taustāmās” naudas, kura krīzes laikos tiek ražota vairāk un līdz ar to uzkrātās naudas vērtība samazinās, ir zināms, ka bitcoin līdz 2033. gadam būs tikai 21 miljonā vienību.

Kā par vēl vienu šīs digitālās naudas priekšrocību ir uzskatāms tas, ka visas veiktās transakcijas ir iespējams redzēt, kaut gan pašu sūtītāju un saņēmēju nav reāli iespējams redzēt – uzrādās tikai virtuālā maka identifikators. Kaut gan pašiem bitcoin valūtas izmantotājiem anonimitāte ir kā priekšrocība, tomēr kopumā tas ir arī mīnuss.

Tomēr saistībā ar bitcoin valdība un bankas saskata arī drošības problēmas, jo kontus, kuros tiek krātas bitcoin monētas, iespējams uzlauzt un apzagt. Pat ja cilvēks vēršas policijā ar šādu zādzību, varas iestādes nespēj neko darīt, lai nozagto naudu atgūtu, jo visas darbības ir anonīmas. Pastāv arī bažas, ka bitcoin sistēma kopā ir viens liels krāpšanas mehānisms, jo pēkšņi vietnes administrators var visu vērtību pārvest naudā un vienkārši pazust. Līdz ar to lietotāji nonāk zaudējumos. Lai nenonāktu krāpnieku nagos, nepieciešams vienmēr vairākas reizes kritiski apsvērt, kur naudu ieguldīt, kā ar to rīkoties. Turklāt nepietiek vien ar bitcoin tirgotāju izvērtēšanu – arī paša personīgais dators ir attiecīgi jānodrošina un jāaizsargā. Tāpat arī šai digitālajai valūtai par būtisku trūkumu var uzskatīt ierobežoto lietojumu, jo tikai daži uzņēmumi ļauj veikt darbības un maksājumus ar bitcoin monētām.

Pasaulē ir vairākas vietnes, kur iespējams rīkoties ar bitcoin monētām, tās “rakt” (mining). Šajā rakšanas procesā iespējams iegūt bitcoin monētas – lietotājs iemaina sava datora skaitļošanas jaudu, risinot matemātiskus uzdevumus. Latvijā iespējams sastapt bitcoin tirgotājus, piemēram, Localbitcoins var sameklēt Rīgā esošus bitcoin tirgotājus.

Tā kā virtuālā valūta pasaulē tomēr ir vēl inovācija, daudzos tas vieš neuzticību. Taču, skatoties nākotnes perspektīvā, digitālā valūta patiešām var kļūt par nozīmīgu ikdienas sastāvdaļu. Ja jau šobrīd tiek dzīvots tehnoloģiju un interneta laikmetā, kad iespējams veidot pat virtuālas attiecības ar cilvēkiem atšķirīgās pasaules malās, tad jau nemaz nav jābrīnās, ka ir radusies arī virtuāla valūta.

L lohi 31.08.2015

reali kaut kads iblis apkrapj sievieti uz naudu un vel sauc vinu par krapnieci. tadiem tikai muti izdauzit mazakais sods. nedod dievs satiksu tavu sapuvoso seju dzive.

A ainarinsh 31.08.2015

Edgar pumpur tu daunis esi? Pats raksti: "Pasaulē ir vairākas vietnes, kur iespējams rīkoties ar bitcoin monētām, tās “rakt” (mining). Šajā rakšanas procesā iespējams iegūt bitcoin monētas – lietotājs iemaina sava datora skaitļošanas jaudu, risinot matemātiskus uzdevumus. Latvijā iespējams sastapt bitcoin tirgotājus, piemēram, Localbitcoins var sameklēt Rīgā esošus bitcoin tirgotājus."
Sanak vienīgais krāpnieks esi tu pats, jo nesamaksāji tirgotājam par saraktajiem bitcoiniem. Pēc tevis cietums raud dēliņ.

Edgar Pumpur, tu neesi īsti normāls! Ko tu īsti gribēji parādīt/pateikt ar to COPYPASTE informatīvo rakstu par Bitcoiniem?

Tajā tekstā nav neviens vārds, par to, ka šī valūta ir nelegāla, un tu pats sarakstē, ko publicēju, saki, ka vēlies nodarboties ar Bitcoin tirdzniecību! Tātad tu mani apmelo, un saki, ka esmu krāpniece, bet pats vēlies nodarboties ar to?
Un vienīgais, kas saka, ka Bitcoins ir nelegāls esi tu.

Diezvai Airbaltic`ā var norēķināties ar aizliegtu/nelegālu valūtu, tāpēc es īsti nesaprotu kāpēc tu saki, ka esmu krāpniece, jo tu MAN neatskaitīji naudu par Bitcoiniem, ko tev nosūtīju.

Es uzticējos saviem klientiem, jo vienmēr tika atskaitīta nauda, tāpēc nosūtīju pirms saņēmu naudu, bet tavs gadījums lika man saprast, ka tā nedrīkst darīt un vairs tā nekad nedarīšu. Un netēlo pilnīgu muļķi, itkā tu nezinātu kā strādā localbitcoins.com mājaslapa. Ātrāk aizskaitīti bitcoini nenozīmē, ka naudu var neatsūtīt.

Un tik zemu, cik tu esi nolaidies, noteikti nevar kurš katrs, apkrāpt un pēc tam vēl mētāties ar nepatiesām apsūdzībām pret mani.
Es tev neko neizkrāpu, un neliku pirkt no sevis tavuprāt "nelegālo" valūtu, bet tu, man par darījumu neatskaitīji naudu.

Un neuztraucies, tu laikam neesi tik gudrs, lai saprastu, ka šajā gadījumā es varu iet uz policiju, jo man ir tavi dati, tu to nedarīji anonīmi, tāpēc lai jau tas iesniegums tur stāv. :)

D Draugs187 13.11.2015

Labdien. Mekleju so pasu cilveku. Samaksasu dasni, ja kads dos informaciju par Edgaru Pumpuru. Rakstiet uz [slēpt]@inbox.lv

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы