www.sudzibas.lv Aleksandrs Rudziss Dzivoklu ire - krapsanas

Aleksandrs Rudziss - Dzivoklu ire - krapsanas

Sis virietis ir krapnieks. No manis izkrapa 200 eiro par dzivokli un notaru liguma slegsanai. Manis pasas kluda bija ka noticeju sim laundarim. Vins man piezvanija un jautaja vai nevelos iret dzivokli ar kosmetisko remontu. Vins man piekarinaja ausis tik talu, ka aizsutiju vinam 200 eiro pirms liguma parakstisanas pat nenojausot ka soreiz esmu iekritusi laundara nagos. Pec naudas sanemsanas izsledza telefonu un uz inboxa vestulem neatbildeja. Rit rakstisu sudzibu policija, cerams ka so laundari izdosies nokert. Un vis stulbakais skiet tas ka uzraxtiju vinam to ka man ir mazs berns ar veselibas problemam bet vinam pat nebija sirdsapzinas :)

P

Комментарии (2)

T toveris 23.07.2015

Man tieši šis pats cilvēks piedāvāja īrēt dzīvokli Bauskā, Pļavu ielā 8, arī viss caur notāru, līgums uz gadu, bet tikai jāveic pārskaitījums uz viņa kontu (100 eiro), ko itkā samaksāt notāram.
Zvanīja no šāda numura: 26299217

I Ivonnamagon 23.07.2015

šis cilveks piedavaj iret Saldus..murgs kkads ar to cilvek, kads vispar real viņš izskatās tas mērlis..

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы