www.sudzibas.lv Doka Plus Neadekvāts priekšnieks

Doka Plus zooveikals - Neadekvāts priekšnieks

Priekšnieka attieksme pret darbiniekiem necilvēcīga! Neadekvāts! Prāsības lielas... nekad nekas neapmierina...darbiniekus uzskata par muļķiem, kuri neko nemāk, nekad neizdara pa prātam.Izplāno atlaišanu un jebkāda nieka dēļ lūdz rakstīt atlūgumu vēl kamēr ir pārbaudes laiks. liek parakstīt ka meteriālu pretenziju nav un atlaižot atvelk no algas mistiskas summas par nomirušiem dzīvniekiem, kuri patiesībā mirst pašu vainas dēļ! Kā var būt priekšnieks, ja interesē tikai ietirgojums?nepievēršot uzmanību blakus apstākļiem...ne jau tikai no pārdevējas ir atkarīgs ietirgojums...arī no tā cik veikalā iegriežas pircēju un kāds ir pircju materiālais stāvoklis un stāvoklis valstī

L

Комментарии (19)

N Nika 10.09.2010

paldies par rakstu.. CV tur nesutishu :)

. ... 03.12.2010

Vēl aizmirsāt pieminēt ka darbinieki kas visbiežāk ir sievietes tiek saukāti un pazemoti. Viņš saukā un pazemo sievietes kaut gan pašam tanī brīdī ir blakus sieva:( Padomājiet divreiz pirms iet tur strādāt.

D Dīdī 03.12.2010

Neesmu tur strādājusi, bet esmu dzirdējusi trakas lietas.

M Margita 05.12.2010

skumji ka taa. lai turas tas kas tur vel strada :)

S sirsninja 05.12.2010

Kas pa lietu? Nu cik var? Tak paskatieties apkart! Viss ir slikti un nekas neapmierina? Tad pasakiet ludzu, kur ir JUMS ta vieta, kur viss bus labi? Ja darbinieks tik tiesaam nezin to, kas jazin, vai tad prieksnieks pie ta ir vainigs uzreiz? Ir ari pasu vaina pie ta! Ja mak darit savu darbu un darit to pareizi, tad pasakiet, par ko prieksniekam butu jasauka un japazemo? Cilveki vienkarsi ir nolaidusies tik zemu un doma-es esmu vislabakais un par mani nav labaks neviens! Attaisiet acis! Visas vietas prieksnieki vai prieksnieces ir! Un tur ari par neidaritu darbu vinji blauj! Nu nevajag tak uzreiz vienu cilveku nomelnot. Ja tu maki normali stradat, ari prieksnieks ir normals!!!

K Kārumiņš 06.12.2010

Piekrītu raksta autorei - priekšnieks tur tik tiešām ir pretīgs, viņš bļauj un psiho par neko, jo kamēr tur strādāju ietirgojums bija visu laiku virs noteiktā minimuma, tas ir stipri pāri noteiktajam un vienalga viņš bija neapmierināts.

M Maška 06.12.2010

Laikam pašu nabadziņu bērnībā pazemoja, ka tā pazemo citus. žēl viņa sievu, cik reizes nav bļāvis uz viņas arī pārdevēju klātbūtnē! Uzreiz skaidrs kas par cilvēku.

A Anna 08.12.2010

Nu tas ir pilnīgs stulbums, kas tiek rakstīts. Ko var vārīties par visu šo. Ja vadībai ir prasības, kas ir jāpilda, tad tās arī ir jāpilda un punkts. Tas, kas augšā diktē noteikumus, nepatīk, ka aizrāda? Nu, tad esi pats priekšnieks. Nevajag celt degunu augšā darba ņēmējam un nolikt citus apkārtējos, jo nekad nezini, kad tev varbūt būs nepieciešama tā cilvēka palīdzība.!!! UN BEIDZAT VĀRĪTIES KĀ PUTRAS KATLI, NAV KO DARĪT? AIZEJAT...

B bijusii 06.01.2011

Izskatās, ka tie cilvēki, kas viņu tik dikti aizstāv ar viņu nemaz nav saskārušies...pati tur esu strādājusi un gana muti viņam aizbāzusi-manuprāt viņam ir nopietni kompleksi, jo tādas lietas viņs atļaujas tikai uz sievietēm...:D
Naudu arī pie katras izdevības grib apgriezt, bet ja tu esi labi strādājis un bijuši lieli ienākumi, tad tev pat paldies nepasaka kur nu vēl pie algas 5Ls pieliktu, tik zin kā pa visādām lietām 5Ls no naudas noņemt...tā kā nevienam uz turieni pat krīzes apstakļos neiesaku iet strādāt...

Z Zz 06.01.2011

Ja baig interesanti, ja zurka nomira pardevejai jamaksa ? Shaubos !

A Agnese 26.05.2011

Liels paldies. Grasījos sūtīt tur savu CV, bet pārdomāju:)

K kāmis 13.09.2011

tie kas aizstaav ir viena konkreta darbiniece kas tur straadaa, un pasai bija gruuta berniba tapec ta attieksme liekas normala!! lai turas Morda!! ;D

S Sintija 13.09.2011

Jābrauc prom no šīs valsts! Darbiniekus šeit neciena!!!...

B bolsik 08.11.2012

Rabotaju v etoj firme pol-goda. Menja vsjo ustraivaet. Xotja prediduwaja prodavwica menja otgovarivala tam rabotatj. mne rabota o4enj nravitsa. Esli vi k na4aljstvu budite normaljno otnositsa, to i k vam budet takoe ze otno6enie s ix storoni. A esli vi ne xotite rabotatj, to v ljuboj firme vas poprosjat udalitsa. Xozjain ljuboj firmi xo4et bolj6ego, eto prostaja psixologija. V ljuboj firme tak. Kakoj bi ewe iz vas na4aljnik polu4ilsja interesno.

A nawet togo, 4to tut pi6ut, 4to nado uezzatj iz strani, tak edjte, kto vas derzit. Toljko tam vi to4no budite rabami.

Tut pi6ut, 4to na nix kri4at ne za 4to, tak privedite primer, ato ploxo doxodit, kak eto ne za 4to???? Pri4ina vsegda estj. Prosto tak ni4ego ne bivaet. A esli sam rabotnik svoix kosjakov ne priznajot, to emu voobwe v torgovle delatj ne4ego!!!

V vibane 20.02.2014

otvet - bolsik.
ja rabtaju tam tože, 4 meseca, horošo slova ne uslišala, daže kogda prodaža bila na ura, kazalasj lutše ne kuda. No ih vseravno eto ne ustrajevajet - kričat večna. I izvenite takoe otnašenije kak u nih, što što to slučajetsa on ignalirujet tvoji zvanki i sms, i voobše što eto za načalstvo u kotorih komunikacija s strudnikom proishodit čerez sms :D naverna problemi u nih s komunikacijej . :D
Nu odnom slovom, ja rabotala mnogo gde, vezde načaļniki kak načalniki, trebovatelnije da, no nekto nekogda ne pozvalal perestupatj čertu obšenija ( kriki, oskrablenija) no tut kak raz taki etiķeta net. I voobše rabota rabotnika vse zavisit ot atmosferi i otnašenija k sebe. Da i poražejet to što na rabočem meste zaprešajut sedetj, net stula, govarat što ti 10h svojih dolžna rabotatj :D net ni čajnika, ne kuda kurtočku povešatj i tak dalee. nu izvenite, i kak možna rabotatj v tako meste!!! Eto nado bitj ili v polnoj žope ili ne lubitj sebja!!!
Ja lična snimi rastavalasj s boļšim komfliktom, vedj oni i vsamom dele ne ļudi i postupajut po svinki!!! Oskrablenija, kotorije oni ne imejut prava daže golos povišatj. I skupiji- eše kakije.
Gde ja rabotala otkrilsja nedavna on (goda net) - a prodovšic pomeņalasj uže očeņ mnogo. Eto uže govorit o tom što vina ne vnas prodovšicias, a ot etih načalnikov, kotorih kak takavimi daže nazvatj neļza ;)
Udače devuškam kotorije tam rabotajut!!!

L lubova ostrovska 13.09.2014

ooo!!skoljko otzivov o zamecateljnoj firme Doka plus!!!kak ze vsjo odinakovo!!rabotala i ja v etoj firme dva goda nazad, , eto bil suscij ad!!v konce koncov rastalisj mi voobsce uzastno!!!okazivajetsja kogda ustraivajessja k nemu ti uze iznacaljno podpisivajes pustie bumazki, kotorimi oni potom krutjat kak hotjat.ja otrabotala tam 4 mesjaca, i okazivajetsa smogla u nego vzjatj avans na summu 550 lat.bez vsjakih zajavlenij i bez vsego procego, dobrij djadja Aleksej, , , prosto tak vzjal i dal mne ih...zahoteli povesitj na menja eti denjgi..pravda kiška tonka okazalasj..i eto dlja nego jesčo nezakončilosj..ja jego ne ostavlju v pokoje, skoljko sljoz prolito..vkalivala kak dura, i treslasj uze za nedelju kogda znala čto oni priedut!!!KROVOSOSI ONI!!NESCITAJUT ZA LJUDEJ NIKOGO!!!Devočki kto postradal kak nibudj ot etih ljudej nado kak to objedinjatsja..vmeste mozno mnogovo dobitsja!!!a kto jesčo ne popalsja na ih udočku budjte akuratni.a kto nadumajet sotrudničatj prisojedinjajtesj!!!moj e-mail. [slēpt]@inbox.lv

L Lelde Langovska 18.09.2014

Nostrādāju 1, 3 gadus. Pateicības nekādas!!! Aizgāju pēc pašas vēlēšanās, jo ilgāk vairs nespēju izturēt lietas, kas tur notiek. Pilnībā piekrītu negatīvajām atsauksmēm par priekšniecību! Lai arī cik grūti būtu atrast darbu, nestājaties SIA "Doka plus"!

B bolsik 18.09.2014

Uzmanibu!!! Vajadziga palidziba!!! Uz SIA Doka Plus uzrakstits iesniegums policija, sakta kriminallieta "KRAPSANA"!!! Ja jus atlaizot no darba neizmaksaja atvalinajuma kompensaciu, algu utt, drosi zvaniet man!!! a jus parakstijat tuksas lapinas, bez noraditas summas, GAIDU JUSU ZVANU!!! Ceru, ka gan Dieva prieksa, gan Likuma prieksa, vini dabus to, ko ir pelnijusi, par visam savam darisanam!!! Drosi zvanat no visas Latvijas, loti gaidu!!! 25941530. Ar cienu, Svetlana.

M Marina Romanovska 11.10.2016

labdien gribu savakt visus kurs tur stradaji un varbut iesim tiesa par kompensacijam rakstiet man facebook marina romanovska

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы