Darbs Ārzemēs - Bezdarbs

Sveiki tautieši,Es ārzemes (Vācija) dzīvoju jau 2 gadus, 1 no tiem sēžu bez darba. Neesmu ne slinka, un valodas zinu un viss parējās ari ir kartība. Gribēju uzzināt, kāda pieredze ir citiem tautiešiem, ka jūs dzīvojat šajā birokrātija un, vai patiesam visiem citiem iet tik labi, ka citi lielas interneta mājaslapas? Turklāt uz Vāciju tagad tiek vervēti aizvien vairāk cilvēku no Latvijas. Uz kurieni viņi brauc, ja tā īsti neka nav? Es zinu, ka šeit ir loti grūti dabūt darbu jebkādu.. Un pilnas slodzes (1300 eiro Brutto) sievietei gandrīz vai neiespējami. Varbūt ir kad, kurs ari dzīvo Vācija un lasa šis sūdzības..

Комментарии (6)

P Postaler 26.11.2015

Sievietēm domāju tiešām diezgan pagrūti.. Večiem viegli.. pat bez vācu valodas, tikai ar krievu/angļu esmu strādājis veikalos, celtniecībā un pat wv rūpnīcā..
Alga ar uz rokas mazākais kas bijis ap 1500eiro.. tas pa kādiem 10 eiro stundā.. Vācietis strojkā teica, mācies valodu pie manis būs 25eiro stundā!

Y yfa258 26.11.2015

http://rus.tvnet.lv/novosti/kriminal_i_chp/309615-ochjerjednoy_razvod_na_rabotu_za_granicjey

M melnapantera 26.11.2015

to Postaler :
mans virs ari celtnieciba strada un pelna loti maz 8, 50 -9, 00 eiro h un tad vel priecajamies ka pienema, jo mums bija svarigi nokartot apdrosinasanu ..ar manu viru kopa strada ari vaciesi ar papiriem, tas kurs krasotajs nepelna vairak par 10 eiro stunda pat ar visiem papiriem ..Mums galigi nav paveicies, vai nu mes esam ne taja regiona, vai nu cita problema ...Agrak virs bija pasnodarbinatais, sanema ne vairak ka 13 eiro h, nu bet tas jau skaidrs, ka problemu bija daudz lielaka dala aiziet nodoklos ar visu norakstisanu, ja parsniedz 13 000 gada, tad jamaksa branga summa, kur lai tadu naudu vispar nem, jadzivo un jamaksa vel viss kas saistits ar pairiem .Mums iet loti gruti, kaut virs strada katru dienu un vel svetdienas piestradajam, lai dargo dzivoki nomaksatu .Majas neko aizsutit nemaz nesanak ..

S sils2012 27.11.2015

Raksta autore-uzrakstiet man ludzu uz email [slēpt]@inbox.lv

J Jurciks16 01.10.2016

Daudzas sievietes brauc uz vaciju lai !!! Tas ir stradat un tt!!! Tur tada darba ir daudz!!!

L Lina li 04.03.2019
Darbs arzemēs

Šveicināti. Vai ir kāda droša firma ar kuras starpniecību var braukt strādāt uz ārzemēm. Kur ziņu ka viss būs kārtībā un nopelnīšu

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы