Dairis Ābols - jumta darbi - Krāpnieks!

Neiesaku ielaisties nekādās darīšanās ar „jumtu meistaru” Dairi Ābolu (var stādīties priekšā arī ar citu uzvārdu, vecums ap 28 gadi, pārvietojas ar melnu BMW X5). Darbojas pierīgā – Olainē, Olaines novadā, Ķekavas novadā (galvenokārt vasarnīcu un privātmāju rajonos). Piedāvā veikt dažādus jumta darbus kā arī citus būvniecības un remontdarbus. Par šo darboni un viņa strādnieku – dzērāju brigādi ir ļoti daudz sūdzību. Darbi tiek veikti ļoti nekvalitatīvi, neprasmīgi, neiekļaujoties termiņos. Tiek sarēķinātas nepamatoti lielas tāmes ar mērķi, lai iegādātos par daudz būvniecības materiālu un pēc tam tos „pa kluso”aizvestu un notirgotu tālāk vai izmantotu citos objektos. Dairis ir apkrāpis arī daudzus cilvēkus paņemot avansā naudu, bet neveicot norunātos darbus – viņš nozūd un neatbild uz telefona zvaniem un īsziņām.
Nekādā gadījumā neaizdodiet viņam naudu!! Dairis sola naudu atdot maksimālais 3-4 dienu laikā, bet tas nenotiek! Viņš nemitīgi aizbildinās ar dažādām problēmām (salūzusi mašīna, problēmas ar klientiem utt.) un naudu neatdod mēnešiem!
Uzmanieties no viņa, jo Dairis Ābols sākotnēji atstāj par sevi ļoti labu, patīkamu vienkārša un godīga cilvēka iespaidu. Māk ar cilvēkiem kontaktēties viņu valodā. Izstāsta savu grūto dzīvi, kas protams viss ir pilnīgs izdomājums, lai tikai iežēlinātu un iegūtu otra cilvēka uzticību. Neticiet nevienam viņa vārdam un neielaidieties nekādās darīšanās ar viņu!!

A

Комментарии (135)

H hvz 10.01.2014

Dairis Ābols aizņemas naudu no pilnīgi visiem iespējamiem cilvēkiem, viņš ir spēlmanis, visu šo nudu viņš nospēlē spēļu automātos. Tiešām neiesakām ielaisties ar viņu jebkādās darīšanās.

B bones 24.01.2014

Ļoti precīzs un patiess apraksts.

K krastamarta 26.04.2014

Jā, krāpnieks un zaglis-mūs arī apzaga-paņēma naudu, bet materiālus tā arī neatveda,

K karlissilver 18.03.2017

ka var jus sazvanit

E Egoiste123 12.06.2017

Rakstiet man
Es vācu lieciniekus, visas iesaistītās personas, lai uzsāktu beidzot lietu pret šo necilvēku.

X xzbv 11.05.2014

Piekrītu sūdzībai un komentāriem, Dairis Ābols patiešām ir krāpnieks, iesaku izvairīties no darīšānām ar šo cilvēku, it īpaši neaizdodiet naudu, neticiet nevienam teiktajam vārdam.

X xzbv 13.05.2014

Visiem kopā ir jāsazinās un jāiet uz menteni lai to plukatu noliktu pie vietas.

R Reguls 23.02.2017

Ievadiet atbildes tekstu Zinu kur meklēt Dairi Ābolu. Mans mob.t. 27493105

S sudzība.lv 12.06.2017

Zinu kur meklēt Dairi Ābolu

K kaza..... 14.05.2014

Šis Dairis ir atrodas Skrīveros. Dzīvo pie savas mātes. Ja kāds vēlas vienkārši viņu pret asfaltu izsmērēt, meklējiet tur.

X xzbv 14.05.2014

Viņu ne tikai pret asfaltu ir jaizsmērē, kā tādu mērgli vēl zeme nēsā.

K kaza..... 14.05.2014

Apzaga arī manu ģimeni. Vērsāmies policijā. Varbūt vēl kāds vēlas pievienoties?

N Nora Hovecka 24.04.2016

Mēs ar mammu īrējām istabu 3-istabu dzīvoklī pie viņa Vecmīlgrāvī. No sākuma viņš likās ļoti jauks cilvēks. Viss bija labi līdz vienam brīdim. Viņš paņēma manas mammas pasi, aizgāja un paņēma daudzus kredītus uz viņas vārda, kurus viņa vēljoprojām maksā. Mamma iesniedza policijā iesniegumu. Protams, neviens nelikās ne ziņas par šo gadījumu. Pats Dairis Ābols nozuda, kad ar viņu mēģināja sazināties. Tāpēc ikviens, kas ir saticis vai satiks šo personu, nekādā gadījumā neiesaistieties nekādos naudiskos darījumos un neticiet nevienam viņa vārdam, jo viņš ir melis un krāpnieks!!!

X xzbv 15.05.2014

Protams aizsūtīju jums ziņu no sevis uz kaza...sūdzībās lv iesēdināsim to sūdu

Y yo 27.05.2014

jā, man arī līdzīga situācija ar šo tipiņu. ielieciet iecirkņa numuru/ adresi, kur iesniegt iesniegums policijā.
lai sanāk kolektīvais - par krāpniecību lielā apmērā. viņš darbojas vārds vārdā, kā aprakstīts

K kapuletti 16.06.2014

Cik mēs esam daudz un cik vēl tādu, kas šeit neraksta... Un cik to, kas nezin viņa vārdu un uzvārdu. Domāju, ka policija neko nedarīs kā vienmēr. . . :(

K kapuletti 16.06.2014

Slavenais Dairis Ābols

H Hovards 18.06.2014

Gribat ko darīt-varam mēģināt.Rakstat [slēpt]@mail.ru-atbildēšu, koordinēsimies un taisīsim šim fruktam jautru vīkendu gada garumā.

A abcd 18.08.2014

Iespējams, deklarētā dzīvesvietas adrese ir Skrīveru novads, Skrīveru pagasts, "Kastaņas".

A abcd 18.08.2014

Info no ss.lv
http://www.ss.lv/msg/ru/construction/civil-work/civil-work/roof-jobs/jhfmh.html

AnnaKudeiko 23.08.2014

Skrīveru Dairis visas pagasta penzionāres apkrāpis!! Es arī esmu viņa upuris! Atnāca pie manis uz dzīvokli un teica, ka ja viņam iedošu visu naudu, kas man ir un visas dārglietas un visu krāsaino metālu, tad man būšot 3x lielāka penzija nākamajā mēnesī!!! Un kā jums liekas, kād bija mana nākamā penzija?

Z zzzzz11 26.08.2014

Anna Kudeiko-kā var būt tāds naivums Jūsu vecumā??? Uz ko tad cerējāt, tiešām uz 3 lielāku pensiju?? Cilvēki, domājat taču ar galvu!
Runājot par šo personāžu sen jau bija zināms, ka glumjš tips, melīgs, noēdies vepris, kas mēģina izbraukt uz citu rēķina. Laikam pie mammuča vairs nedzīvo, nav sen redzēts Skrīveros.

on esho zhiv ??? wow ja udevljon, za takie postupki on esho dishet, ...

S Sofija1990 27.08.2014

Ir bijusi pieredze shaja Lieta ar so cilveku.!! Naudu krapj ara ka vellos.. un tik skaisti runa. Ligumu raxta uz kkaadam lapinjam.. un beigas saplesh. Mums visus materialus nolietotus veda. Un stradnieki pateica, ka vins visu naudu nospele automatos.. [slēpt]@ es labprat vinju iesudzetu.. bet pieradijumu ta nav.!!!

S sudzība.lv 12.06.2017

Ir pierādījumi, rakstiet man

S Saules siltums 27.08.2014

Vēl ir arī krāpnieks Raimonds Aļūsovs no Drustiem.
Arī paņem naudu un pēc tam pazūd.
Tāpat vēl krāpjas Pāvels Fedorenko no Allažiem.
no tiem arī uzmanaties. šie vīriņi ir dzīvokļu remontu meistari.

un vēl ir zināms vīrs, kurš it kā nekrāpjas, bet uzstelē siltumsūkņus un saules baterijas, bet beigu beigās pats īsti nemāk sastelēt.
un kad iekārtas sāk nedarboties, viņu Jāni Silu (firma Energooptimus) ir grūti dabūt uz objekta. Atbrauca ar lielām lūgšanām, kaut ko pie iekārtas padarīja, naudu protams, uzprasīja, bet siltumsūknis kā čakarējas tā arī čakarējas.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы