www.sudzibas.lv Daugavgrīva valsts valodas inspekcija

Daugavgrīva - valsts valodas inspekcija

Interesanti ko dara Valsts valodas inspekcija, ja jau virknē veikalu arī tikko pieņemtas pārdevējas Rīgā, Daugavgrīvā nerunā un pat nesaprot ne vārda latviski. Tā ir totāla pamatnācijas diskriminācija! Es vēl saprastu, ja tas būtu kāds krievu getto, kur latviešu nebūtu vispār. Varbūt tādu vajadzētu izveidot? Sadzīt visus Krievu salā, lai tad runā kā grib. Bet es Latvijā runādams latviski tieku diskriminēts un pazemots...

E

Комментарии (5)

K katjux 20.06.2010

kakoj ze ti loh. eto prosto pisec.

P Pūka 20.06.2010

Piekrītu, vienkārši reizēm raudāt gribas!
Netālu vien ir tā Krievu sala, ideāla vieta, ne?
Pagaidām tukša, blakus ostai, varēs mazie tusēt pie angāriem ar savām balto strīpu biksēm...
Tikai sabiedriskais transports tur nekur nekursē, bet gan jau to varēs ziedot...

J j 20.06.2010

stulbs nacionalists

B Bolderajasmazdarzins 20.06.2010

Labdien. Aŗī man pieder mazdārziņš ar vasarnīcas tipa ēku Bolderājā, aiz 3. autobusa galapunkta. Tā kā jau tur dzīvoju kā 3 gadus. ņemot vērā augsto noziedzības līmeni tieši šajā mazdārziņu rajonā, es uzskatu tā, ka vispaar tos mazdarzinus vajadzetu likvidet, jo tas ir narkomanu un dzeraju pareklis. Regulāri tiek demolētas dārza mājiņas, pat arī tiek aizdedzinātas. Nedroši jutās tie vasarnīcu ēku īpašnieki, kas tur arī nakšņo vai atgriežas no darba vēlākā nakts stundā, jo pastāv risks, ka dārza mājiņā jau saimnieko zagļi ar lauzni rokā.
Nekas, pēc Jāņiem es safotografesu tur visas lietas, kas tur notiek, tad bus jaraksta nopietna vestule Rigas Domei, lai Bolderajas darzu rajona beidzot ievieš kartibu.
Nevaram mes dzivot tacu ka Kolumbija, kad makskerniekiem, kas no Buļļupes iet cauri mazdārziņu rajonam, ir jabaidas par savu drosibu, jo pamestajas darza majinas dzivo jaunatne, kas lieto narkotikas.
Es uzskatu, ka tam bardakam Bolderajas mazdārziņu rajonā ir japieliek punkts.
Pirmkart ir bargi jasoda Darzkopibu sabiedribu kooperativu valdes priekšsedetaji, jo viņi ir tieši atbildīgi par drošību un arī par kārtības ievērošanu mazdārziņu rajonos.
Bet realitāte ir ļoti skarba- dārzkopības sabiedrību valdes tik iekasē naudas par zemes nomām, par elektrību, par mēslu izvešanu, bet nekas netiek darīts drošības labā.
Es uzskatu, ka beidzot Rīgas Domei būtu jāķeras pavisam nopieni šī sāpīgā jautājuma risināšanā.
Vai nu jānorīko biežākas policijas patruļas, vai arī jāizliek par pienākumu dārzkpoības sabiedrību priekšniekiem uzlabot drošības pasākumus mazdārziņu rajonos, piemēram, algojot apsardzi, vai arī varētu mazdārziņu iedzīvotāji paši rīkot patruļas, uzraugot nepiederošu personu pārvietošanos.
Pēdējais risinājums ir likvidēt dārzkopības sabiedrības un tas arī būtu vispareizākais.
Jo, kas notika pagājušo gadu pie 3 . autobusa galapunkta? Notika kas, ka jaunieši ziemas pariodā aktīvi demolēja dārza mājiņas, pat dažas aizdedzinot. Kur skatās cienītā Bolderājas policija?!
Kāpēc nekas netiek darīts drošības labā?

J JSS7777 25.04.2013

Daugavgrīva ir vieta no kuras sākās Rīgas atbrīvošana 1919. gadā, tā ir vēsturiska vieta katram cienīgam latvietim.

Pats dzīvoju Daugavgrīvā un zinu par ko iet runa un piekrītu uz visiem 100%, ja ir vēlme tad sauciet pašvaldības policiju un viņiem būs jāsastāda protokols ja netiek lietota valsts valoda un miers, jo valodas komisijas darbiniekus gaidīsiet līdz 2025. gadam labākajā gadījumā :)

Par Latviju!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы