www.sudzibas.lv Cokols Buvniecība Darbinieku atalgojums,darba kvalitate

Cokols Sia - Darbinieku atalgojums,darba kvalitate

Sveiki!Velētos pabrīdināt par kādu jaunu firmu Valmiera. Saņemas strādniekus ka studentus tā ari kratīgus ģimenes cilvēkus kas tiešam pieprot savu amatu un ietur viņiem algas līdz iekrājas pārāk daudz, liek parakstīt parādzīmi mistisku vai neko nesakot pārtrauc jebkādas darba attiecības ar strādnieku nenomaksājot pat nodokļus. Pēctām uz zvaniem neatbild un savu godīgi nopelnīto naudu vari iegravēt skursteni.Jebkuram objektam regulāri tiek kavēti termini un pārsniegtas izmaksas jo naudu izņem avansa savam izklaidēm.Pēc Sia Cokols jeb kurs darbs ir jāpārdara jo steidzinot darbus kvalitāte paliek otrajā plāna punkta.

M

Комментарии (1)

S skaidrited 20.11.2015

Esam saskārušies ar šo uzņēmumu. Par darbu nesamaksā, ir palicis mums parādā par 3 mēnešiem. Pats brauc atpūsties uz siltajām zemēm, kamēr strādnieki liek zobus uz plaukta, tikai sola beigās nekā. ĪPašniekam bija salauzta kāja kāpņu telpā, laikam par nesamaksātiem parādiem. Nekad neielaidieties ar šo nekādās darīšanās. No celtniecības neko nesaprot, māna darbiniekus. SOS!!!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы