Charlie Hebo - Šaušana

Un ko sudzaties ka juus debilos franchu karikaturistus noshaava? / ?? Ko sudzaties??? Ciik reizes iesplavat dzesele un nirgajaties par citu ticibu ko? Nez kapec mes esam iedomajushis ka viss kas ir savadaks kaa mums ir nepareizs... Pat tad ja taa... Paturiet pie sevis... Nee jus veel karikaturas zimejat.. Tatad dabujat pa purnu pelniti!!! Ar to jasamierinaas ka ne visi ir tadi pasivi truli eiropieshi kas tikai seez briselee un smaida pedinju smaidiem... Ir tautas kas dara un aizstav to kas viniem svarigs...

M

Комментарии (35)

ilmaars 12.01.2015

Slepkavošana ne ar ko nav attaisnojama! Tu laikam no alas izlīdi. Ja Latvijā visi sāktu viens otru šaut nost, jo kādam kas nepatīk, tad cilvēku uz zemes virsmas vairs te nebūtu. Nu nevar kādu nogalināt politiska satura karikatūras dēļ. No pieredzes teikšu, ka musulmaņiem ar galvu riktīgi nav. Uz savas ādas izbaudīju dzīvības draudus. Tieši tāpēc es nepārstāvu nevienu reliģiju, jo cilvēki, lai gan pārstāv dažādas ticības - pie Dieva iet pa dažādiem ceļiem, bet aizmirst, ka mērķis ir viens - mīlestība. Un tas kurš otru nošauj kā iemeslu minot reliģijas aizstāvēšanu, vairs nav cienīgs pieminēt radītāja vārdu. Un Dievs, Radītājs, augstākais spēks - kā kurš to dēvē, nekas nedod kādam tiesības atņemt sveša cilvēka dzīvību.
Slepkavot nenozīmē aizstāvēt, ne šajā gadījumā. Šajā gadījumā teroristi parādīja cik vāji viņi ir, ka nevar izrunāties, saprast, bet tikai paņemt kādu un noslaktēt. Bet šī situācija tagad izraisīs to, ka visi musulmaņi būs bāžami vienā maisā, pat nevainīgie, kam reliģija nozīmē mīlestību pret pasauli un Dievu. Autor, tevi vajag izolēt, jo tu raksti negudrības. Ja būtu nogalināts kāds tavs ģimenes loceklis vai draugs, tu šādas glupības nerunātu.

ilmaars 12.01.2015

Kā tu citiem iesaki paturēt savas domas pie sevis, būtu jau nu aiztaupījis savu laiku un spēkus izticis bez apkaunojuma parādot, cik tev ir zems intelekta līmenis.

Y YoYo 12.01.2015

Ilmār Tev ir absolūta taisnība!
Var tikai izteikt nožēlu, ka šim indivīdam ir tik zems intelekta līmenis!

M mitsubaru 13.01.2015

Ilmaar tu neparstavi jo tev bail biete dabut?jo ja parstavesi tad bus citi jaapd..sh?atad var dirst ko gribas un kad dabuj pa purnu tad ir terorisms?secinu ka tu nessi isti riktiigs..

Latviešu tautas 13.01.2015

mitsubaru скорей всего не латыш: они по природе трусы!

ilmaars 13.01.2015

Autor, es tieši tamdēļ neko nepārstāvu, nevis jo man bail, bet es nezinu, kura reliģija būtu tā pareizā, jo visiem šķiet, ka vislabākā ir tikai tā, pie kuras pieder viņi paši. Cilvēks var iet baznīcā un viņam tāpat būs sirdī tukšums, bet var sēdēt mājās un kārtīgi izlūgties spēku dzīvot un paciest un pat tad viņam būs lielāka ticība, nekā tupot kopā ar liekuļiem.
Ja es arī ko pārstāvētu, tad es (atšķirībā no tevis), neietu sist visus, kas nepiekrīt manam viedoklim, jo viedokļi ir dažādi. Un ko nozīmē "dabuj pa purnu?" Cilvēki pagājušonedēļ nomira dēļ kaut kādiem zīmējumiem. Tas nav normāli. Tad tikpat labi tev var uzbrukt, jo tu uzbrūc publiskajā telpā ar ne tiem labākajiem vārdiem! Un īsti riktīgs neesi tu. Man ir pieņemams, ja cilvēki ievaino vai tiešām nogalina kādu, ja tie "kādi" uzbrūk viņu ģimenei, sit bērnus, bombardē viņu mājas - pašaizstāvēšanās, kas kādam var beigties ar nāvi. Bet ja tu tā sēdi un atver avīzi un izdomā, ka "o, man te viens skricelējums nepatika, jāiet kādam atraut galvu", tad tevi būtu jāliek psihenē. Turpini ņemties ar savu Islāmu vai pie kā tu tur piederi, bet es tur galvu nebāzīšu.
Ja godīgi, mana "reliģija" ir daba - cieni visu sev apkārt un tiksi cienīts pats. Beidz mēslot, d*rsties, naidoties un tici kam augstāk vienkārši tāpat, savā dvēselē, nevis visiem to uzspiežot. Man nav jāatzīst pilnīgi nekas, no tā, ko tu pārstāvi :) ja tu kam tici, labi, nebāz citiem to acīs. Kā teica, ticība ir kā krāniņš - tev tas iekšā kaut kur ir, bet tāpēc nevajag to publiski vicināt cilvēku priekšā.
Tādi kā tu nesaprot vispārējo nozīmi - reliģijas ir daudz un redz dievi ir dažādi, bet beigu beigās tas Dievs ir tikai viens, neatkarīgi pa kādu ceļu tu pie viņa ej. Un pa tik sad*rstu, kādu tu ej, tu viņu nekad nesasniegsi, ja tu neproti cienīt svešu cilvēku, kurš tev neko nav izdarījis.

ilmaars 13.01.2015

Ja būtu tāda visatļautība, kādu grib autors, tad drīkstētu cilvēkus nošaut, jo ''kāds ne tā paskatījās'', ''veikalā bija gara rinda'', ''šņabis maksāja vairāk nekā es gribēju'' un par citiem sīkumiem un muļķībām.

M mitsubaru 13.01.2015

Viņi tika bridinati ka taa tas beigsies..gadiem to turpinot darit..apbrinoju cilveku pacietibu kas atljautu tik ilgi dirst sev uz galvas..manuprat tas bija logisks iznakums..nenoliegshu ka es nebutu tik ilgi iztureejis..ilmaar tu laikam esi viens no mikstajiem latvieshiem ko ne??skatos tev pat viedoklis par mani radies...bez zinashanaam..tu zini ka tadus sauc kuri nezin bet dirsh?

Latviešu tautas 13.01.2015

А я поддерживаю нынешнего премьер-министра Венгрии: людей с чуждыми для нас ценностями не стоит вообще пускать в Европу. У них есть своя Родина: вот пусть там и тусуются... Я же в Россию не лезу...

ilmaars 13.01.2015

Jā, tādiem d*rsējiem ir vārds - mitsu baru. Paskaties spogulī un ieraudzīsi kā viņi izskatās.
Pēc tās verbālās virtuālās caurejas, ko tu te iepļūtīji, man ir gan priekšstats, ka gudrs tu neesi, tā ka iebāz savu viedokli vienā savā vietā, uz kuras tu resnī pie datora :)

M mitsubaru 13.01.2015

Ilmarin tev butu vieta eiroparlamentaa..tu varetu tur saviem "miermiligajiem lidzigi domajoshiem"" palaiziit!!un ja tev paveiksies varbut kads tevi arii taja viena vietaa panems!!!:D

Latviešu tautas 13.01.2015

tev butu vieta eiroparlamentaa
================================
Согласен: нефиг таким как Сандра Калниете или Роберт Зиле там интересы американских компаний защищать. Нужно и о Латвии подумать... Почему американских: нынешняя война санкция в Европе выгодна только американским компаниям в деле ослабления европейских конкурентов...

Y YoYo 13.01.2015

To Mizu bars:
Ko tu te ļečī ar savu taisnību! Tu kaut reizi vispār to žurnālu esi redzējis???
Viņi publicē karikatūras gan par Romas Pāvestu, gan Jēzu, gan Valstu vadītājiem un protams arī Muhamedu.
Atšķirība tikai tā, ka cilvēki ar veselu saprātu to tā arī uztver.
A ko ta šitie lupatas ... atradušies baigie varoņi ar ieročiem uzbrukt neapbruņotiem cilvēkiem vai spridzina bumbas metro stacijās.
Tā nav nekāda varonība uzbrukt neapbruņotiem civiliedzīvotājiem.
Un vēl Mizu bars tas ka tu te anonīmi kādam soli pa purnu vai kā tamlīdzīgi draudi liecina, ka esi ne tikai garīgi vājš, bet arī lupata vārda tiešā nozīmē.
Labāk ej padročī pie Muhameda svētbildes varbūt mazināsies rūgtums par paša neizdevušos dzīvi.

ilmaars 13.01.2015

Tas tik bērnišķīgi izskatās, ka tu mēģini man uzbraukt un citiem, domājot, ka tas novērsīs uzmanību no tava stulbā sūdzības temata. Un tas, ka tu man iesaki laizīt, ir ironiski, jo ko tādu var ieteikt tikai cilvēks, kuru pašu ņem tajā galā vai kas ir homo. Tad ej homojies ar saviem muslima geju brāļiem, jo citu iemeslu es tavam runas veidam neatrodu :)

M mitsubaru 13.01.2015

Yoyo jus ar ilmaaru varetu but kopaa ists saldais paaritis..ja vien tu neesi ilmaara personibas dalishanaas enas puse!!:)

Y YoYo 13.01.2015

Tev tak Muhameda karikatūra neļauj mierīgi gulēt!
Nekas tavā dzīvē no tā mainās esam mēs saldais vai skābais pārītis!
Es jau tev teicu ej labāk papulē savu mazo raķetīti vismaz stress mazināsies :DDD

G Ghenghis 14.01.2015

mitsubaru? man nepatīk tavs viedoklis. Un atsaucoties uz tevis piedāvāto variantu es atnākšu un nošaušu tevi. Nevis ar kādu brīdinājumu lai varētu sagatavoties manam uzbrukumam, bet vienkārši. Pēc tevis piedāvātā varianta. ilmārs un yoyo piedāvāja konkrētus faktus un pretargumentus. uz tiem tu atbildi ar piedāvājumu izlaizīt. Protams, sūdzības nav tā intelektuālākā vieta kur diskutēt, bet jā...Es mīlu šo zemi ne valsti ne jau politiķu vainas dēļ, bet šādu pajoliņu dēļ, kas savu artavu dot tam, ka mūsu sabiedrība ir visai deģenerējusies, vai vismaz panīkusi.Tā ka paldies tev. sudzibas.lv uztur serveri, lai to aizņemtu tavas plānprātības un laizīšanas piedāvājumi.

G Ghenghis 14.01.2015

mitsubaru? man nepatīk tavs viedoklis. Un atsaucoties uz tevis piedāvāto variantu es atnākšu un nošaušu tevi. Nevis ar kādu brīdinājumu lai varētu sagatavoties manam uzbrukumam, bet vienkārši. Pēc tevis piedāvātā varianta. ilmārs un yoyo piedāvāja konkrētus faktus un pretargumentus. uz tiem tu atbildi ar piedāvājumu izlaizīt. Protams, sūdzības nav tā intelektuālākā vieta kur diskutēt, bet jā...Es mīlu šo zemi ne valsti ne jau politiķu vainas dēļ, bet šādu pajoliņu dēļ, kas savu artavu dot tam, ka mūsu sabiedrība ir visai deģenerējusies, vai vismaz panīkusi.Tā ka paldies tev. sudzibas.lv uztur serveri, lai to aizņemtu tavas plānprātības un laizīšanas piedāvājumi.

M mitsubaru 14.01.2015

Man godigi sakok pilnigi pie vinas vietas kas tev patik in kas tev nepatik...davai es zimeshu karikaturas par tavu maati ..kadu meeslu vina piedzemdeejusi...kaa tu jutiisies ko a? Darishu to seshi gadi un tevi apsmies sabiedriba..ko ka tu jutisies KO ATBILDI VARONI?

M mitsubaru 14.01.2015

Tu tikai pasmaidiisi oar to jo tu tachu esi demokrats...demokratija ...varda briviba.. Karikaturas hihihahaa...visi tevi apdirsh iun tu smaidi..demokratija ibio taksh..

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы