Smile De Lux

Pain off SIA
www.smiledelux.lv
Адрес: Raiņa iela 3a
Jelgava
Latvia - LV-3001
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 20383388
+371 26789883
Время работы: 0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
Категория: Здоровье / Медицина  •  Стоматология
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

11%
Жалобы
9
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Smile De Lux - Жалобы и отзывы

Smile de lux - Nekvalitatīvs darbs

Nekvalitatīvs darbs Rakstu, jo man šo zobārstu rezultātā zobu sakārtošana izmaksāja 3500 euro. Man nolūza zobs. Vērsos pēc palīdzības. Dakteris vārdā Sandis, teica ka jāraujot ārā sakne un finālā uzlikām kopā uz uz diviem zobiem kroni un tukšajā vietā zobu kas turē'jās pie šā kroņa. Tāccu neviens nepārliecinājās vai uz tiem blakus zobiem var vispār likt krožu, jo tie bija blombēti zobi. Vienkārši noslīpāja un uzlika kroņus. Pēc trijiem gadiem man pie smaganām nolūza abi zobi, kuriem bija uzlikti kroņi. REZULTĀTĀ...

Smile de lux - Плохой сервис

Плохой сервис Обратились в субботу за помощью, т. К у сына шатался молочный зуб, а новый уже в бок начал расти. Спросила его вырвать, ето минутное дело. В приёмной работница ответила, что сегодня никого по таким делам нету и начала разговаривать с другими людьми как буд-то нас нету. А там сидели три человека и была врач. Мы раньше у них ставили пломбы и в приёмной была хорошая женщина, а тут новая и некультурная совсем. Ужасное отношение именно у етой женщины.

Smile de lux - Slikts serviss

Slikts serviss Gāju uz šo zobārstniecību ar domu salabot 6 zobu, ļoti sāpēja un ķērās ēdiens aiz tā. Cik atceros ārste bija sieviete, vārdu neatceros. Vienvārdsakot, pagājis ir gads, nauda ir iztriekta vējā un viss sākās no jauna. Šajā klīnikā ne tikai neprot labot zobus, bet arī ārstes ir ļoti nepieklājīgas. Iegāju kabinetā, sāka labot zobu, pēkšņi ienāk kaut kāda cita ārste un sāk klaču, aprunā darbiniekus un tā visu laiku kamēr biju tur, ķiķināja un izlikās, ka šeit es neesmu. Liela nauda ir izmesta vējā...

Smile de lux - Nekvalitatīvs darbs!

Nekvalitatīvs darbs! Jau no bērnības bija bail no zobārstiem, bet Anglijas zobārsti visu izlaboja un biju gatava labot zobus Latvijā! Nu tā lūk sanāca, ka bija jārauj zobs arā! Izvēlējos visu slavēto labāko klīniku Jelgavā-Smile De Lux! Esot arī akutā palīdzība! Ar neciešamām sāpēm es nogaidīju uzgaidāmajā telpā vairāk nekā 2h! Nu tad beidzot izdomāja mani paņemt! Ielaida man to anestēziju un šeit sākās viss murgs! Neprot ar jaunajiem instrumentiem strādāt, kautko ar medmāsu sačukstās - bet tik briesmīgu zobu...

Smile de lux - Zaudēti trīs zobi

Zaudēti trīs zobi Man laboja divus zobus, 7 un 5 samaksāju 225 eiro. Tagad pie cita ārsta dabūju izraut, jo kanāli nebija iztīrīti un pat sapildīti nebija, tika atstāti tukši. Un Dr Sandis turpina strādāt bez sirdsapziņas pārmetumiem. Nepārbaudot pārlūzušo zobu uzlika plombi, ar sāpēm nākošā dienā biju klāt un it kā iztīrīja, bet patiesībā nē. Vēl ar māsiņu manā priekšā aprunāja.

Smile de lux - Neatbilst

Neatbilst Plkst. 21.00 neaprakstāmi briesmīga sāpe zobam. Internetā rakstīts - Smail De Lux- diennakts zobārstniecība. Stundu cenšamies sazvanīt. Neviens neceļ. Aizejam apskatīties uz vietas. Tur ciet un uz durvīm numurs, uz kuru jāzvana. Un arī daudzkārtēji zvanot neviens neceļ. Tad kāda velna pēc vajadzīga tāda DIENNAKTS zobārstniecība, kas NESTRĀDĀ?

Smile de lux - Nelikumīga filmēšana

Nelikumīga filmēšana Ārsti-Krāpnieki. Veic nekvalitatīvu darbu un izkāpj naudu. Pielieto hipnozi un vārdošanu, labuma gūšanai. Seksuālā rakstura uzvedība, ētikas kodeksa pārkāpumi. Pacientu pazemošana. Saskāros ar to 11 gadus. Nelikumīga filmēšana, mērķtiecīga strīdus izraisošu situāciju radīšana. Paldies, Dr Sandi un Dr Elīna.

Smile de lux - Slikts servis.

Slikts servis. Нужно было заменить серебряную пломбу на белую. Записались к доктору Янису. В момент,когда просверлили зуб сказали надо удалить нерв, хотя зуб не болел. Поставили лекарства сняли 60€. Попросил доктор придти и еще раз поставить лекарство за 60€ и только потом поставить пломбу за 50€. Стало интересно на каком основании удалили нерв не сделав снимок зуба. Не предупредили о лечении и ценах заранее. Предпочли долечить зуб в другой клинике.

РешеноSmile de lux Jelgava - slikts serviss

slikts serviss Nesen biju uz zobu higiēnu Smile de lux Jelgavā un biju vīlusies par pakalpojuma kvalitāti. Higiēnas laikā meistare runāja pa telefonu,skraidīja uz citām telpām un rezultātā higiēnu pabeidza taisīt māsiña,jo redz meistarei vajadzēja atkal skriet pie cita pacienta. Tas nav normāli. Es saprotu,ka bija daudz akūto pacientu,bet piedodiet,atvainojiet,ja esmu pierakstījusies un maksāju diezgan lielu naudu,gribu,lai arī pakalpojums tiktu nodrošināts pilnvērtīgi. Bēdīgi,ka vienas šādas meistares dēl jācieš klīnikas vārdam,jo tur strādā arī tiešām lieliski meistari.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы