Paus Konsults

SIA PAUS KONSULTS
Адрес: Blaumaņa 38/40
Rīga
Latvia - LV-1011
(Juridiska adrese)
Телефон: +371 67281771
Факс: +371 67281777
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
94
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Paus Konsults - Жалобы и отзывы

Paus Konsults - Krāpšanas

Krāpšanas Šodien saņēmu ziņu un redzu 34.14 centus samaksāju un pieprasa maksāt 1000 un draud kad ieviesies risks.lv pirmo reizi un tad vēl paziņo ja nomaksāsiet šodien tad būsiet riskā.lv lūdzu ja jums ir tāds gadījums nekavējoties ziņojiet rakstiet iesniegumu policijā uzmanību ⚠!

Paus Konsults - Slikts serviss

Slikts serviss Ir parādā par kuru jau maksāju bija 3034 jau palika 2,500 ar katru reizi prasa vairāk un vairāk maksāt no sākuma 80 trīs mēnešus pēc tam bija 90 nesen vispār biju pārsteigta vajag 150 atbildēju ka nav tādās iespējas tad uzreiz draud ar tiesu, vispār par neklausās ko viņiem Saka vajag un viss.

Paus Konsults - 3 personu datu pārkāpums

3 personu datu pārkāpums Šodien saņemu izzinu par to ka x€ ir nodoti piedziņā. Okey, es samaksāju visu summu uzreiz. . Informēju ka citai personai arī šodien atnāca rēķins par parādu - nosaucot cilvēka personas kodu, man 1) apstiprināja ka parāds ir. 2) sniedza personas datus 3 personai. ( man), es vairākkārt informēju ka neesmu tā persona par kuru interesējos.

Paus Konsults - Krāpšana

Krāpšana Šodien esmu saņēmusi zvanu no šīs kampaņas, par to ka man ir 3 gadu vecs parāds un sakrājušies procenti ko vajadzētu samaksāt. Pa šiem gadiem neesmu saņēmusi nekādu vēstuli un zvanu, par to ka man ir kaut kādi parādi. Rakstīšu policijai lai izskata šo lietu.

Paus Konsults - Komunikācija

Komunikācija Viņi paši par sevi Saka: "profesionāli risinājumi parādu piedziņā". Profesionāli risinājumi manā gadījumā palika pusceļā - sadarbībā nebija ne vēsts. Uzņēmums nedraudzīgs pakalpojuma ņēmējiem. Iespaids par nekompetenci diemžēl. Varbūt tas tādēļ, ka negrib vienkārši strādāt, vieglāk nodarboties ar kaut kā gatava citēšanu. Nav izskaidrojuma. Augstprātība, paviršība un savu kļūdu neatzīšana. Komunikācijā man bija sajūta, ka sarunājos ar iesūnojušiem ierēdņiem, neelestīgiem domāt, kur nu vēl analizēt. Mīļie cilvēki, neieteiktu sadarbību.

Paus Konsults - Krāpšana

Krāpšana Kompānija nepietiek līdzekļu un meigina krāpt cilvēkus ! Uzzina par veciem parādiem kuri ir dzēsti un atkārtoti pieprasa nomaksāt viņus , tā ka viņi ir juridiska kompānija , viņi var ierakstīt parādus kredītu vēsture neuzrādot ne kādus dokumentus , visi kuri ir apkrāpti lūdzu rakstāt iesniegumu policija !

Sadales tīkls- Paus Konsult - Nolaidība, slikts serviss, nelikumīga parāda piedziņa

Nolaidība, slikts serviss, nelikumīga parāda piedziņa Jūlijā interesējos par elektrības pieslēguma atjaunošanu jauniegādātā īpašumā. "st" atbildēja, ka tā neesot viņu zona, līdz ar to pakalpojumu viņi sniegt nevarot. Noslēdzu līgumu ar kompāniju, kuras zonā īpašums atrodas, viss ļoti labi. Bet augustā saņemu sms, ka man esot neapmaksāts "St" rēķins. Zvanu un prasu, izrādās, ka rēķins ir par elektrības pieslēguma atjaunošanu. Pēc skaidrošanās man tiek sacīts, lai ignorēju ziņu un rēķins anulēšoties, jo pakalpojums nav saņemts. Septembra izskaņā...

Paus Konsults - Rupja attieksme, nepieklājīga izturēšanās

Rupja attieksme, nepieklājīga izturēšanās Izcili rupja un nepatīkama komunikācija, nestādās priekšā kas zvana, nepaskaidro, kādā sakarā vispār zvana, kliedz, spiež darīt nelikumīgas lietas - prasa nodot ziņas citiem cilvēkiem un liek izteikt draudus citiem, pretīga attieksme, Pauts konsults

Paus Konsults - Tele 2

Tele 2 Labdien. Lieta tāda, ka es biju ņēmusi modemu Tele2 maksāju 10lati ar kapeikām. Katru mēnesi. Tad vienu dienu man uzzvanīja operators un piedāvāja lielāku ātrumu par to pašu cenu. (tas bija gadus 8 varētu būt atpakaļ) teicu ka piekrītu galvenais lai Cena nav augstāka! Tā kā man bija tai laikā maziņš vel dēliņš! Viņš lādēja spēles no interneta. Pēc mēneša man atnāca rēķins 100pāri lati. Aizgāju uz origo klientu apkalpošanas centru uzrakstīju iesniegumu. Ka šādu summu netaiso maksāt. Tad...

Paus Konsults - Ka padarīt mūsu portālu labāku, vai citas radošas idejas un piedāvājumi, lūdzu uzrakstie

Ka padarīt mūsu portālu labāku, vai citas radošas idejas un piedāvājumi, lūdzu uzrakstie This company is a bunch of thrives but see you in court kept me from seeing my kids for Christmas u thieves class action lawsuit here we come. I have a lawyer and will begin a class action lawsuit when this u dates app is exposed it will all go down I have all the companies u take a percentage in locations and More. So good luck I hope u enjoyed your game.

Paus Konsults - Pārkāpj datu aizsardzības regulas

Pārkāpj datu aizsardzības regulas Advokāts Jānis Avotiņš nelikumīgi iegūst tavus datus un tad sūta izdomātas emocionālas vēstulītes, kurās mēģina izklausīties gudrs un reizē paprasīt tev 7 eiro, lai pabarotu savu ģimeni uz vēl vienu dienu. Sekretāri tur arī ļoti izvairīgi un nevar atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem. Viss tikpat briesmīgi, cik izskatās.

Sia Paus Konsults - Neprofesionāls darbs, krāpšana un rupja attieksme

Neprofesionāls darbs, krāpšana un rupja attieksme Ir parāds Ferratum Bank 2000,00 eiro. Viņi nodeva manu lietu Paus. Patreiz maksāju tieši uz Ferratum kontu katru mēnesi 50.00 eiro, jo vairāk man nav iespējas maksāt. Visus dokumentus no VSAA un konta izdruku sūtīju gan Ferratum, gan Paus. Rezultātā Ferratum man neizteic nekādas pretenzijas, bet Paus konsultante JEĻENA, vienmēr paaugstinātā un rupjā tonī saka - ka Ferratum no viņiem pieprasa, lai es maksāju ne mazāk par 200.00 eiro/mēn, katru mēnesi viņa man suta īsziņas, ka mans grafiks ir...

Paus Konsults - Piešķērēšana (Phishing)

Piešķērēšana (Phishing) Vai nu viņu serveri ir uzlauzti, vai arī viņiem pašiem ir absolūts juceklis viņu datubāzēs. Sūta man epastus (vairākus vienas dienas laikā) par parādu piedzīšanu. Sauc mani kādā izdomātā vārdā. Acīmredzot cer, ka, izsūtot 1 000 000 epastus, trāpīsies uz kādu lētticīgu cilvēku, kas viņu pieprasīto summu samaksās.

Paus Konsults - Ļoti nepatīkama apkalpošana!!!

Ļoti nepatīkama apkalpošana!!! Esmu kārtējo reizi saskārusies ar ļoti nepatīkamu apkalpošanu! Preti nākšanas vispār nekādas! Klientu apkalpošanas speciālists pilnīgi neklausās ko viņam Saka! Uzstada savus noteikumus, neizvērtējot klienta situaciju šobrīd! Ļoti slikts serviss diemžēl! ;)

Paus Konsults - Вымогатели

Вымогатели В 2017 году был заключен договор с "теле 2". За месяц, дополнительно была начислена абонентная плата, хотя договор был расторгнут! Почему то долг сразу попал в инкассо фирму? Не смотря на непорядочный запрос долга от фирмы теле 2 (я была вообще ни в курсе о каких любо долговых обязательствах перед фирмой) , поскольку договор был официально расторгнут, со всеми подписями на месте! Но поскольку мне понятно, как бестактно, нагло и совершенно по хамски, действуют некоторые " предприниматели от...

Paus Konsults - Slikts serviss

Slikts serviss Esmu parādnieku saraksta. Tik tikko saņēmu zvanu no šīs iestādes! Ar mani runāja tāda toni itka es būtu armija un ir rīta cēliens! Sieviete pilnīgi neklausījās ko es viņai saku. Kāda šobrīd ir mana situācija ar darbiem un naudām! Ļoti slikts serviss un apkalpošana! Iemāciet savus darbiniekus runāt ar klientiem normāla toņos! Jau ne pirmo reizi kautko tādu dzirdu!

Paus Konsults - Jautājums

Jautājums Sveiki. Lasot sūdzības sāku domāt, maksāt 1400€ par ferratum parādu Paus Konsults vai labāk sagaidīt tiesu un maksāt tiesu izpildītājai? Sapratu ka ferratum ir zagļu kantors, bet izskatās ka Paus Konsults ir vēl lielāks zagļu kantoris. Negribās pārmaksāt arī viņiem.

Paus Konsults - Krāpšana, nepatiesa naudas piesavināšana.

Krāpšana, nepatiesa naudas piesavināšana. Tika saņemtas vairākas vēstules no šī" kantora" ar mistiskām parāda summām (15 gadus veci parādi) kuri sen kā atdoti. Visās vēstulēs viena parāda piedziņas izdevumu summa € 71.14 un vēl, kāpēc saņēmēja konts vēstulē (norādīts ka jāmaksā nordea bankas kontā) atšķiras no bankas konta, kas norādīts officiālā lapā? . Lai gan es saprotu, kas šis viss ir (palasīju atsauksmes internetā) kur es varētu uzsūtīt viņiem kādu pārbaudi, lai paskatās, ar ko viņi nodarbojās. Jo tā vien uzskatās, ka sēž tur...

Paus Konsults - Krāpšana

Krāpšana Šī gada sākumā Paus Konsults pārstāvji sāka mani "medīt" par parādu A/S Latvijas Gāze 17 euro apmērā kopš 2008.gada, un parādu par telefonu Nokia 7210, kurš tika ņemts līzingā 2004.gadā. Par Nokia 7210 viņi gan man minēja tikai modeli un datumu, bet nav atsūtījuši nekādu info par summu utt. Atzīšos, ka man bija parāds par telefonu, bet tas tika nomaksāts jau 2015.gadā tiesu izpildītājai Agnesei Biķei. Tie bija grūti laiki ģimenei, bet viss tika dzēsts. Par parādu Latvijas gāzei man nebija ne...

Paus Konsults - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki, tāds jautājums 2016 gada beigas, man bija parāds, viens parāds bija nomaksāts viņiem puse, pārējā daļa bija nomaksāta pa taisno uz Latvenergo. Speciāli zvanīju visur un prasīju, kas man jānomaksā, lai tiktu izdzēsta no melna saraksta, man pateica un es tiku izdzēsta no viņa. (un ne reizi nebija pieminēts Paus Konsults) tad 2017 gada beigas viņi man zvana un meiģinaja piedzīt 17 eiro es prasīju par ko, viņi nevarēja konkrēti atbildēt, kad atbildēju kur jūs bijāt ātrāk, kad es maksāju...

Z Zane 11.03.2020
Комментарии 3

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы