Lulū Pica

SIA Later LTD
Адрес: Audēju iela 8
Rīga
Latvia - LV 1050
Телефон: +371 67601306
Время работы: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Отдых / Развлечения  •  Пиццерии
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

4%
Жалобы
153
Разрешенные
5
C ответами
2
Посмотреть статистику

Lulū Pica - Жалобы и отзывы

Pica Lulū - Gaidīšana ilgāk kā restorānā

Gaidīšana ilgāk kā restorānā Iegriezāmies ap pusdeviņiem vakarā picērijā Lulū, kas nupat atvērusies t/c "Mežciems" - gribējās ātri uzkost pēc labas pastaigas. Bijām pārsteigti par kailo interjeru it kā savulaik solīdai picērijai, tā tiešām neizskatās kā vieta, kur gribētos pasēdēt ilgāk draugu kompānijā. Pēc minūtēm 45, kad divgadnieks jau bija izspēlējies ar visām piedāvātajām mantām, gājām pie Letes painteresēties, cik tad mums vēl ilgi jāgaida - kasieris pajautāja virtuves darbiniecēm, tās nogrozīja vien galva...

Lulu Pica - Slikts piegādes servis

Slikts piegādes servis 23.12.2024. tika pasūtītas 2 picas (laiks 17:44), picas netika piegādātas, telefoniski operators atkārtoti maldināja un solīja ka tuvāko 30 minūšu laikā tiks veikta piegāde. Rezultātā (laiks 21:00) picu nav, nauda uzreiz netiek atgriezta. 24.12.2024. nosūtīta sūdzība picai Lulū uz mājaslapā norādītajiem kontaktiem, lai saņemtu atpakaļ naudu par nesniegto pakalpojumu.

Lulu Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Es atnaku uz darbu. Un man nedod iespeju apmacities līdz beigam. Man bija līgums līdz februara menesi.. Līgumu es saņemu tikai pec 2 nedeļam. Un man Saka ka man nav atruma… pec laika. Neko nesaka vispirms. Dzesta no grupas. Pirms ta es jautaja bus grafiks vai ne. Viņa neko man neatbilda. Gribeja klusuma to vis izdarit. Man nepatik darbs un tada attieksme.

Lulu Pica - Ķerts kā vārna!!! Nomet picu uz zemes

Ķerts kā vārna!!! Nomet picu uz zemes Personāls neprofesionāls. Picas apgramsta ar plikām rokām. Kasiere meitene ar brūniem matiem ķērts kā vārna. Neļauj baudīt divvientulību ar puisi, jāklausās kaijas ķērkšana. Mūsu picu nomētā pie zemes, ko redzējām. Oficiants pagriezās, lai apskatītos vai redzējām kritienu, ko redzējām, tikai dēļ tā ka kasiere ķērca kā vārna, kas pievērsa uzmanību. Kāpēc mums ir jādzird viņu provātād sarunas. negribot dzirdēju visus stāstus, kas notiek virtuvē Aprunā klientus, kas tikko aizgājuši. Personāls visu laiku iet pīpēt un pīpē piebpašām durvīm. Ieejot visi dūmi nāk līdzi.

Lulu Pica - Ужасный сервис

Ужасный сервис Заказал пицу - приехав её забирать увидел помятую (запихнули большую пицу в меньшую коробку) пригарелую пицу. Сотрудники согласились переделать - но и тут не обошлось без проблем (это не говоря о потраченом времени) пица была сделанна - внешний вид 2 бала из 10, двойного сыра, грибов и халапеньо уже не было, +пригар! При этом со сторопы повара (кто готовил пицу) было высказанно "чем вы не довольны " раньше это была однозначно лучшая пицерия города риги - но всё меняется, и к сожеленью долеко не лучшую сторону.

Lulu Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Сделала предзаказ (за 4 часа заранее) в Pica Lulu. Заказала пиццу к детскому празднику в комнату для квеста, и оплатила в момент оформления. Получила подтверждение по смс. За 5 минут до времени доставки получила смс от Pica lulu, что заказ задерживается. Был выслан номер телефона для информации, по которому невозможно было дозвониться. Курьер Pica Lulu опоздал на 50 минут. Пицца уже была не актуальна, т. к. комнату для праздника надо было освободить. Pica Lulu по email деньги обещают вернуть в...

Lulu Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju savu ēdienu krievu valodā, darbiniece līga ar mani nesasveicinājās, nepateica, kāda ir pasūtījuma summa un ar maksimāli “pretīgu” sejas izteiksmi. Ar šādu uzvedību pilnībā izbojāja garastāvokli, nepadomājot, ka cilvēkam varētu būt bijusi slikta diena. Šis viss notiek jau 2 dienu laikā, jo es katru dienu pusdienu starpbrīdī nāku šeit ēst.

Lulu Pica - Klientu maldināšana

Klientu maldināšana Sola, kad atvedis stundas laikā, bet atved tikai pēc 2.5h (ir nakts vidus un visiem nav bezgalīgi daudz stundas darba dienas naktī ko pavadīt gaidot kurjeru) , atved nepareizu pasūtījumu. Apsola nākamajā reize bezmaksas picu, bet neatved. Kurjers kurš itka esot “zvanījis”, bet nav zvanījis, esam ļoti vīlušies: ( - morāle.

Lulu Pica - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Neiesaku pirkt picu no lulu jo dabūsiet visi skraidīt uz toleti ar caureju pluss vēl viņu piegādātāji krāpjas ar skaidro naudu. Pica tiek pievienots pārāk daudz stiprais kečups un mīkla pat nav izcepta. Ja domājat ka tā ir pati labākā pica jūs maldina jo tā ir pati pretigaka un ta vieta es labāk pērku kaut kur citur vai pat eju pirkt veikalā picu.

Lulu Pica - Piedegusi pica.

Piedegusi pica. No Lulū picērijas, Rīgā, A. Saharova ielā 3A, tika saņemtas piedegušas picas, neēdamas, rūgtas. Salami picas kastē ieklīdis draudziņš - sadedzis šampinjons. Šoks par attieksmi pret klientiem, kam tiek piegādāts tāds ēdiens. Visiem var gadīties, bet divas picas vienlaicīgi sadedzināt, tas ir jāmāk. Mums šoks, bērnam asaras, ko tādu nebijām gaidijuši! Izvērtējat pirms sūtat LULU PICU, var sagaidīt pārsteigumu.

Lulu Pica - Piegādes termins

Piegādes termins Ja kāds pasuta lulu picu un cer, ka tā tiks piegādāta 49 minūtes, ticiet, ļoti iespējams, ka tā nenotiks un tiks pateikts jebkāds arguments... Izlasiet lulu noteikumiņus! 🤣🤣🤣🤣 sviests! 49 min strādā, ja pasuta 2 piciņas. Ja gribiet uzlabot lulu apgrozījumu un pasūtīt vairāk piciņas, tad jārēķinās ar pusotru stundiņu!

Lulu Pica - Krāpšana

Krāpšana 16: 00 internetā pasūtīju un apmaksāju picas ar 49 minūšu garantiju. Pasūtījuma numurs 2123070. Rūpīgi izlasīju piegādes noteikumus, kuros nekas nebija minēts, ka dotajā momentā garantija nedarbojas. Arī nekāds brīdinošs uzraksts nebija redzams vai izlecošais logs. Piegāde notika ar aizkavēšanos, uz ko loģiski paprasīju atdot naudu, jo ir iestājies garantijas gadījums. Atbilde e-mail bija vienkārša: labdien, kad veicāt pasūtījumu augšā mājaslapai bija norādīts ka no 14: 45 bija atcelta...

Lulu Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtījām un apmaksājām 3 picas ar konkrētu piegādes laiku pasākuma viesiem nākamajā dienā (24h pirms) . Brīdī, kad bija jābūt piegādātām picām zvanījām kur tad ir, operators atbildēja - ai, piedodiet tikko izņēmām no krāsns, tūlīt vedam. Pēc pusstundas un stundas vienkārši neceļ klausuli. Pēc stundas un 40min vismaz izdevās sazvanīt, jo picu tā nav! Atcēlām pasūtījumu. Pēc 2 dienām atgrieza naudu, bet - nemaz nerunājot par kompensāciju par sačakarēto pasākumu, šis kantoris pat nav pacenties atvainoties! Labi, ka picu piegāde nav problēma, jo ar šo kantori mēs vairs nesadarbosimies.

Lulu Pica - Autovadītājs

Autovadītājs Autovadītājs neadekvāts, lūdzu atstādināt no darba šoferi, kurš brauca plkstn 21 18 martā 2022 gadā ar valsts reģistrācijas numuru mg-6623, kurš pats teica, ka tumsā neredz, nesaprotu kā tādiem dod tiesības un Lulu pica darbu, kauns par Lulu picu, vai tiešām pietrūkst normālu darbinieku?

Lulu Pica - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss 07.03. Vakars, gandrīz pusnakts. Ar sievu esam ieradušies no lidostas pārguruši. Paskatāmies ka lulu strādā un izdomājam ieskandināt 8 martu. Uztaisījām pasūtījumu ap 23 un samaksājam vēl 8€ par piegādi. Pusnakti zvana vīrietis un Saka ka nevarēs mums piegādāt pasūtījumu. Nu labi ja nevarēs tad nevarēs. Pasutīsim citur kur varēs piegādāt un neatteiks. Atsakāmies no sava pasūtījuma taču ar to pārsteigumi nebeidzas. Nauda tiek atgriezta 5 darba dienu laikā! Vienkārši ko? !? !? !? Nauda tiek...

Lulū Pica Vienības gatve - Saņemta pica neatbilst norādītai

Saņemta pica neatbilst norādītai Nekad, nekad neveiciet picas pasūtījumu picērijā lulu Vienības gatvē maximā. Pasūtīju pus-pus picu - desas + kebabs. Atveda - desa+ nezin ko. Nav pirmā reize kad kvalitāte tur ir sliktā. 1. Att piedāvāta pica, 2. Att saņemta pica. Nav pievienotas visas norādītas sastāvdaļas, mērce uzlieta kā cūkām... Pica bija jāsilda krāsnī... Nav vārdu...

Lulu Pica - Обман

Обман Жадность. С начало обманули с 50% скидкой толком не объяснив что действует при самовывозе. Акция как выяснилось действует если забрать в пицерии заказ. Заказал у них еду без акции этой - так 3 часа везли еду. Надо с ними завязывать. Неодыкваты какие то. Но питцы вкусные. Ну не ночью же её теперь есть? По идее заказав питсу в 19: 30 а получив через 3 часа она уже и не нужна. Ещё и горелые привезли.

РешеноLulu Pica - Šausmīga piegāde

Šausmīga piegāde 18.12.21 pasūtīju picu 17: 15 uz laiku 19: 00 (pasūtījuma nr: 2070279) . Nesagaidot ne picu ne paziņojumu par aizkavēšanās, 19: 15 sāku zvanīt pats. Teica, ka kāvējās un būšot pēc 30 min. Pēc 40 min atkal zvanu pats - Saka, ka tuvākājās 30 min nebūšot. Atteicos no pasūtījuma. Es saprotu, ka var neiekļauties 49 minūtēs, bet neiekļauties 3 stundās (!) tā ir vienkārši cūcība! Un, acīmredzot, zinot savas problēmas, no norēķinu veidiem tagad atstāja tikai priekšapmaksu! Tagad vēl jautājums vai...

Lulu Pica - Negatavs ēdiens, slikt serviss

Negatavs ēdiens, slikt serviss Piegādātās picas mīkla bija jēla, izcepusies bija maza kartiņa pamatnē un augšpuse, bet pavīdu jēls. Zvanīju picērijai, pieklājīgi atvainojās un pēc pierādījumu foto nosūtīšanas uz epastu solīja atvest jaunu maiņā pret neizcepto. Sarunājām laiku kad piegādās picu nr2, tomēr norunātajā laikā pica nepienāca, bet gan ar 30min nokavēšanos. Tomēr labākais, ka arī otra pica tika atvesta tādi pati neizcepta uz ko atbildēja labi trešo necepsim atgriezīsim jums naudu.

Lulu Pica - Krāpšana vai neveiklībā

Krāpšana vai neveiklībā Vēlos informēt, kad jebkura lulu restorānā, neviens nemaksās jums, 800 eiro! Viņiem minimālā stundas likme ir 3 eiro stunda, no kuriem tiek noņemti nodokļi jums uz rokas paliek 2,30 varbūt 2,50 vidēji mēnesī strādā 20 manas, no rita līdz 17: 00 un pelnīsi savus 370 eiro! Vēlos ar šo sūdzību pabrīdināt visus kas ies pie viņiem stradat, maksā maz! Vadība slikta! Avans: d tikai 70 eiro, pēc likuma 50% no nopelnītas sumaks līdz 20 datumiem. Bet šie stāsta 30% āmurgalvas! Informācija jū...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы