www.sudzibas.lv Barenu nams likumi Direktors Juris Boķis

Barenu nams likumi - Direktors Juris Boķis

Labdien! lai j'ūs zināt un esat lietas, kursā gribētu, jums pateikt, par bārenu nama līkumu Direktoru Juri, BoķiVins ir tāds cilvēks, kurss neapzīnās ko dara un kā runā ar saviem bijusajiem, audzēkniem. draud bojā dzīvi stāsta! apkārt, visādas mulķibas. Viņš ir tik daudz darījis berniem, sliktu Vienreiz, 2013.gada Jūnija sākumā! menesī bija tāda situācīja, ka pacēla roku pret savu Bāreņu nama līkumu audzēkni Lauru, Vasilevsku. Vēlos pateikt, to ka viņš ir palicis ļoti rupjš, draud salaust degunus, Nesen, vel bija viens gadījums. Ka vasarā 2014.gada 10.Augustā Izgāja no bareņu nama līkumi Maksims, Fillippovs Viņš sāka viņu žņaukt un nabaga, puisis, bija nobijies. un nezināja kas notiek, Ko gribu pateikt ar to ka Juris, Boķis tomēr nemāk, strādāt, ar bērniem, Un tapēc, bērni āri mūk prom no Bāreņu nama līkumiUn vel kas Zenta Geistarte bija tiešām laba sieviete, un izturējās labi pret bērniem, un mācēja sarunāties, bet vins Juris Boķis neko nemāk, Mēs brīnamies kā vinu varēja pieņemt Salas novada domē? to neviens nezin, no kurienes viņš ir nācis. Un Ar cieņu, Cilvēks, no Salas novada Puses.

Комментарии (16)

LIELĀ LATVIJA 21.11.2014

Sweiki! es tam piekrītu, Viņu vajadzētu, vīspār, izmest ārā no bērniem, No iestādes.

LIELĀ LATVIJA 21.11.2014

Sveiki, Viņš ir slims cīlvēks, nēmāk, strādāt.

LIELĀ LATVIJA 21.11.2014

Ha tam es piekrītu.

LIELĀ LATVIJA 21.11.2014

Lai adod nozakto, Mašīnu.

LIELĀ LATVIJA 21.11.2014

Viņš tak meitenes, sit Puišus, nevar.

LIELĀ LATVIJA 21.11.2014

Vispār, tā jau ir cik ir bijušas! prob'lēmas, ar Juri, Boķi.

LIELĀ LATVIJA 21.11.2014

Sweiki, esmu, kautko dzīrdējusi.

L LIene Bredaka 21.11.2014

Talanto10 pats raksta sūdzību un pats to komentē. :) Gramatika tev gan klibo!

A aplamnieks 22.11.2014

Šis ir izcili - "Viņš tak meitenes, sit Puišus, nevar. " :d Sanāk, ka viņš ir meitene, sit puišus. Un kaut ko nevar, tik nezin ko. Talan10, ja nezini, kur likt komatiņus - tad labāk neliec vispār. Savādāk sanāks vēl - Nošaut, nedrīkst apžēlot..
P.s. Pabeidz vismas 5 klases, dzīvē noderēs.

H Heath 26.11.2014

Jā, cerams, ka nomainīs direktoru.

N Norru 27.11.2014

Ja viņš tev mācīja latviešu valodas gramatiku, tad viņš patiesi nekam neder. Tomēr es uzskatu, ka šis kungs ir labs, jo, neskatoties uz savu neslēpto naidu pret bērniem, viņš vēl nevienu nav nogalinājis. Tu viņam Ziemassvētkos uzrakstīji kartiņu? Vai tu zini cik briesmīga ir sajūta, ka no visa bērnunama neviens vientuļš, bez radiniekiem palicis bērns neatsūta neko? Pat ne neglītu zīmējumu vai kartiņu ar degradētu latviešu valodas paveidu. Es tev iesaku uzaicināt viņu doties divatā svētceļojumā uz Aglonu. Svētceļojums ir bezmaksas. Tas ir avantūristisks cerību piedzīvojums ar mistikas piesitienu. Ja jūs abi neradīsiet mieru, tu vari nofilmēt kā viņš tev uzmācas un iespundēt viņu cietumā VAI šantažēt viņu. Padomā par to.

LIELĀ LATVIJA 05.12.2014

Zini ja tu nezini ko vins ir darijis un ka bendejis berniem dzivi tad labak. Vispar neraksti vins nau pelnijis nekadu ziemasvetku kartiti. Vota

E Eleonora Veckalne 06.07.2016

Vkņš gan jau sit bernus, jo nezin kā ir bernu namaa., vins ir ticis lutināts. Vinam nav bijusi taada sajūta..

F fail kur raksta 26.10.2016

Gribas gan piebilst ka nav ta ka jus visi sakat nevajag ar negativu,es ari tur nodzivoju divus gadus un ne reizi nebiju sasutusi par direktora ricibu,ka ari protams ka vins dusmojas par lietam,tacu Laura Vasilevska noteikti kaut ko bija izdarijusi,ka ari Maksims Fillipovs,nekad muti nemaceeja paturet,uzskatu ka iestaade ko sauc par bernu namu jums nebus neviens direktors labs,atnaks cits bus vel sliktaaks sakat ar savu uzvediibu un bus ok,bus jums kadreiz berni dievs dod nenonakt viniem sada situacija,pasakat biezam sveiki ,neka noliekat lidz pedejam,sada cilveka aizvainosana ir kriminalkodekss.. Piedodiet tacu taisniba..

C cilveks 22.05.2017

Juris Boķis.
Diemžēl vai par laimi - nepazīst šo cilvēku. Taču ĻOOOTI LABI pazīstu šī raksta autoru . No vienas puses, lai Dievs pasarg' būt tuvumā šim cilvēkam (autoram), no otras puses talants un dūša uz šāda veida rakņāšanos, visu kritizēšanu un nosodīšanu. Diemžēl es nevaru teikt, ka šis autors ir labs cilvēks. Klāt pie tā visa - veselība ir tāda kāda tā ir.
Maksimu Fillipovu es arī labāk redzu ejot prom nevis atnākot. Viņš man asociējas ar sava veida ekstrēmistu - izmēģinātāju.
Citas nosauktās personas nepazīst, tāpat kā bērnu nama direktoru.
Uzskatu, ka publiskajā telpā neviens godīgs pilsonis nav aizsargāts pret šādiem autoriem. Tāda nu tā dzīve.

S sūdzība08 28.02.2018

Lasot šo sūdzību un komentārus rodas jautājums, ko jūs tai bērnu namā darijāt? Izskatās, ka laikam tikai dzērāt, pīpējāt un uzdzīvojāt viens ar otru ja pat neprotat uzrakstīt sūdzību normālā valodā un komentārus. Nepazīstu Jūsu direktoru, bet tie bērni kas nāk no nelabvēlīgām ģimenēm, vai tādi no kuriem ir atteikušies pat vecāki jo nespēj tikt galā ar slimiem un šizofrēnijas slimiem bērniem, tad direktors jau nu gan nav vainīgs. Agrāk bija nepilngadīgo bērnu kolonija, krievu laikā, vai nebūtu jāatjauno tads mazgadīgo bērnu cietums? Kur viņus tur izolācija ta lai nedzer, nepīpē un neuzbrūk mazākajiem? ( runa iet par uzbrukumiem no vecākajiem bērniem - mazākajiem)

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы