www.sudzibas.lv Auto Plus Seviss Auto Plus Kurbada6

Auto Plus - Seviss Auto Plus Kurbada6

Gribu pateikt lai turas pa gabalu no šī ūķi AUTO PLUS servisa Kurbada 6, Rīgā..pirmāmkārtām batona karinātāi, naudas kasēji un neko nesataisa..2014.g Augustā aizvedu uz servisu savu mašīnu lai sataisa man kondicionieri un aizmugurē bremzēm man bija problēmas un rocenei un pajautāju lai pārbauda, kas tā man par glabošu skaņu no labās puses riteņa..mašīna nostāvēja vairāk kā nedēļu servisā, ķipa problēmas ar kondicioniera restaurēšanu.Pēc vairāk kā nedēļas un vairāķu reižu zvanīšanos , kad varēšu savāķt savu mašīnu, beidzot to dabūju. Protams, par klaboņu no riteņa labā, viņi neko nesalaboja, pateica, ka viss esot kārtībā..par pārējo nu ķipa viss bija sataisīts, nokāsa man par to visu vairāk kā 300euro..domāju nu labi, iespējams, tas kondicinieris tik dārgi maksāja, jo jāpilda vēl freons iekša utt..Viņi zināja, ka neesmu vietējā, tāpēc mani apkāsa konkrēti..sāķumā viss bija ok, pēc nedēļas sākās atkal problēmas ar kondicinieri, un vēl pēc nedēļas tas atkal nobruka..draugam brāļis pateica, ka viņi nebija viņu nospriegojuši, nu super vnk..tas vēl nebūtu tas trakākais, apmēram pēc pusotra mēneša vedot bērnus uz skolu ,man pazuda bremzemes..labi,ka man ir lielāka pieredze braukšanā un tiku līdz skolai un ,tad atpakaļ uz servisu savā pilsētā..džeki super, atrada vainu, un servisa īpašnieks pateica, ka viņš labāk nekomentēs situāciju..es teicu lai komentē, ka man jāzina cik lielā mērā viņi mani apčakarēja..Viņš pateica, ka ar bremzēm viņi izdarījušī ķepu ļepu, acu aizmālēšanai...servisa īpašnieks pateica, ka man esot paveicies, ka tas tā vēl viss ir beidzies..džeki man visu sataisīja, un tā jau braukāju vairākus mēnešus bez problēmām.Gribu pateikties Jānim no Auto pluss servisa, kurš tik laipns likās, ka dirst gribās..Ceru, ka tev ir bērni un nāķamreiz pirms čakarēsiet cilvēkus, padomāsiet par tā cilvēka un ģimenes drošību. Paldies Dievam Jāni, ka tas nenotika uz lielā ceļu, braucot uz 90km/h un ar bērniem mašīnā..bremzes man gan pazuda, kad bērni bija mašīnā, bet labi, ka tas bija agri no rīta un pilsētā, kad maz cilvēku bija.Jautāsiet, kāpēc nesūdzējos viņu servisā? Viņiem paveicās-taisot mājās remontu, biju nozaudējusi čeku, ko tik ilgi glabāju..Jums paveicās..citā ziņā prasītu kompensāciju..jo piedodiet..tā nu noteikti nav normāla izturēšanās pret cilvēkiem..čakarētāji

S

Комментарии (2)

F fric 28.03.2015

Mandarīnu galvas ne meistari, man bija kautkas līdzīgs...

V Veroniqque 28.03.2015

Arī ar Auto Plus servisu saskāros divus gadus atpakaļ. Arī bija problēma, aizmirsa atgaisot bremzes, kā rezultātā bremzes mājup ceļā pazuda, paldies dievam iztikām bez avārijām. Nākoshajā dienā dzinām lai taisa, "sataisīja" bez maksas, meistars bija bāls kā nāvi ieraudzījis kad pateicu ka bremzes nav!!! Rezultāta braucot mājās atkal mashīna bremzē ne tad kad uzspiež pedāli, bet tikai tad kad pedāli 3 reizes "uzkačā". Braucam tresho reizi - shoreiz gan visu sataisa, iedod sudraba klienta karti. Vairāk tur neiegriezīshos pat ar sīku ķibeli. Citā servisā arī pasmējās par tiem zinātājiem kas tur darbojās.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы