www.sudzibas.lv Auto Fans salauzta detaļa, pilnīga nekompetence

Auto fans - salauzta detaļa, pilnīga nekompetence

Durvīm(sānu un aizmugures) tika veikta diagnostika (pareizi veikta), pasūtītas detaļas, bet kad atvedu labot mašīnu, rezultāts izpalika, jo darbu uzticēja nemākulim. Vai arī pastāv variants, ka viss tika sabojāts ar nodomu!!!Tika teikts, ka japasūta vēl viens motoriņš, lai durvis pildītu savu funkciju un ko es uztraucos, jo par diagnostiku taču otreiz nebūs jāmaksā!!!!Nepietiek, ka darbinieki neprot savu darbu, tie vēl noskrāpē krāsu bagāžnieka vākam, nolauž detaļu, un salabotā sānu durvs atkal nestrādā jau tajā pat dienā!!!Auto Fanā savu kāju nesperšu! Šmaucēji, naudas plēseji un pilnīgi pofigisti!P.S. Par laimi viss ir atrisināts ar prasmīga cilvēka rokām!

Комментарии (1)

JUSTICE FOREVER 16.04.2019

Labdien, esmu arī cietis no servissa AUTOFANS atteiksmes un neprofesianalitātes, autoservisa attieksmi uzskatu par nepieņemamu. Aicinu jus kopēt jusu atsauksmi un ievietot to AUTOFANS FACEBOOK lapā, sadaļā REKOMENDĀCIJAS. PALDIES!

LINKS:

https://www.facebook.com/pg/autofans.lv/reviews/?referrer=page_recommendations_see_all&ref=page_internal

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы