www.sudzibas.lv AShop.lv/LED spuldzes Neatbilst sludinājumam

AShop.lv/LED spuldzes - Neatbilst sludinājumam

AShop.lv Pārdod corn bulb LED absolūti nenomarķētas spuldzes, balta, neaprakstīta papīra kastītēs-`jebkurai` gaumei- vienas un tās pašas- ES IZVĒLĒJOS visjaudīgākās-25W un 20W, bet izrādījās, ka tās ir divreiz tumšākas par manām 10W LED! Atgrieza naudu, kad piedraudēju uzsūtīt instances, bet šis grib lai viņa krutkas sūtu uz sava rēķina atpakaļ! Tad vainīgais krāpnieks būs pa nullēm, bet tikai es- mīnusos. Apsaukāja mani, ka es dumjš, un kad piedāvāju izlabot viņa kļūdu, samaksājot pašam par neatbilstošo spuldžu sūtīšanu atpakaļ, vienu paturot sev, kā adekvātu kompensāciju, tad apsaukāja par zagli. Tad piedāvāju pašam atbraukt, kā es- pēc visām spuldzēm, lai es nebūtu vienas pietiekami apmaksātas spuldzes zaglis- nezinu, kad un vai atbrauks `godīgie` krutku tirgoņi.

M

Комментарии (13)

A Ashop.lv 24.09.2015

Ēriks Emerbergs - nopirka spuldzītes kurām tiešām kļūdas pēc mājaslapā nepareizi uzrādīti dati. Ashop.lv uzreizi piekrita pirmajā sarunā atgriest naudu un to uzreiz arī izdarīja. Bet Ēriks mūsu preci tā arī neatgrieza tāpēc tas automātiski kļūst par Zādzību, un
Visi mēs zinām, ja klients pārdomā un preci vairs nevēlas, tā ir jānogādā atpakaļ tur pat kur to saņēma, lai saņemtu atpakaļ naudu un tā nav Veikala problēma ka cilvēks atbraucis no citas pilsētas.

L Lietotājvārds_ 24.09.2015

Ashop.lv, ejiet lasīt likumus. Pēc likuma pārdevējam pašam jāorganizē nepareizi piegādātās preces atgriešana vai jāatmaksā pircējam ar preces atgriešanu saistītie izdevumi (pasta izdevumi, ceļa izdevumi, kurjera pakalpojums).

A Ashop.lv 25.09.2015

Neviens nekur neko nav piegādājis, cilvēks saņēma preci rokās Rīgā. Un tad aizbrauca uz citu pilsētu.

M mrrx2 25.09.2015

Es ne centu netērēšu jūsu nelicenzēto spuldžu atgriešanai! To es arī uzrakstīju- vēl pirms naudas atgriežšanas- man nav jācieš zaudējumi, ka JŪSU 25, 20 un 15 W spuldzes REĀLI dod ~4, 5 un 6W apgaismojumu! BRAUCIET UZ VENTSPILI PĒC TĀM, JA NEVĒLATIES APMAKSĀT OMNIVA PAKALPOJUMUS!

M mrrx2 26.09.2015

AShop tirgoni, Andri Žukovski! Tu tirgo kreisās Led spuldzes, bez marķējuma informācijas- kas ir ražotājs, kāds modelis, V, W, A, Lm un tu esi tas dīvainis, kurš nelegāli tirgojoties, bez čeka un tātad arī bez garantijas, apsaukā par dumju cilvēku, kurš negrib apmaksāt to, ko tev vajag- atgriezt savas trīs nemarķētās spuldzes, lai varētu kādam citam iesmērēt kā~15W, jo par 5, 50 ilgi būs jāgaida, kad atradīsies nākošais, kuram iesmērēt to pašu spuldzi bez uzrakstiem pat ar piezemētāku melošanu par šo spuldžu jaudu. Ja gribi, lai tā spuldzīte nedodot gaismu patērē 25W, tad tā jāpapildina ar 20W siltumu izdalošu pretestību! Cik tomēr pats tu esi dumjš. Kad tevi paņēms pie dziesmas oficiālās instances, tad tu kļūsi tik gudrs, ka jāmaksā par krutku sūtīšanu ir tam, kurš apsolīto 25, 20&15W vietā iesmērē 4x švakākas. Tā kā par saukāšanos arī neesi man atvainojies klātienē, tad gaidu tevi Ventspilī pēc savām krutkām, un parunāties, kā tu man atlīdzināsi morālo kaitējumu. P.s. Varbūt pietiks ar to, ka pats atzīsi, ka pats esi dumjš, un pats vēlējies nozagt man naudu- pieprasot apmaksāt tavas krāpšanās labošanu, un pilnīgi bezjēdzīgi pūlējies aizskart manu godu un cieņu. Tā tirgojoties tu ātri vien tiksi izolatorā, un paliksi ne tikai bez biksēm, bet arī bez apakšbiksēm.

M mrrx2 27.09.2015

Tajā sačakarētajā dienā, kad es bezjēdzīgi(AShop Andra Žukovska melīgā sludinājuma dēļ) samaksāju par pārskaitījumu no DNB uz SWEDBANK, maldījos līdz Imantas 7.līnijai, lai satiktu, un paņemtu savas apmaksātās spuldzes(diemžēl bez čeka) ar 63, 54 un 48diodēm, kuras nebija apaļas, kā reklāmā, bet taisnstūra formas(un kā izrādījās vakarā- ļoti tumši spīd), es nopirku `Pus12` pulksteņveikalā divas 5W LED spuldzes pa 2.98 ar tikpat lielām 18 diodēm, un no šiem 2 x 5W, 2 x 18diodēm, vannas istabā bija gaišs, kā operāciju zālē! Nākošajā dienā piepirku klāt 4- koridoram un istabai, kur GU 10 patronas- super gaisma no 10w pa 5.96. Bet tEV, Andri Žukovski vajag nodarboties ar kko citu, un legāli, jo ar tādu attieksmi pret maksājošiem(saukāšanos par dumju, apsūdzēšanu par zagli) par tAVĀM krutkām, tu drīz vien necik bieži pastaigās pagalmā netiksi...;)

A Ashop.lv 27.09.2015

Tu esi paturējis gan Preci gan naudu
protams ka pa nerviem iesita, ko tu gaidīji?
Varbūt nomierināsies? :)
es jau samierinājos un tiku tam pāri.
p.s par pagalmu pastaigājos katru vakaru :)

M mrrx2 28.09.2015

:D- Tā- tEVIS nodēvētā prece, VISPĀR nevar būt prece, jo ir nelicensēta, un neatbilstoša elektropreču tirgošanas noteikumiem! Tādas spuldzes drīkst riskēt tikai lietot pats, vai uzdāvināt kādam, un arī tikai- jau iepriekš brīdinot, ka nezināmas izcelsmes LED spuldzes var negatīvi ietekmēt elektroinstalācijas sprieguma sinusoīda formu! Un nevajag uzdot 3W par 25W, 3, 5W par 20W, un 5W par 15W, tad varbūt tEV problēmu nebūtu, nu vismaz ar mani, jo es nepērku LED spuldzes, ja uz viena eiro cenas nesanāk nopirkt aptuveni 2W LED jaudu ar zināmu izcelsmi un čeku! Man tavējās tādas vispār nav vajadzīgas- 3w&3, 5w katra par 5, 5eiro, un 5W par 5eiro, jo 5W maksā tikai 2, 98- oficiālā veikalā ar visiem nodokļiem, marķējumu un čeku! Tā ka tAVU krutku ~materiālā vētība ir ~2+2, 2+3=7, 2 eiro! Es tEV piedāvāju par 5W-īgo apmaksāt Omniva+piedot bezjēdzīgo starpbaku pārskaitījuma ieturējumu..., bet tU mani tādēļ, bez tiesas sprieduma par zagli atzini! Vari tagad braukt kaut vai ar taxi pēc savām 7, 2 eiro vērtajām spuldzēm! Apsolu, ka pat nesitīšu tEVI par apsaukāšanos, ka es esot dumjš...;) Un par tAVU spuldžu uzglabāšanu pie sevis, tikai sākot ar rītdienu pieprasu 10 centu par katru kalendāro dienu un nakti.

R ri4y 29.09.2015

Mrrx2! Pēc likuma, tu esi likumus vispār lasījis? Esmu interneta veikala pusē. Preci tavs pienākums pārbaudīt uz VIETAS! Ja vēlāk veikals atzīst savu vainu un ja tu izvēlējies saņemt preci veikalā, tad veikalā tev tā arī jānogādā, nevienu nepiš, ka tu esi no Daugavpils, kaut vai no Ķīnas, pats paņēmi, pats nogādā! Ir iespēja nogādāt ar kurjeru, bet tajā gadījumā pasta izdevumus apmaksā patērētājs. Pirms raksti muļķības palasi likumus! Jāšauj nost tādi kā tu, kuri nezin likumus un kačā šeit savus noteikumus!

A Ashop.lv 29.09.2015

Tu nomierināsies vienreiz vai nē?
izmet tās spuldzes miskastē vai paturi sev, vari neatgriest.
Neviens viņām pakaļ nebrauks un par neko tev nemaksās.
es tev naudu atgriezu un ar to viss noslēdzas.
un neviens nelasa tavus garos tekstus.

M mrrx2 29.09.2015

Tā nebūs smuki. Es sagaidīšu algu~ piektajā datumā, un tad par savu naudu divas `dārgākās` aizsūtīšu tEV atpakaļ.

M mrrx2 29.09.2015

To ri4y! Mēs ar pārdevēju nebijām veikalā pie rozetes, bet gan pie Imantas 7.līnijas tupika sliedēm, un jau krēsloja- es pat neiedomājos, ka man jāpaņem brilles un jāizpēta viss izpētāmais- jo es tak viņas nevarēju pārbaudīt uz vietas, kā tad spīd tās daudzo diožu spuldzes - tas izdevās tikai Ventspilī, pēc ~2, 5 stundām. Par piemēru Sportsdirectā bija tā- kad es viņiem uzrakstīju, ka viņi atsūtījuši man vienu pāri apavu dubult-nepareizus- abus uz labo kāju, un abi no dažādiem izmēriem, tad ar mani sazvanījās viņu noorganizētais kurjers Latvijā, un sarunājām, kad viņš piebrauks pēc nepareizi piegādātajiem abiem apaviem, un pēc tam atmaksāja manā kontā naudu. Tu neesi loģiska, ri4y- kāpēc nelikumīgu preču nelikumīgam tirgotājam nebūtu jānoorganizē kurjers tāpat, kā to no Anglijas izdara SportsDirect.com, bet man būtu jāapmaksā viņa šmaukšanās rezultātā radušās problēmas- ka jāsavāc atpakaļ- reklāmas solījumam neatbilstošās spuldzes!? Nu esi tak kaut nedaudz loģiski domājoša! To tak pat tu saproti, kuram jāsedz izdevumi šādā negadījumā! Ja es būtu bez čeka tikai dubulti apčakarēts, tad vēl nebūtu tik traki(par saviem izdotajiem 18.60EUR man solīja kopjaudā- 60W LED, ja jēl būtu kaut vai 30W- tad es vēl neko neteiktu), bet bija tikai 11, 5W! Tas ir vairāk kā dubult reiz dubulti mazāk, kā solīts! Un vai tāds pieckāršais krāpnieks nav jāšauj nost!?

U upmalis 01.10.2015

Ashop.lv, ejiet lasīt likumus. Pēc likuma pārdevējam pašam jāorganizē nepareizi piegādātās preces atgriešana vai jāatmaksā pircējam ar preces atgriešanu saistītie izdevumi (pasta izdevumi, ceļa izdevumi, kurjera pakalpojums).

Pilnīgi pareizi.Šo nevar uzskatīt par zādzību.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы