Pasažieru vilciens - Sausmas

Gribeju tikai pateikt ka Valsts apzog savus pilsonus. Ir tada valsts akciju sabiedriba ka "Pasazieru Vilciens". Jau kuro gadu sis uznemums strada ar 10 - 12 mlj zaudejumiem. Sobrid uznemuma ir zinama krize, naudas nav, visu griez nost un Straujuma ar Matisu tikai saka, jaiztiek ar to kas ir. Uznemuma vadiba ir uzpusti stati kurus diemzel nesamazina bet samazina zemaka limena darbiniekus (konduktori vilcienos) Darba apstakli ir necilvecigi, atalgojums pilnigi neadekvats... Prieksnieciba izvirza neadekvatas prasibas no saviem darbiniekiem. Pec velesanam satiksmes ministrs ANRIJS MATISS uzdeva samazinat atalgojumu uznemuma darbiniekiem, lai ietaupitu to ko pats ministrs nedod Pasazieru Vilcienam. PAR KADU LABKLAJIBU RUNA STRAUJUMA UN MATISS??? PAR KADU VEIKSMES STASTU RUNA MUSU POLITIKI, JA VALSTS SEKTORA NOTIEK SADAS NENORMALIBAS???

Комментарии (7)

Likumsargs 09.11.2014

Redzi cienītais, ja Tu šitā runātu plānošanas sapulcēs, kuras pie jums notiek divas reizes mēnesī būtu ļoti labi, bet tur Tu sēdi kā ūdeni mutē ieņēmis un klusē! Tad kāpēc šeit cilāt šo visu!?
Konduktoru skaits vilcienā ir jāsamazina, nav normāli, kad uz 6 vagoniem brauc 5 konduktori un vilciens ir pustukšs!
Pilnīgi pietiek ar 2 konduktoriem vilcienā, neatkarīgi no garuma!
Tas, ka jūsu daļā štati ir jāsamazina-pilnīgi piekrītu un jāsāk ar bijušo polici, kurš sēž un tikai bikses deldē.
Jums ir jāprot par sevi pastāvēt, jūsu policis sapulcē jūs nosauc par zagļiem, bet jūs klusējat! Ko tad var gribēt???

Likumsargs 13.11.2014

Viktor - Вашему сведению все дизель поезда, которые имеют три вагона имееют только один моторный вагон, а не два!
Рейсы железной дороге заказывает государство и железка сама не решает какие позда пускать, какие нет.
С грузовых перевозок дотировать нельзя, потому что это запрещает директива ЕС и это невозможно потому как грузовые перевозки осуществляет три юридических лица а пассажирские перевозки осуществляет только один перевозщик и они неимеют друг другу некакого отнашения!
По поводу выборов- какой народ, такие и политики! Чего тут обижатся! Сами же выбирайте!

Likumsargs 13.11.2014

Tas, ka neesi pilsonis tas Tev godu nedara!
Nekad neesmu sapratis, kāpēc nepilsoņi brēc ka tiek ierobežotas viņu tiesības, tajā pašā laikā viņi neko nedara lai nebūtu šie ierobežojumi, saņemt pilsonību. Kā teica mans ļoti labs draugs no Pēterburgas " Негражданьи ваши слишком ленивые и хотят всё готовое получить."

Likumsargs 17.11.2014

Redzi Viktor - TEV TO NEVAJAG, tad kāpēc bļaut, ka tiek ierobežotas krievvalodīgo tiesības? Tu jau pats negribi!
Man ir ļoti daudz kolēģi, kas runā krieviski, neviens no viņiem nebrēc, ka kaut kādā veidā tiek ierobežotas viņu tiesības!
Ir tāds teiciens "Katrs pats savas laimes kalējs" un tam nevar nepiekrist! Ja jau paši neko nedarat, tad nevajag brēkt, ka tiek ierobežotas tiesības!
Kāpēc citās valstīs jūs nebļaujat lai skolās mācītu krievu valodā, ka tiek ierobežotas tiesības!
KO PATS ESI IZDARĪJIS, LAI NEBŪTU ŠO IEROBEŽOJUMU???

Likumsargs 18.11.2014

Viktor!
Es runāju brīvi gan latviski, gan krieviski, gan angliski un man nav problēmu runāt jebkurā no`šīm valodām!
Nevajag visus līdzināt pēc viena mēra, cilvēki ir dažādi!
Uz Tavu jautājumu par angļu valodu varu pateikt, ka diemžēl ir uzaugusi vesela paaudze, kas vienkārši krievu valodu nezin! Tagad jaunatne ir apjēgusi, ka lai dabūtu puslīdz normālu darbu ir jāzin gan latviešu valoda, gan krievu valoda, bet angļu valoda tikai tāds plusiņš. Ne velti naciķi grib panākt lai darba likumdošanā būtu ielikts pants, kas neprasa krievu valodas zināšanas.
Lai gan es uzskatu jo vairāk cilvēks zin valodas, jo labāk!

F Fosfors 20.11.2014

ko padarisi, tads valsts.

Likumsargs 20.11.2014

Jā varbūt latvieši arī grēko šajā ziņā, ka runā krieviski, bet uz šo lietu var paskatīties arī no otras puses - varbūt tādā veidā izrāda cieņu.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы