www.sudzibas.lv Arturs Berkulis / kamīni Slikta kvalitāte, nekompetence, naudas izkrāpšana

Arturs Berkulis / kamīni - Slikta kvalitāte, nekompetence, naudas izkrāpšana

Meistars Arturs Berkulis, kas "strādā" ar kamīniem, ir negodīgs un neprofesionāls, jo, pirmkārt, izkrāpj naudu materiāliem, bet nopirktie materiāli maksā daudz mazāk, nekā viņš paņēmis naudu (nespēj pamatot izdevumus), otrkārt, darbu dara pavirši (daudzas lietas, kas mums izdarītas, ir šķības), treškārt, nav zinošs, jo, visticamāk, būs daļēji viņa darbs jādemontē, lai ievietotu skurstenī čaulu, bet "kamīnmeistars" Arturs apgalvoja, ka čaula nav vajadzīga, kaut gan viņam tika jautāts par to. Turklāt darbu pameta pusratā, kā neviens godīgs meistars nedara. Pārāk augstu vērtē savas "zināšanas", tēlo viszini, ar ko ir nodarījis mums materiālu kaitējumu. Viņa uzstādītais, bez apdares atstātais kamīns mēneša laikā ir apaudzis ar darvas kārtu.Esiet uzmanīgi un neuzticieties šim cilvēkam! Apkrāps, savārīs ziepes un aizlaidīsies...

A

Комментарии (4)

L liine5 31.07.2015

Pilnigi piekritu!!!Naudu panem par materialiem, darbu velk garuma, tad pazud, necel klausuli!Neiekritiet ka es!

L Lonee 30.01.2016

Neiesaku nevienam šo meistaru. Cilvēks, kas netur doto vārdu. Paši slēdzām līgumu ar šo cilvēku, jo ieteica viņu, radinieks. Sākumā satiekot un aprunājoties likās patīkams cilvēks uz kuru var paļauties, tomēr, vilšanās bija liela, kad pēc padarītā darba parādījās defekti, kurus pats līgumā norāda, ka novērsīs, ja tie radīsies tuvāko divu gadu laikā. Rezultātā var zvanīt mēnešiem. Telefonu faktiski neceļ, ja paceļ, tad sola,kad atbrauks, bet nekad neatbrauc. Ir pagājis laiks un tiek zvanīts no cita tālruņa, ko protams paceļ atkal sola, bet nedara. Ļoti negribējās neko rakstīt, tomēr, viņa paša attieksmes dēļ esmu spiesta to darīt. Ļoti žēl ... bet viņš nav cilvēks uz kuru var paļauties!

A ajja 27.10.2016

nezinu gan.mums uztaisīja ļoti ātri un kavalitatīvi.kurinam jau 5 gadus.ja ko vajag vienmēr atbrauc un paskatās.gan jau paši kaut ko salaidāt dēlī.

L Lonee 04.11.2016

Neko dēlī nesalaidām. Bijām laipni un atsaucīgi. Neesam arī cilvēki, kas uzreiz sūdzētos, tomēr, pret mums viņš savu darbu godprātīgi neizpildīja.
Varbūt tagad ir savādāk es nezinu.
Katrā ziņa man ir tikai prieks, ja lietas mainās uz labo pusi.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы