www.sudzibas.lv Aptauju Centrs Не выполняют обещанных выплат

Aptauju Centrs - Не выполняют обещанных выплат

Не заполняйте их опросы, которые присылают на почту.
Заманивают тем, что за опрос платят деньги. Не тратьте свое время на их опросы.
Месяц назад заказал 10 евровую подарочную карту. Жду уже месяц, на каждый мейл отвечают "Спасибо, вопрос передан начальству".
Последняя переписка просто убила...
.Labdien!
Ar vēstules nosūtīšana nodarbojas speciālisti.
Viņi mums atbildēja ka Jūms vienkarši ir jāgaida.
Ar cieņu, Support

Повторюсь что жду уже месяц......
В то же время заполняю опросы GFK. получаю уже 3-ю подарочную карту без каких-либо проблем и задержек.

A

Комментарии (7)

M maijak 31.07.2014

Problēma manā mērogā ir niecīga (20 euro zaudējums), bet valsts mērogā varētu būt pat ļoti liela, jo AptaujuCentrs.lv oficiālā mājas lapa liecina, ka tajā 31 426 cilvēki jau, , sākuši pelnīt naudu".

Runa iet par AptaujuCentrs.lv darbību un godprātību. Šajā interneta vietnē cilvēki tika un tiek aicināti reģistrēties, lai pēc tam saņemtu elektroniski aptaujas un pēc to aizpildīšanas arī varētu ko nopelnīt. Aptaujas tiešām parādās regulāri, bet samaksāts netiek. Nav iespējams sakontaktēties ar šo aptaujucentrs.lv, jo uz norādītajām e-adresēm [slēpt]@aptaujucentrs.lv, [slēpt]@aptaujucentrs.lv vēstules aizsūtīt var, bet atbilžu nav, norādītais telefona numurs +371 29 907 865 nav sazvanāms.

Manā gadījumā profilā parādās summa, kas rezervēta izmaksai, bet solīto vēl joprojām neesmu saņēmusi. Kas attiecas uz man pienākošos nesaņemto atlīdzību, jāpiebilst, ka tā ir fiksēta kā pieprasījums 23.05.2014. 10 euro un otrais pieprasījums par nākošo nopelnīto - 26.06.2014. arī 10 euro vērtībā, kopā 20 euro.

Saprotams, ka šādu nelielu summu dēļ cilvēki nevar atļauties iztērēt tikpat lielu summu braucienam uz Rīgu neesot pārliecībā vai norādītais birojs Kr.Barona ielā 33a patiesi ir un vai brauciens nebūs veltīgs. Tieši tādēļ, iespējams, vēl ļoti daudzi no 31 426 Latvijas cilvēkiem nopelnīto nesaņem un Aptauju Centrs par to nemaz nesatraucas un atbildību nenes.

Neaizpildiet neko, netērējiet velti laiku un neuzticiet savus datus šiem interneta krāpniekiem!
Maija

L lepsh 11.11.2014

Tieši tas pats, mēnesi atpakaļ sūtiju dāvanu karti, gaidu joprojām. ņe epasti ne telefons nedarbojās. tīrā krāpniecība . Jāuzsūta Tautas balss vai Beztabu !!!

L Lagazons 30.01.2015

Es arī neesmu saņēmis, jau trešo gadu gaidu - pa priekšu Ls, tagad €..., pēc godīgiem darboņiem neizskatās..., epasti nenosūtās no inbox.lv, murgs kkāds... :(

A Akste 15.04.2015

Nu es izcīnīju savus gandrīz gadu pelnītos 10 eur - zvanot un rakstot uz šiem kontaktiem! - http://aptaujucentrs.com/lv/page/par-mums/kontakti

Bet zvanīju 3 reizes, kopā pagāja gandrīz mēnesis līdz saņēmu dāvanu karti! Un, protams, kaut man tur ir jau kāds mazs eiro uzkrājies, vairs jau pildīt neredzu jēgu.

S Simona21 11.11.2015

Pašā sākumā es dabūju 10 eur dāvanu karti RIMI, bet tas bija manuprāt 2013.gadā vai pat vēl ātrāk! Tagad - 2015.g.septembrī vēlējos saņemt dāvanu karti, bet neviens viņu nav izsūtījis un neviens neko neatbild epastos!!! Tai pašā laikā man joprojām nāk aptaujas, kuras var pildīt. Domāju vērsties kādā instancē par tiem krāpniekiem, lai slēdz to lapu!
Nepildiet tur NEKO - tā ir krāpšana!!!

S Simona21 11.02.2016

Nedaudz pamainīšu savu atsauksmi - dāvanu karti RIMI tomēr saņēmu, tiesa gan pēc pusgada ilgas gaidīšanas...

V Viktorija 11.02.2016

Jā, man arī ir tā pati problēma. 17.01.2016. pieteicos uz Maximas dāvanu karti 10 eiro vērtībā un joprojām nekā, sakontaktēties ar viņiem nav iespējams - viņi vienkārši neatbild.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы